Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bi arkadaş hakkında yapmışım kötülükler iftiralar güyaİftiradan kasıt nedir? Ne demişsiniz yani
Hayatinin cok merkezine koymussun okulu ve notlarini..arkadaslarin da itici bulmus bunu..anlattigin iki laftan biri notlar..calisin falan da demissin..bazen cok hirsliysan az dostun oluyor..
En güzel yillarini bu kadar hirsla gecirme..sosyallik,arkadaslik bunlar da cok önemli..
Bazı öğrenciler kopya çekti diye hocaya şikayet ettiysen eğer seni itici bulmaları çok normal. Bir daha ki sınavda yaparsınız diye samimi arkadaşlarını teselli ederken, yüksek not almak için kopya çeken insanları gidip hocaya şikayet etmenden belli ki hırslısın. Sınıfta en yüksek not benim olsun diyenlerdesin demek ki. Bunu senin anlattıklarına göre söylüyorum yanlış anlama, arkadaşlarını teselli edipte arkalarından gidip şikayet etmen hoş değil.
Kopya çekerek geçmeleri senin işine gelir, sonuçta onlar senin rakibin sen bilerek geçiyorsun onlar bilmeyerek geçiyor yarın bir gün onlara bunu biliyor musun dediklerinde kopya çekecekleri yer olmayacak o derside geçtikleri için bir daha alamayacaklar, öğrenemeyecekler.
Bu saatten sonra yapacak bir şeyin yok sınıfta artık "inek" moduna girmişsin bundan kurtulamazsın. Konuda bile çok fazla notlarından bahsetmen yaşadığın olayları gözlerimin önüne seriyor. Bir daha arkadaşlarını şikayet etmeni tavsiye etmem emin ol onlar o dersi yine geçerler kanıtlanmadığı için ama sen kötü olursun, şimdi olduğun gibi.
Şikayet ettiklerimi teselli etmiyorum ki. Merhabalığımız var bir tek. Ben sadece arkadaşlarımı teselli ediyorum, onlar da anlıyorlar ve yanlış bir tepki de vermiyorlar.
Olay aslında kopya çekti diye şikayet etmedim. Sadece hocaya sınavdan önce telefonları toplar mısınız diye arkadaşlarla söyledik, onlar da çekeceklerdi bozuldular. Bundan ibaret.