• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite mezuniyeti için elbise seçimime yorum yaparmısınız?

chemist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
346
1
96
İstanbul
kızlar meraba haziranda Allah'ın izniyle üniversiteden mezun olcam ve balo için çok abartılı bi elbise düşünmüyorum.geçen hafta irem sak'ın beyaz showda giydiği siyah sırt dekolteli elbise modeli nasıl sizce? $irem sak.webp

Canım öncelikle bu okulda yapılacak olan bir mezuniyet mi yoksa balo için mi bu elbise?
okulda yapılacak için uygun ama sırt dekoltesinin manası yok mezuniyet töreninde çünkü cübben olacak üzerinde.
Ayrıca rengini de değiştirmelisin sırf siyah benim hoşuma gitmiyor ama zevk senin tabi.
Balo içinse yine rengi siyah olmamak şartıyla güzel olur sırt dekoltesiyle birlikte. Mesela neon sarı, yeşil, mavi.. bu renkler baya moda.
Abartılı süslü bir şey olmaması konusunda sana katılıyorum. Benim de mezuniyetim var ve taşsız uzun bir elbise aldım. Balo içinse bu elbiseyi uzun yaptır
bence.
Sırt dekoltesi için en önemli şey sırtın uzun olmalı. Uzunsa çok hoş durur. Yok kısaysa sakın giyme kötü görünüyor.Kötünün örneğini beyaz show a katılan
Betül Demir in kıyafetinde görebilirsin. Sanırım İrem Sak la aynı gündü zaten;) Omurga ekletmeliydi kendisine:)
Bu arada tebrikler ve iyi eğlenceler şimdiden;):52:

Back