- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi marjinalfaydali
-
Olmaz mı be aydasu, başımızın üstündeBu dediklerini aynen hissettim çalıştığım dönemde. Elimde diplomam var, iş tecrübem var, istediğimde 2-3 ayda bulamasam da 1 senede bulurum yine benzerini. Kafana göre arkadaşlar bulma faktörü dışında hiçbir şey çalışmayı aratmıyor insana inan ki. Tek zorlayan şey mor inekliğe yeltendiğimiz için, benzerlerimizin sabahtan akşama kadar o ofislerde mevsimlerden bihaber bi yerlere tıkılı kalmış olması ve bize kalanların pek de iç açıcı olmayan, kafa yapısı uymayan, mecburiyetten evinde oturan tipler olması.İşte bu konunun amaçlarından birisi de bu.Aynı şehirlere denk geldikçe gerçek hayata da taşıma umudu buradaki arkadaşlıkları. mutluluk 84 ne güzel demiş mutfaktaki detaylara bayılıyorum diye. Forumda dini paylaşım yasak olduğu için konu içinde yer veremeyeceğim ama ilerleyen zamanda özelden de mesajlaşmayı çok isterim bu konuda. Çünkü beni çalışırken en rahatsız eden şeylerden biri de buydu.Patronun/i.k'nın istediklerini yapıyor olmak ve ihtiyacım olmadığı halde çalışarak kendimi allahın istediklerini yapmaktan alıkoyuyor olma fikri...Bu konuyu bu kadarla sınırlandırıyorum, dediğim gibi özelden devam ederiz bi süre başka paylaşımlarda bulunduktan sonra....Tekrar hoşgeldin aramıza :)
Hoşgeldin Aydasu;
Tamam işte bizde tam bu durumdan bahsediyorduk.
Planlarını yapmışsın,rotan belli.
Sende umutlu ev kadınlarından sayılırsın artık:)
Dilerim her gününü keyifle geçireceğin bir evliliğin olur.
Hayat arkadaşında seninle hemfikirmiş ne güzel.
İş hayatının keşmekeşini,stresini,koşturmacasını yaşamayacağın için şanslısın bizler gibi.
Biraz daha sık dişini,evinin keyfini çıkaracağın çok zamanın olacak,tekrar hoşgeldin:)
ay bura tam benlık :)))))))))
ay bende sızlerı arıyorum senelerdır yaahuuu neredesınız sız :))))
evlı degılım henuz ama unıversıte mezunuyum,dereceyle mezun oldum(cok ıse yaradı :)) calısmayı da denedım yanı denemedım degıl...ama yooookkk ıste yooookk olmuyor yanı..Allah Allah herkes calısacak dıye bır sart mı var????calısmak bana gore degıl kardesım..
gezerım tozarım yan gelıp yatarım gecenın 4unde de yatarım 2sınde de oglen 12 de de kalkarım sabah 10 da da..kıme neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))
aılemın bır cok ferdı bu duruma gıcık olsada :) ben hayatımdan memnunum..
ay bu baslıgı ben cok sevdım :))))
27 yaşındayım ben de.
aydasucugum evet çok mücadele verdim bu konuda bu sitede :) hatta benim bile konum vardı 'çalışmayan evli bayanlara sorum var' diye o konuyu bile dağıttılar sagolsunlar :)
kim ne derse desin hiç umrum değil..benim yerimde olsa bır çok kisi aha şuraya yazıyorum asla calismazlardi..şükürler olsun ki hiç birimizin maddi acıdan problemi yok..ee o zaman niye çalışıp yorayım ki kendimi..
bende 26 yaşındayım canım..ve mezun olalı 4 sene oldu..4 senedir evdeyim bır gün bile of demedim :) zaten grafiker oldugum için isimi evimden de yapabiliyorum..eş e dosta yapıyorum evimden bır sürü şey :) yetiyor bana :) fazlasını bünyem kaldırmıyor zaten :)
limonagaci canım grafikte genelde illustrator Photoshop coreldraw freehand gibi programlar kullanılıyor..senin bahsettigin programı genelde iç mimarlar kullanıyor..ya da endüstriyel tasarım yapanlar..3 boyutlu görüntü elde etmek için..
bizde 3 boyut kullanılmıyor canım pek..
iste benim mesleğimin en büyük avantajı evden de isimi yapabiliyor olmam..çünkü ben gece geç saatlere kadar oturmayı severim..geceleri bilgisayar basında oluyorum :) kendi is saatlerimi kendim belirliyorum :) en kısa zamanda kendime kartvizit ve logo hazırlayıp cevreme dağıtmayı düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?