- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi lilith2013
-
daha önce yurttaydı.yurdun verdiği 1 öğün ücretsiz yemekle barınması bedavaya geliyordu.kredisi de cebinde kalıyordu.ama eve çıktı .eve çıkınca da yetiştiremiyoruz.anlamıyorum yurtta kalan insan değil mi?Yuh be. Fiyatlara bak. Kardesiniz cafelerde falan yiyor iciyor geziyor sanirim. E maddi imkaniniz varsa tabiki verin. Vermeyin demem. Ama 400 verince citlatiyorsa ayip ediyor..
Ben Istanbul Universitesinde okudum. Sahsi ihtiyaclarim her seyim de dahil ek hicbir gelirim olmadan aylik 300 lira ile idare etmek zorundaydim. Kardesiniz cok abartmis..
sen nerde okuyorsun ,ailenin maddi durumu iyiyse eyvallah.Valla bana 1000-1200 arası ancak yetiyor
barınma ve fatura için 300 tl bursu var.kontörünü de her ay gönderiyorum.onun dışında giyim,yeme ,sosyalleşme ,ve diğer ufak tefek ihtiyaçları için ne kadar göndermeliyim.kendi öğrenci olan veya yakını öğrenci olanlar fikir verirse sevinirim.şehir de eskişehir bu arada.
İstanbulda okuyorumsen nerde okuyorsun ,ailenin maddi durumu iyiyse eyvallah.
Kardesim sehir disin da ogrenci yeme ,icme,kira ,fatura vb giderler icin her ay duzenli olarak 850 gonderiyoruz.uc kisi kaliyorlar kiralari 750 tl ,dogal gaz oduyorlar elektrik su ,yeme icme ,internet ortak .disarida arkadas grubundaki harcamalarini da dusunup gondermek gerekir 500bir ogrenci icin yeterli degil. Bende ogrencilik gecirdim disarda okuyan biri olarak 500 yatirirdi ailem 200kiraya verirdim arkadas cevremde yoktu fazla harcamadigim icin artan 200 olurdu yillar oncesi .barınma ve fatura için 300 tl bursu var.kontörünü de her ay gönderiyorum.onun dışında giyim,yeme ,sosyalleşme ,ve diğer ufak tefek ihtiyaçları için ne kadar göndermeliyim.kendi öğrenci olan veya yakını öğrenci olanlar fikir verirse sevinirim.şehir de eskişehir bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?