üniversite okumakla olmuyormus o işler :(

susuyorumm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
4
0
6
Sivas
arkadaşlar merhaba öyle degşk bi duygu içindeyim ki ne düşünecegimi dahi bilmiyorum üniversite son sınıftayım mezun olacagım gecen yaz nişanlandık ama kavga gürültü eksik degil hatta dayak bile yedim ki kimseye anlatamadım nişanlım cok sinirli ve benden cıkarıyor hakaret ediyor altta kalır mıyım kalmam kalmadım da dayak dısında tabi bi bakıyorum cok iyi tam bi aile babası bi bakıyorum canavar herseyi gectim beni hiçe sayıyor kız kısmı konusmaz deyp susturuyor beni.. simdi aileside reddetti onu evimizi eşyalarımızı aldıgmız için.. kızı biz istemedk sen istedn kandırdın bizi falan diyomus simdi ben onun yanında kalıp ona destek mi olmalıyım yoksa yasadıgımız problemler beni cok yıprattı ayrılalım deyip ayrılmalı mıyım ? ( şaka gibi Allahım yardım et )

Senin yerinde olsam arkama bakmadan uzaklasirdim...
Hem kadin oldugun icin seni eziyor, hem siddet var, hem aile seni istemiyor...
Birde ustune sende diyorsun ki "destek mi olmaliyim", pardon neyine destek olacaktin??
Seni daha guzel dovmesine mi? Aile problemleri icinde hic olmana mi? Kadin oldugun icin asagilanmana mi?

Universite okuyorsun, gencligine yazik edersin, baska da birsey olmaz...

sizin anlaşamadığınız gün gibi ortada.. henüz nişanlı iken size el kaldırabiliyorsa evlenince neler olabileceğini düşünemiyorum bile..

evlendikten sonra boşanmaktansa nişanlıyken bitirmeniz daha doğru olacaktır...

Arkadaşım dayak yemişsin bundan ötesi var mı? Daha ne düşünüyorsun. Yol yakınken kaç kurtul... Elle tutulacak bir tarafı yok. Dengesiz, vahşi bir adam. Dayak ne demek? Kendine saygın yok mu senin nasıl kabul ettin böyle bir olayı? Üstelik ailesi de istemiyormuş seni. Mutlu olmanız mümkün mü sence otur bir düşün... Daha okulun bile bitmemiş çok gençsin. Mutlaka karşına insan gibi biri çıkar. Sana insan muamelesi yapacak biri çıkar. Bu adamdan koca moca olmaz. Hatta adam bile değilmiş nişanlın. Dediğim gibi kaç kurtul...

şimdiden sen kaç yıllık evli insanların yaşamadığı sıkıntıları yaşamışsın arkadaşlara katılıyorumm hemen kaç uzaklaş

o seni daha çok dövsün diyemi destek olcaksın..zaten şiddete eğilimli biri aileside istemiyomuş seni evlenseniz nolcak ailesi doldurup senin üstüne salcak..

Herşey bir kenara da şiddet gördüğünüz an nasıl ayrılmadınız

Ayrılacak olsaydınız burda konu açmazdınız zaten bence boş yere kendimizi yoracağız ama , şiddet kabul edilebilir bir şey değil çekilecek bir yanı da yok ki allah size evlenmeden göstermiş neyin ne olduğunu + başka sorunlarda var ; daha neyi düşüneceksiniz :26: neyin desteği allah aşkına

Öncelikle öyle bir adama denk gelmişsin ki bu da benim sınavımmış, Allah beni böyle sınamış de ve kaçabildiğin kadar kaç. Bak ne güzel üniversite okuyorsun, kendine hak ettiğin seviyeli bir hayat kur. Bekarken böyle yapan evlendikten sonra seni zindana sokar.

Bu zamana kadar olan olmuş, ama sana bu derece hoyrat davranan ve ailesinin istemediği bir adamla evlilik yaparsan kendi tercihini yapmış olursun. Böyle saçma sapan bir hayatı kendine layık görüyor musun?

cok haklısınız ha deyince kurtulamıyorum dayak yemek kadar asagılık bişey yoktur kabul ettim mi etmedim zaten bitti artık ailemi arıycam dedim sonra da özür dilemeler basladı hatta öyle ki ben artık bu yasadıgmız olaylardan dolayı kendimi suclamaya basladım yan yanayken bir dedigimi iki etmiyor gayet güzel ama sinirliyken gözüde bişey görmüyor bana sinirliyken yaklasma bende sana el kaldırmıycam söz veriyorum dedi üstüne daha dün bu aile meselelerini ortaya cıktı resmen nevrim döndü seviyor muyum inanın biliyorum Efendimiz as diyor ya en son kalbinize sorun diyor ya Allah biliyor kalbimde hayır diyor israrla dilim evet dese de kalbim hayır olmaz olmamalı diyor

tek kelime; Ayrılmalısın...

bu adamdan sana ne koca ne de çocuğuna baba olur... ailesi de seni istemiyor...

yarın birgün bişey olsa ailesi bişey dese sana yine şiddet uygular, aşağılar....

ailesi reddetti diye hiç barışmayhacak değiller ya canım illaki konuşcaklar....

sen ayrıl ünw. bitir işe gir bul yeni birini boşwer...........

konu başlığını okuyunca bende işe girme ile ilgili bir konu sandım
canınıza yazık değil mi?
evli bile değilsiniz hem hiç düşünmeye sormaya bile gerek yok.
arkanıza dönmeden kaçın bence

Şimdiden sana bunları yapan adam ileride neler yapmaz. Bu adam şimdiden seni bezdirmiş bi ömrü nasıl geçirceksin ? Ailesi ayrı bi sorun bide

evlenip de işin içine aileler girince daha da çetrefil bi hal alacak. Sağlıklı bi ilişki olmadığı çok belli.

Evlenseniz bile nişanlının ailesi sana sürekli psikolojik baskı yapacak, oğlunu dolduracak bu sizin evliliğinize yansıyacak.
Nişanlın zaten şiddete meyilli bi adam. Hıncını senden çıkartacak. Olacakları tahmin etmek hiç zor değil.

İlerde kendim ettim kendim buldum dememek için şimdi al önlemini.

şaka mı bu!
daha nışanlı iken sizi nasıl dövüyor bu kadar nasıl karışıyor hayatınıza
bakın ailesi hem sizi hem oğlunu istemiyor
yarın öbürgün evlenirsiniz onlar barışır ailesi canı cananı olur siz yine ezilen taraf olursunuz
mutlu olmak yerine neden dayak ve kavga gürültü
inş hakkınızda hayırlısı olur da yol yakınken dönersiniz

yanlıs anladınız sanırım bana tokat attıgnda ben onu kabul etmedim herseyi bitirdim aileme söyleyemedim bu arada kendi hatasını anladıgı için söz verdi yalvardı yurdumun önünden gitmedi millete rezil oldum artık herkes affet artık heder oldu cocuk deyince epey bi süründürdükten sonra da affettim benim konumda bu zaten ayrılcak olmayı istemesem zaten konu acmazdım işim ne oturur ders calısrım canım ya kurban olurum ne deyim Allah kimsenn basına vermesin zor

Daha evlenmeden, nişanlıyken yaşadığınız sorunlara bak. Dayak bir ilişkide en olmaması gereken şey, ileride işin içine geçim derdi, iş sıkıntısı, çoluk çocuk da girecek, yaşam şartları daha da zorlaşacak, nişanlın daha zor günler yaşamak zorunda kalacak. Ne olacak o zaman ? Her sinirlendiğinde, her kızdığında gelip seni mi dövecek ? Belki çocuklarının önünde dayak yiyeceksin, sürekli hakarete maruz kalacaksın. Bir erkek ilişkide baskın olmak isteyebilir, benim sözüm daha çok geçsin isteyebilir, ama bunları belirli bir saygı çerçevesinde karşısındaki insanın onurunu gururunu kırmadan da yapabilir. Hem evlilik nedir yahu ? Sevgi birliği değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum, seven insan fiziksel şiddet uygular mı ? Ailesini reddetmiş, demek ki yarın bir gün sen de onun istemediği bir şey yapsan seni de mi reddedecek, hayat boyu sana bunu hatırlatacak senin için ailemi reddettim diyecek... Sevgi emek ister, ama bu farklı bir şey, sen bile bile mutlu olamayabileceğin bir hayatı seçiyorsun... Allah yardımcın olsun...

Inanmiyorum,ne yaninda kalip destek olacaksin?mazosistmisin?

Adam seni dövüyorsa saygin nasil kaliyor ona?
Sen kendi canini hic mi sevmiyorsun?bari yaradandan ötürü ayril ya arkadasim!!!

Hemde ailesi karsi,yarin birgün bir posta dayakta ailesinin hatrina atar.
Dost aci söylüyor!
Ayril git yoluna bak,yazik etme haystina!!!erkek her yerde var,döven erkekten ne beklersin?

yolun başındayken vazgeç sen mutlu olmak için evleniyorsun üzüntü çekmek dayak yemek için değil şimdiden senin degerini kıymetini bilmiyorsa ilerde hiç bilmez ailesi istemiyosa mutlu olman zaten imkansız ilerde koparacagın bağlarını şimdiden kopar..

Seven bir erkek sevdiği kadına vuramaz,kıyamaz.. Küçük göremez,sus deyip basından atamaz..
Üzüldüm sizi sevmeyen bir adamla nişanlısınız.. Yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…