• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite okumakla olmuyormus o işler :(

sana dayak atan birinemi destek olucaksın ne hali varsa görsün ayrıl kurtar kendini hayatının tamamını mahvedicek bi hjata yapma onunla evlenerek yazık sana mutlu olacağın birini bulursun hemde okumuşsun güzel bi işin olur. böyle sevgi olmaz olsun biraz mantıklı düşün

Yok gulum evlenmeden dayak yiyen kuzenim evlendikten sonra bin mislini yedi....bayiltti suyla ayiltip gene dovdu edepsiz damat...kac kurtar kendini universite okuyosun dengin efendi Allah korkusu olan biri ciksin karsina insaallah

yanlıs anladınız sanırım bana tokat attıgnda ben onu kabul etmedim herseyi bitirdim aileme söyleyemedim bu arada kendi hatasını anladıgı için söz verdi yalvardı yurdumun önünden gitmedi millete rezil oldum artık herkes affet artık heder oldu cocuk deyince epey bi süründürdükten sonra da affettim benim konumda bu zaten ayrılcak olmayı istemesem zaten konu acmazdım işim ne oturur ders calısrım canım ya kurban olurum ne deyim Allah kimsenn basına vermesin zor

Affetmişiz işte. Kabul etmenin başka bir yolu varmı ki?

Evli olsanız bile kabullenmemeniz gereken birşeyi nişanlı halinizle kabul etmişsiniz.

kesinlkle cok haklsınız bu hafta sonu evime gtcem zaten ailemle konusup bu işi bitirecem hepinize bana gercekleri gösterdginiz için cok teşkkr ederim herkese saygılarımı iletiyorum

Dayaktan otesi yok... hem de nisanliyken olmus. Verilmis sadakan varmi evlenince ne yapacaginin sinyallerini vermis. Zaten ailesi de problem. Aman aman ya kac kizim..

nişanlıyken seni döven bi adamla evlenirsen nasıl bi hayat yaşayacağını sanıyosun?

Adamların egosunu kadınlar olarak şişirmesek, el kaldırmaya cesaret edebilirler miydi acaba diye hep düşünürüm. Biraz sakin sevsek, biraz içimizde sevsek, bu kadar sarıp sarmalamasak keşke. Gerçi bu durumun kıymetini bilip kadınını el üstünde tutan adamlarda yok mu, elbette var. Ama oran %65-%35 :50:

Allah yardimcin olsun.dünyada milyon erkek var.muhtemelen de yasin tazecik.koy kapiya gitsin.ayrilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X