Topluma faydalı olmak her yönden mümkün, çalışınca otomatik olarak bu faydaya ortak oluyorsun zaten en başta vergi ödeyerek. Bunca yıl çalışmamın sonucu olarak yüzlerce sokak hayvanının barınma,tedavi ve kısırlaştırma masraflarını karşıladım, barınaklara destek oldum, öğretim hayatına destek olduğum üniversite bitiren üç öğrencim ve yeğenlerim de oldu, darda zorda olana hep koştum bunlar çalışarak oluyor, şu an doğu da ki okullarda öğretmenlik yapan beş öğretmenle iletişim halindeyim, çocuklara kitap yardımı yapıyoruz bunlar hep çalışarak oluyor. Evimde 800 den fazla kitap barındıran bir kütüphanem var, okumaktan hiç vazgeçmedim ve çevremi de teşvik ettim, konu sahibesi gibi çok genç var, hayattan, okuldan , çalışmaktan her şeyden umutsuzlar, oysa ki cidden her şey değişebiliyor, İşin özü çalışmak, gayret etmek sevmiyorlarsa üniversiteye de gitmesinler ama hayata bir yerden tutunmak gerek, şartlara sızlanmak ömürlerinden kaybettiriyor sadece. Senin gibi gençler bana umut oluyor, bak diyorum gümbür gümbür bir nesil var, hepsi yitik değil, yolun bahtın açık olsun inş