Üniversite Sınavı

Yabancı dil Sınavı sanırım. Başarılar dilerim. Istediğini Yaradan hakkında hayırlı kılsın :)

allah sana ve senin gibi sinava girecek olan butun kardeslerimize yardim etsin. emeginizin karsiligini alirsiniz inşallah. bol bol zikir cek canm allahin isimlerini soyle özellikle ya mucid .

İngilizce ye gireceksin o zaman.
Ben de tamm 8 sene önce girmiştim.
İnşallah benimki gibi güzel geçer sınavın :KK66:

Sana ve diger ogrencilere basarilar diliyorum. Bundan 6 yil once ben de girmistim. Insallah senin de guzel gecer. hayirlisi olsun bakalim ..

ben de birazdan matematik sınavına gideceğim sonra da ingilizce.
Başarılar arkadaşım lütfen dualarınızı eksik etmeyin :KK68:

Matematige girdim bende, o sorular neydi öyle ya insan çözecek bunlari insan!! diye bagirasim geldi. :KK20: Türev integrali hadi zorladin bari mat1 kolay sor, hepsi zor arkadas hepsi ya. Tek kesirler kolaydi 4 soru o da.
Birde ne zamandir kumelerden 3 soru çıkıyor ?

Liselilere Allah kolaylik versin ne diyeyim (ağlayarak cikan 3 4 kisi gordum uzuldum cidden.)
müfredat filan mi değişti bizden beri. Benim zamanimda bu kadar fena degildi sanki. Yada ben unuttum konulari:KK53:

Ben de seneye giriyorum.
Bu sene duyduğum kadarıyla saçmasapan bir sınav yapmışlar.Yazık onca insanın hayalleriyle oynuyorlar resmen.Çıkan arkadaşlara da geçmiş olsun,umarım hedefledikleri kadar yapmışlardır.Gelecek hafta gireceklere de şimdiden başarılar...

Sabahki sınav çok kötüydü zordu geçen seneki matematik soruları da böyleydi sinirim cok bozuldu

Ya üstte o isim yazdığımız yer vardı ya hani isim soy isim baba adı doğum tarihi yazdım ama imza attım mı bilmiyorum.
Of ya moralim bozuldu atmadım gibi geliyor:KK42::KK42:

Ya üstte o isim yazdığımız yer vardı ya hani isim soy isim baba adı doğum tarihi yazdım ama imza attım mı bilmiyorum.
Of ya moralim bozuldu atmadım gibi geliyor:KK42::KK42:

Canım başımızdaki gozetmenler dikkat ediyor ona bakmıştırlar herhalde beni uyardılar onun için mesela

Matematige girdim bende, o sorular neydi öyle ya insan çözecek bunlari insan!! diye bagirasim geldi. :KK20: Türev integrali hadi zorladin bari mat1 kolay sor, hepsi zor arkadas hepsi ya. Tek kesirler kolaydi 4 soru o da.
Birde ne zamandir kumelerden 3 soru çıkıyor ?

Liselilere Allah kolaylik versin ne diyeyim (ağlayarak cikan 3 4 kisi gordum uzuldum cidden.)
müfredat filan mi değişti bizden beri. Benim zamanimda bu kadar fena degildi sanki. Yada ben unuttum konulari:KK53:

Ben de seneye giriyorum.
Bu sene duyduğum kadarıyla saçmasapan bir sınav yapmışlar.Yazık onca insanın hayalleriyle oynuyorlar resmen.Çıkan arkadaşlara da geçmiş olsun,umarım hedefledikleri kadar yapmışlardır.Gelecek hafta gireceklere de şimdiden başarılar...

Kızlar ben de seneye giricem. Bu sene baştan sıktım sonra bıraktım bugün de gitmedim zaten sınavlara girmiyorum. Var mısınız burda bi konu açalım?

X