Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yarın 14.30 da Lys ye giricem. Benim için dua eder misiniz cok ihtiyacım var
Ya üstte o isim yazdığımız yer vardı ya hani isim soy isim baba adı doğum tarihi yazdım ama imza attım mı bilmiyorum.
Of ya moralim bozuldu atmadım gibi geliyor
Yok ya gecen yil girdim ben bu bu yıla özgü bi zorluk bence, gecen yil da zor sorular vardi ama bu kadar uzun islem degillerdi canımSabahki sınav çok kötüydü zordu geçen seneki matematik soruları da böyleydi sinirim cok bozuldu
Yok ya gecen yil girdim ben bu bu yıla özgü bi zorluk bence, gecen yil da zor sorular vardi ama bu kadar uzun islem degillerdi canım
Matematige girdim bende, o sorular neydi öyle ya insan çözecek bunlari insan!! diye bagirasim geldi. Türev integrali hadi zorladin bari mat1 kolay sor, hepsi zor arkadas hepsi ya. Tek kesirler kolaydi 4 soru o da.
Birde ne zamandir kumelerden 3 soru çıkıyor ?
Liselilere Allah kolaylik versin ne diyeyim (ağlayarak cikan 3 4 kisi gordum uzuldum cidden.)
müfredat filan mi değişti bizden beri. Benim zamanimda bu kadar fena degildi sanki. Yada ben unuttum konulari
Ben de seneye giriyorum.
Bu sene duyduğum kadarıyla saçmasapan bir sınav yapmışlar.Yazık onca insanın hayalleriyle oynuyorlar resmen.Çıkan arkadaşlara da geçmiş olsun,umarım hedefledikleri kadar yapmışlardır.Gelecek hafta gireceklere de şimdiden başarılar...