Ben lise son sınıf öğrencisiyim bu sene ve sınava girdim sınavım ne çok iyi ne çok kötüydü.Ticaret meslek lisesi Bilgisayar okuyorum.Puanım iyi gelseydi LYSe grcektm ama bugn baktım 180 bile geçememişim.sözelden tercih yapcaktım 164 puanla nere olur ki .s Staj görüyorum birde bu sene çalışamadığımı farkındaydm ama bu kadar iğrenç beklemiyodum açıkcası.Gitmek istemedim bugn yolda odadaki ablayla karşılaştm ben bugün gelmek istemiyorum abla puanım istediğim gibi gelmedi.Çok düşük dedim.Olmaz öyle şey iş var dedi.Geliceksin olmaz olmaz dedi.Bende o sıra bi kız arkimin kitabı vardı onu bekliyodum kitabı veriymde geliym bari dedm tamam dedi.İş yerinde herkes puanımı soruyo ve ben kötü diyorum sadece.Annemde 2 yıllık yüksekokul var ona git yada KPSS iyi çalış ona gir diyor.Bende açıktan okuyup bi yandan da çalışmayı düşünüyorum.Kendimii çook kötü hissediyorum.Kimseyle konuşmamak,ağlamak ve saatlerce uyumak istiyorum bilmiyorum ama aca,p sessizliğe büründüm.Gözümün önü kararıyo bazen ve geçiyo kötüyüm
napıyım sizce üni konusunda ablalarım lütfen yardım edermisiniz