- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
liseler için öğretmenlik eğitim fakültelerinden alındı fen-edebiyata verildi. o açıdan bitirince öğretmenlik yapabilirsin. Bence güzel bir bölüm
kızlar bişey soracağım tm2 de 60 000 alan kişi bu sene sıralamalar düşerse doğuda hukuk kazanabilir mi doğuda?
(bu kişi eşim bu arada)
sayısalcı.puanı iyi geldi,mühendisliklerin hepsine yetiyor ama çocukluk hayali olan inşaat mühendisliğini yazacağız.
doğudayız buna göre ayarladık kendimizi.
şimdi tercih dönemi geldi.
araştırıp duruyoruz.
herkese hayırlı bölümler inşallah.
konu sahibi arkadaşım bence hazırlanabiliyorsan 1 sene daha bekle yükseltebilirsin puanını.
en yakın arkadaşım bu bölümde 3. sınıf ve hiç memnun değil.
eğer imkanın varsa 1 sene daha bekle fef mezunları çok mağdur bırakılıyor..
liseler için öğretmenlik eğitim fakültelerinden alındı fen-edebiyata verildi. o açıdan bitirince öğretmenlik yapabilirsin. Bence güzel bir bölüm
inşaat mühendisliği kesin ama hukuk gelmez gibi duruyor,hayırlısı olsun
yanlışın var sanırım
banada öyle geliyor,hukuk gelmeyecek sanırım.
gene yazarız muhtemelen.kendimizi inşaat mühendisliğine şartlandırdık umarım hayırlısıyla gelir.
bu arada benim bildiğim öğretmenlik hala eğitimde fef e verildiğini hiç duymadım.
fefle ilgili duyduğum ve en sinir olduğum şey(ben iibf liyim) vergi müfettişliği için fef e kadro verilmesi.
onun dışında lise öğretmenliği verildi vs gibi birşey duymadım
banada öyle geliyor,hukuk gelmeyecek sanırım.
gene yazarız muhtemelen.kendimizi inşaat mühendisliğine şartlandırdık umarım hayırlısıyla gelir.
bu arada benim bildiğim öğretmenlik hala eğitimde fef e verildiğini hiç duymadım.
fefle ilgili duyduğum ve en sinir olduğum şey(ben iibf liyim) vergi müfettişliği için fef e kadro verilmesi.
onun dışında lise öğretmenliği verildi vs gibi birşey duymadım
Eğitimden lise öğretmeni çıkmıyor mu artık
yanlışım olduğunu düşünmüyorum. en sağlıklı bilgi için kılavuzu inceleyebilirsin ama şöyle bir şey var geçen yık (2012) de formasyon verilmeyeceği söylentileri nedeniyle fen -edebiyatın puanları baya düşmüştü onu baz alırsan açıkta kalabilirsin 2011 verilerini de göz önünde almanı ve dersanelere gidip ( en az 3 tane) rehber öğretmenleriyle görüşebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?