öğretmenlik mi diyosun yani ?Matematiği ful yapman lazım
öğretmenlik tıpla yarışıyor eğer matematik yoksa yerleşmen zor
Öğretmenliği kazanabilirsen onu seç ama bilgisayar müh kazanmakta hiç kolay değil öncelikle ne istediğine karar ver istediğinde zor olan herşeyi başarırsın. Fakat özel sektöre girersen öğretmenlikten cok daha yüksek maaş alırsın ben olsaydım bilg. müh seçerdim tabı puanın tutarsa
evet haklısın bide benim çok kararsız bir yapım var bil.muh istiyordum ama kafammı karıştırdılar öğretmenliğin şartlarını ilerde rahatlıkla yapabileceğimi söyledirler arada kaldım. kazanma konusundada aslında bir yandan yapabileceğimi biliyorum ama son zamanlarda kendime güvensizliğim artmaya başladı bu yüzden bocalıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin(
evet hiç bu yönden bakmamıştım :26: bide insanın hedefi olunca daha iyi çalışıyor o yüzden karar verip ona göre çalışsam daha iyi diye düşünmüştümDaha bunu düşünmeye zamanın var bunlarla kafanı kurcalama derslerine çalışmaya bak sınavda elınden gelenı yap sonuçlar açıklanınca rehber öğretmeninden yardım alırsın dershane hocaları da tercıhlerde yardımcı oluyor puanına göre seçim yaparsın sımdıden karar verme ınsanın fıkrı değişiyor amacın en iyi puanı almak olsun başarılar
evet hiç bu yönden bakmamıştım :26: bide insanın hedefi olunca daha iyi çalışıyor o yüzden karar verip ona göre çalışsam daha iyi diye düşünmüştüm
ayy evet ya sanırım bu daha iyi olurÖyle ama bu belirsizlikle verimli çalışamazsın önüne puan hedefı koy mesela en az şu puanı alıcam diye belirle onun için çabalama çok daha yararlı olur
ayy evet ya sanırım bu daha iyi olurhem puana indexli çalışınca daha çok hırs gelir peki sen nasıl kazanmıştın üni. çok fazlamı çalıştın ? :18:
Çok abartmadım :)
kaç yıl hazırlandın bide hangi bölümü okuyosun sorabilirmiyim acaba ?
sadece son yıl çalllışıp 4 yıllıkmı kazandınsadece dershaneye gıttım muhasebe bılgı sıstemlerı okuyorum 4 yıllık :)
sadece son yıl çalllışıp 4 yıllıkmı kazandınhangi dershaneye gittin , ben sınava gidiyorum ama son yılımda finale geçmek istiyorum :26:
şimdi kızlar üni sınavına 1 yılım kaldı birdaki sene sınava giricem bilgisayar bölümü okuyorum ama ünide ne seçiceğim konusunda kararsızım 4 yıllık bilgisayar mühendisliğimi yoksa 2 yıllık hakkımla bilgisayar programcılığımı ? birde teknik liselerde şöyle birşey varmış mtök ünilerinde mühendislik okuduğunda ilerde teknik liselerdede öğretmenlikte yapabilirmişsin şimdi benim hayalim iyi bir programcı olmak kod yazmak ama hep aynı yaştada kalmıcam sürekli özel sektördemi devam edicem çevremdekiler ilerisinide düşünmemi söylüyolar öğretmenliğin çalışma saatlerini devlet işi olduğunu yarın birgün çoluk çocuk olduğundada bu işte rahatlıkla çalışabileceğimi söylüyorlar bu açıdan baktığımda öğretmenlik şartları çok iyi geliyor maaş standart falan neyapsam kafam çok karışık birde ben gözümde çok büyütmüyodum bu sınavı ama çevremdeki tepkilerden sonra kafamda şu soru oluştu kazanmak çokmu zor ya illa çokmu iyi olmak lazım üni için ? çalışmaya yeni başladım yetişirmi diye kafamda birsürü sorular var lütfen bir yardımcı olun ablacanlarım kardeşcanlarım:18:
öğretmenlik mi diyosun yani ?
ama şöyle birşey var ben teknik lisede bu bölümü okuuduğumdan öğretmenlik seçmem durumundan ek puan geliyor zaten bana , of matematik oof :26:
evet öyle aslında çok haklısın ama tereddüte düşüyor insan zaman geldikçe :18:bı ınsan kafasına bişi koydumu onu mutlaka yapar. sende kendıne ınan yapabılecegıne de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?