şimdi kızlar üni sınavına 1 yılım kaldı birdaki sene sınava giricem bilgisayar bölümü okuyorum ama ünide ne seçiceğim konusunda kararsızım 4 yıllık bilgisayar mühendisliğimi yoksa 2 yıllık hakkımla bilgisayar programcılığımı ? birde teknik liselerde şöyle birşey varmış mtök ünilerinde mühendislik okuduğunda ilerde teknik liselerdede öğretmenlikte yapabilirmişsin şimdi benim hayalim iyi bir programcı olmak kod yazmak ama hep aynı yaştada kalmıcam sürekli özel sektördemi devam edicem çevremdekiler ilerisinide düşünmemi söylüyolar öğretmenliğin çalışma saatlerini devlet işi olduğunu yarın birgün çoluk çocuk olduğundada bu işte rahatlıkla çalışabileceğimi söylüyorlar bu açıdan baktığımda öğretmenlik şartları çok iyi geliyor maaş standart falan neyapsam kafam çok karışık birde ben gözümde çok büyütmüyodum bu sınavı ama çevremdeki tepkilerden sonra kafamda şu soru oluştu kazanmak çokmu zor ya illa çokmu iyi olmak lazım üni için ? çalışmaya yeni başladım yetişirmi diye kafamda birsürü sorular var lütfen bir yardımcı olun ablacanlarım kardeşcanlarım
:18:

Son düzenleme: