Tabi ki ders çalışman olacak,Yani tek odak noktaları ders çalışmam.
çok kişi aynı yerde zorlar ötesi,deneme bile,tecrübe ile sabit.Annemlere 3-4 kişilik odada da ders çalışabileceğimi insanların çoğunun öyle kaldığını anlatmayı denemeli miyim? Yoksa nasıl olsa annemler istiyor neden ben düşüneyim ki diyip bu düzende devam mı etmeliyim? Yorumlarınız benim için önemli.
yemek servıs dahıl 850 tl ıse ve buna yakıt s elektrık gıderlerı gıbı ana gıderlerde dahılse zaten 850 tl cok cuzı bır fıyat. hem tek kalmaya alısmıs bırı baskaları ıle aynı odayı yada evı paylasmakta zorlanır bence aılenın de durumu varken hıc kasma kendını senın tek gorevın okulunu basarıyla bıtırmek zaten, istersen okulda yada dısarda gırersın part tıme bır ıse harclıgını ordan cıkarırsın bu da aılene destek olmanın baska bır yoludur.Evet belki dert değil ama kafamı çok kurcalıyor. Ben üniversite 2. Sınıfa geçtim. Geçen yıl özel bir yurtta(pansiyon gibi) tek kişilik odada kaldım. Birkaç olumsuzluk haricinde yurttan çok memnun kaldım. Yemekler güzel, servisi var, kliması, sıcak suyu vs vs. Ama benim en çok memnun olduğum konu tek olmak. Buraya kadar her şey iyi güzel ama aylık 850 tl veriyoruz yurda. Benim içime batıyor açıkçası bu parayı vermek. Durumumuz kötü değil çok iyi olmasa da iyi sayılır. Annemlere açtım bu konuyu. Tek kişilik kalmaktansa 3-4 kişilik bir odaya çıkayım daha ucuza denk gelir dedim. Hem yakında dershaneye de yazılacağım daha rahat olursunuz dedim. Annem yok olur mu öyle şey, sen başkalarıyla yapamazsın, ders çalışmazsın kavga edersiniz vs vs dedi. Eve çıkayım arkadaşımla dedim. Onda da yemek bulaşık temizlik nasıl yapacaksın onlarla uğraşırken ders çalışamazsın diyor. Yani tek odak noktaları ders çalışmam. Ama ben bu durumda onlara yük oluyormuşum gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Annemlere 3-4 kişilik odada da ders çalışabileceğimi insanların çoğunun öyle kaldığını anlatmayı denemeli miyim? Yoksa nasıl olsa annemler istiyor neden ben düşüneyim ki diyip bu düzende devam mı etmeliyim? Yorumlarınız benim için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?