- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Bazen keske sayisal yapabilseydim diyorum hani esit agirlikta bir suru secenek var ama sozelde yok resmen ayrica yuksek de puan yapmamiz gerekiyor kazanabilmek icin bu durum cok uzuyor beniAyni dertten muzdaribiz .
eşit ağırlıkta ne var ki tatlımBazen keske sayisal yapabilseydim diyorum hani esit agirlikta bir suru secenek var ama sozelde yok resmen ayrica yuksek de puan yapmamiz gerekiyor kazanabilmek icin bu durum cok uzuyor beni
Bazen keske sayisal yapabilseydim diyorum hani esit agirlikta bir suru secenek var ama sozelde yok resmen ayrica yuksek de puan yapmamiz gerekiyor kazanabilmek icin bu durum cok uzuyor beni
Hani herkesin yapabilecegi meslek vardir ya iste cocuk gelisimi benim yapabilecegim turden degil yapabilseydim ona giderdim zaten cok rahat yerlesiyolar :)giderek okumak zorlaşıyo ya ben açıktan sosyal hizmet okudum 2 yıllık önlisanstan kpss ye girdim atandım dgs ile de 4 yıllıga tamamlıyorum şimdi , sosyal hizmet önceden sözeldi şimdi eişt agırlıga kaydırmışlar kötü olmuş, ya bence çocuk gelişimi oku 55 le falan atanıyorlar Allah aşkına ataması olmayan bölüm okuma gerekirse iki yık üç yıl hazırlan ama dandik bölümleri okuma edebiyatta zaten bol mezun var hiç bulaşma, çocuk gelişimi atatürk üniversitesi sınavsız alıyor hatta oku 4 yıl sonra mis gibi işin garanti ..
aynen ya biz felsefe grubu derslerini görüyoruz ama okuyamıyoruz kaldı ki hukuk eskiden sözelden alırdı ne oldu da acaba eşit ağırlıktan aldılar. sanki onlar böyle yaptıkca matematik yapamayan biri tutucak lys hepsini yapacak, saçma işler bunlar şu anda sözelden okuyan bi öğrenci dört yıl okuyup açıkta kalıyosa değişmesi gereken şeyler vardırMesela ben resim ciziyorum ic mimarlik okumak isterdimAma gel gör ki matematikim izin vermiyor. Resim cizmekle matematik ne alakaysa alt tarafi cetvel tutuuyo olacaksin. Hukuk icin çene gerekli yani sozelcilere gore. Felsefe gurubu derslerini sozeller goruyo ama meslek olarak secemiyo vs vs iste.
Gerçi bana gore doktor olmak içinde matematik gerekli degil
Matematik dedigin dort islemdir gerisi boşş onu da herkes yapar zaten
Bunu bi de milli eğitim gorse cok iyi olacakaynen ya biz felsefe grubu derslerini görüyoruz ama okuyamıyoruz kaldı ki hukuk eskiden sözelden alırdı ne oldu da acaba eşit ağırlıktan aldılar. sanki onlar böyle yaptıkca matematik yapamayan biri tutucak lys hepsini yapacak, saçma işler bunlar şu anda sözelden okuyan bi öğrenci dört yıl okuyup açıkta kalıyosa değişmesi gereken şeyler vardır
Üniversiteye mi hazırlanıyorsun,yoksa kazandında hazırlık mı okuyacaksın üniversite hazırlık okuyorum demişsin böyle yazdığına göre üniversitede olmalısın galiba.Merhaba arkadaslar, universite hazırlık okuyorum ve sozel ogrencisiyim.Hepinizin maglumu sozelde pek bolum yok. Ben edebiyat okumayi dusunuyorum ama icinizde bu konuda deneyimli buyuklerim oldugunu umdugum icin sormak istedim sozelden okunmasi mantikli bolumler nelerdir acaba ?
yok üniversiteye hazırlanıyorum :)Üniversiteye mi hazırlanıyorsun,yoksa kazandında hazırlık mı okuyacaksın üniversite hazırlık okuyorum demişsin böyle yazdığına göre üniversitede olmalısın galiba.
eğitim fakülteleri de hep kapandı çoğunu fen edebiyata çevirdiler ne yazık kiIletisim fakultesi bolumleri ve edebiyat öğretmenliği tavsiye edebileceğim bir sey.
aman siz siz olun fen edebiyat fakultesinden okumayin :)) sonra atanamayip kalirsiniz..
Bir de sosyoljiye bakin meslek alani daha genis..
Ayrıca bazi insanlar da sözelin s sini bile yapamıyor yetenek meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?