üniversitede arkadaş ortamı.

Hayır geç değil. erkek arkadaşın ve sen ortak arkadaşlarınızla bir şeyler yapın. Zaman geçtikçe genişleyecektir çevreniz. Bazı erkekler sevmez ama kalabalık arkadaş ortamlarında kız arkadaşı ile bulunmayı. Bu konuda tavrı nedir?

aslında bilmiyorum bu konuda tavrını.inş en kısa zamanda değiştiririm bu durumu.

abla olarak sana önerilerim şu olur

eger erkek arkdasını dünyanın merkezi yapıyorsan (bir tanıdığımdan örnek veriyorum) kendini ona adıyorsan sebeplerden biri buu olabilir,kimi bayanlar yanındaki erkek öl dese ölür o tipsen bu bir sebeptir

ya da erkek arkdasınla dısarda cok yapısyapıs geziyorsan bu da insanları iter

ya da sizin okuldakiler biraz sıkıcı,cünkü2.sınıfa kadar cok arkasınız olmalıydı

ben üni basladığım haftadan bitene kadar hep bir sürü arkadas edindim

eger beceremediysen sana tavsiyem,karsıdan ilk adım bekliyor olabilrsin,sınıfındakilerin yanına git,öglen biseyler yiyelim falan de,yavas yavas bir sürü arkadasın olur,çekingen olma kimse senden üstün değil unutma
teşekkür ederim önerilerin için.eve tilk günden beri arkadaşlar oluyor ama samimiyet olmuyor ki işte :(

kızlar üniversitede erkek arkadaşınız olması normal arkadaş ortamı yapmanıza engel midir? bu konuda ne düşünüyorsunuz.üniversitedeyim erkek arkadaşım var ama samimi yakın arkadaşlarım ve bir arkadaş ortamım yok acaba sebebi erkek arkadaşım mı diye düşünüyorum yani o olmasa daha sosyal olabileceğime eminim.ama o varkende sosyal olamaz mıyım bunun bir yolu yok mudur ? yoksa o rüya gibi güzel,samimi üniversite arkadaşlıkları sadece filmlerde mi var ? ne dersiniz ?

Sadece filimlerde var malesef canım :)

canım bence arkadaslarınla tanıstır erkek arkadasını.. daha doğrusu önce güven temeline dayalı arkadaslıklar edin ve sevgilinle tanıstır çünkü hayat sadece sevgiliden ibaret degıl sosyal bir hayatında olması şart:34: yoksa yalnız kalırsn emin ol ve bu üniversite ortamında cok sıkıcı olur..bak üniversite günlerim aklıma geldi ne günlerdi yaa:31:eglence dostluk vs..off of:ssz:

canım bence arkadaslarınla tanıstır erkek arkadasını.. daha doğrusu önce güven temeline dayalı arkadaslıklar edin ve sevgilinle tanıstır çünkü hayat sadece sevgiliden ibaret degıl sosyal bir hayatında olması şart:34: yoksa yalnız kalırsn emin ol ve bu üniversite ortamında cok sıkıcı olur..bak üniversite günlerim aklıma geldi ne günlerdi yaa:31:eglence dostluk vs..off of:ssz:

evet canım ben şimdiden pişmanım zaten o yüzden bir an önce sosyalleşmek istiyorum arkadaş edinmek istiyorum ama nası olcak bilmiyorum.

vallahi ben erkek arkadaşım yanımda olduktan sonra çok da sosyal ortama ihtiyaç duymayan bir insanım..
kendisiyle yeterince sosyal oluyorum... :16:

yeri gelir illa ha ki bazı çevreler olur ama bahsettiğiniz kadar güzel günler bence de sadece filmlerde oluyor.
şimdi kalkıp çimenlerde kimi oturur kimi yatar pozisyonlarda vakit geçirseniz, burası Türkiye (yani siz nerdensiniz bilemiyorum tabi ama gördüğüm kadarıyla) erkek arkadaşınız, ne oluyoruz hoop diye kaldıracak o çimlerden..

siz gidip başka erkekle kafede otursanız el kol şakaları samimi hallere bürünüp eğleniyoruz ne var bunda deseniz hooop ne oluyor denecek..

kısaca bazı şeyler günümüz şartlarına uyarlanmıyor..

insanlar tuhaf.. kimin elini kimin cebinde halleri mevcut..
çarpık ilişkiler söz konusu..
arkadaşının sevgilisine dönüp bakma halleri mevcut..
yapı olarak kıskanç bir milletiz bana kalırsa.. ve bu kıskançlıklar da belli sınırlar çizdiriyor..

ama yok ben rahatım kıskanmam arkadaş ortamında olur bazı şeyler derseniz neden olmasın illa ha ki sizin gibi düşünenler bulunup bir ortam kurulabilir...

her şey de ortam kurmak değildir.. her kurulan ortam da samimi olacak değildir...
zamanla yaşantınıza göre ilişki anlayışınıza göre bunlar şekil alır benim görüşüme göre...

Üniversitede ben Ege'deydim.
Sevgilim 9 Eylül'de.
Her ikimizin de doğru dürüst arkadaşı yoktu,her boş vaktimizde birbirimize gelirdik çünkü.:55:
Yürümedi ilişkimiz ayrıldık.
Halen lise arkadaşlarımla çok iyi görüşürüm,ama üniversiteden bir tek kişiyi hatırlamam. İlginç olan o da aynı şekildeymiş. Geçen Kemeraltı'nda onun üniversiteden arkadaşını gördüm de "biz hiç kopmadık ama o bize hiç katılmadı,halen daha da yanımızda değil" dedi.:10:
Ya şimdi adam evli,bebesi neyim var,o okul arkadaşları beni iyi tanıyor,biliyor,eşe karşı ayıp olur diye koparmış olabilir bağlarını diye düşündüm.
Aynı şehirde sevgili yapınca dengeyi tutturmak cidden zor ya da ben beceremiyorum bu işi...:17:

Komik olan; yıllar sonra ben evlendim.:6:
Hem de Ege mezunu biriyle. Farklı bir ortamda tanıştık,yakınlaştık vs.
Bir gün dedi ki; "aynı kampüste,aynı kantindeydik,binalarımız yanyanaydı. Sen gri bir arabaya atlar giderdin. Ben böyle bir bankta oturup bakardım sana. Ortak o kadar çok arkadaşımız vardı ki sen onlarla bile konuşmazdın beni nasıl göreceksin ama işte bak bir gün bir yerlerde karşılaştık" dedi.:31:
Höööönnkkkk diye kalmıştım.
Cidden de evliyken eşimin arkadaşlarının düğünlerine gittiğimde herkes beni tanıyordu ben ise mal mode 10'a bağlamıştım..:53:

Üniversitede ben Ege'deydim.
Sevgilim 9 Eylül'de.
Her ikimizin de doğru dürüst arkadaşı yoktu,her boş vaktimizde birbirimize gelirdik çünkü.:55:
Yürümedi ilişkimiz ayrıldık.
Halen lise arkadaşlarımla çok iyi görüşürüm,ama üniversiteden bir tek kişiyi hatırlamam. İlginç olan o da aynı şekildeymiş. Geçen Kemeraltı'nda onun üniversiteden arkadaşını gördüm de "biz hiç kopmadık ama o bize hiç katılmadı,halen daha da yanımızda değil" dedi.:10:
Ya şimdi adam evli,bebesi neyim var,o okul arkadaşları beni iyi tanıyor,biliyor,eşe karşı ayıp olur diye koparmış olabilir bağlarını diye düşündüm.
Aynı şehirde sevgili yapınca dengeyi tutturmak cidden zor ya da ben beceremiyorum bu işi...:17:

sanırım bende dengeyi tutturamayanlardanım.bi yandan da düşünüyorum yarın bir gün mezuniyet olunca herkes arkadaşlarıyla eğlenip bişeyler yaparken ben bi köşede ezik gibi durcak mıyım ? yada yıllık yazılırken neler olucak kime yazdırıcam bunları bile düşünüyorum düşündükçe üzülüyorum.hayalimdeki üni hiç böyle değildi :(

sanırım bende dengeyi tutturamayanlardanım.bi yandan da düşünüyorum yarın bir gün mezuniyet olunca herkes arkadaşlarıyla eğlenip bişeyler yaparken ben bi köşede ezik gibi durcak mıyım ? yada yıllık yazılırken neler olucak kime yazdırıcam bunları bile düşünüyorum düşündükçe üzülüyorum.hayalimdeki üni hiç böyle değildi :(

Hayallerini bilemicem...
Biz çok mutluyduk ikimiz.
Mesela andaçlarımız yoktur her ikimizin de.
Her ikimiz de veda gecelerine katılmamıştık o dönem.
Şimdi geriye baktığımda o kadar güzel anı var ki zerre kadar pişmanlığım yok,inşallah o da aynı hisleri duyuyordur içinde.

Hayallerini bilemicem...
Biz çok mutluyduk ikimiz.
Mesela andaçlarımız yoktur her ikimizin de.
Her ikimiz de veda gecelerine katılmamıştık o dönem.
Şimdi geriye baktığımda o kadar güzel anı var ki zerre kadar pişmanlığım yok,inşallah o da aynı hisleri duyuyordur içinde.

çok sevindim senin adına sanırım ayrılmışsınız ama hala bu hislere sahip olman çok güzel.saf bir aşkmış demek ki ne güzel.

kızlar üniversitede erkek arkadaşınız olması normal arkadaş ortamı yapmanıza engel midir? bu konuda ne düşünüyorsunuz.üniversitedeyim erkek arkadaşım var ama samimi yakın arkadaşlarım ve bir arkadaş ortamım yok acaba sebebi erkek arkadaşım mı diye düşünüyorum yani o olmasa daha sosyal olabileceğime eminim.ama o varkende sosyal olamaz mıyım bunun bir yolu yok mudur ? yoksa o rüya gibi güzel,samimi üniversite arkadaşlıkları sadece filmlerde mi var ? ne dersiniz ?

Canım üniversitede erkek arkadaşınla ortak arkadaşlarının olması lazım benim öyleydi en azından
Sürekli görüştüğünüz kızlı erkekli gruplarla takılabilirsiniz
Ama tabi sen bekar olsan eminim çevren çok daha geniş olurdu
Çevre yapıcam diye de erkek arkadaşını ihmal etme sakın aman ha=)

Üniversitede arkadaş grubumda vardı, başka okulda okuyan sevgilimde.
Hiç sorun olmadı.
Sonuçta insan sosyal bir varlık.
arkadaşında sevgilininde yeri ve paylaşımları farklı.
Hiç sorun yaşamadık.
Arkadaşlarımla arkadaş oldu.
Beraber program yapıyor, eğleniyorduk.
Bende onun arkadaşlarıyla iyiydim.
Erkek arkadaşım var diye niye arkadaş edinemeyesin ki.

Canım üniversitede erkek arkadaşınla ortak arkadaşlarının olması lazım benim öyleydi en azından
Sürekli görüştüğünüz kızlı erkekli gruplarla takılabilirsiniz
Ama tabi sen bekar olsan eminim çevren çok daha geniş olurdu
Çevre yapıcam diye de erkek arkadaşını ihmal etme sakın aman ha=)

teşkkürler canım cevabın için =) evet sanırım ortak edinmek lazım.

Üniversitede arkadaş grubumda vardı, başka okulda okuyan sevgilimde.
Hiç sorun olmadı.
Sonuçta insan sosyal bir varlık.
arkadaşında sevgilininde yeri ve paylaşımları farklı.
Hiç sorun yaşamadık.
Arkadaşlarımla arkadaş oldu.
Beraber program yapıyor, eğleniyorduk.
Bende onun arkadaşlarıyla iyiydim.
Erkek arkadaşım var diye niye arkadaş edinemeyesin ki.

canım farklı üniversitede olmak avantajlı tabi sonuçta ne yaptıgını görmüyo ve sürekli onunla olmak zorunda olmuyosun arkadaş ortamın ayrı oluyo ama aynı okul olunca hep beraber olmak zorundasın

Back
X