- Emoji Skoru
- 1.594
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi bloodstory
-
4 yıllık okuyorum. Yani 2. sınıfın sonunda genel ortalamamin 2 ve üstü olması gerekiyor öyle mi . Peki 4 yılın sonunda ortalam ikinin üstü olursa dc olan derslerimi hiçbir şekilde tekrar almam gerekmeyecek mi4 yillik okuyorsan 2.sinifin yani 4.yariyilin sonuna kadar ortalamani yukseltmen lazim. Yoksa cc alti her dersi alirsin. 4.yariyilin sonuna kadar sadece ff i alabilirsin.
DC’lerin yanında ne yazıyor? başarısız mı? eğer başarısız yazıyorsa o DC leri almak zorundasın not ortalaman 2 olsa bile.4 yıllık okuyorum. Yani 2. sınıfın sonunda genel ortalamamin 2 ve üstü olması gerekiyor öyle mi . Peki 4 yılın sonunda ortalam ikinin üstü olursa dc olan derslerimi hiçbir şekilde tekrar almam gerekmeyecek mi
Hiçbir şey yazmıyorDC’lerin yanında ne yazıyor? başarısız mı? eğer başarısız yazıyorsa o DC leri almak zorundasın not ortalaman 2 olsa bile.
Dclerde sorunlu geçti ya da şartlı geçti yazar. kaldı yazmaz çünkü kalmak değil.ortalama 2’nim altında olduğu için DC lerden de kalmış. onlarda başarısız yazıyor değil mi? eğer öyleyse yıllara dağıtarak alabilirsin. yaz okullarını araştır sizin üniversitede yoksa bile krediler tutuyorsa başka okuldan da alabilirsin.
yoo, not ortalaması 2’nin altındaysa başarısız yazabilir. bizde öyleydi koşullular yani DD ve DC ler başarısız oluyordu 2’nin altında olunca not ortalaması dolayısıyla koşullular tekrar alınıyordu.Dclerde sorunlu geçti ya da şartlı geçti yazar. kaldı yazmaz çünkü kalmak değil.
o zaman bulunduğu üniversitenin öğrenci geçme kalma yönetmeliğine bakmak gerek.Üniversite hangi şartı belirlemişse o geçerlidir.yoo, not ortalaması 2’nin altındaysa başarısız yazabilir. bizde öyleydi koşullular yani DD ve DC ler başarısız oluyordu 2’nin altında olunca not ortalaması dolayısıyla koşullular tekrar alınıyordu.
Yok ortalama 2 nin ustu oldugu surece almaniz gerekmez. Ama zaten ortalama 2 alti ise 5.donem 3.sinif dersi alamazsiniz. Sadece 1. Ve 2. Sinif derslerini verir sistem.once cc altini vermeniz gerekir.4 yıllık okuyorum. Yani 2. sınıfın sonunda genel ortalamamin 2 ve üstü olması gerekiyor öyle mi . Peki 4 yılın sonunda ortalam ikinin üstü olursa dc olan derslerimi hiçbir şekilde tekrar almam gerekmeyecek mi
yoo, not ortalaması 2’nin altındaysa başarısız yazabilir. bizde öyleydi koşullular yani DD ve DC ler başarısız oluyordu 2’nin altında olunca not ortalaması dolayısıyla koşullular tekrar alınıyordu.
Vallahi beceremedim atmaya çalıştım amaatsana bi ss sini, ona göre yorum yapalım.