• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitede kıyafet sorunsalı

Ahahahahah :-)
Birde sene boyu öyle olanlar var ki onlara şaşırıp kalıyorum :)))
İki saat giysem topuklu yeter diye bağırıp firlatiyorum kız günde 10 saat onun üstünde :))
bak anılarımı depreştirdin şimdi:KK53: okulun ilk gününü hatırlıyorumda. maşalı (düğün tarzı) lülük saçlar, platform topuklu ayakkabılar. yanımda ki arkadaşıma,acaba biz yanlışlıkla mankenlik ajansına mı geldik demişliğim var :KK53: hayır yani kümes gibiydi okul. neredeyse tamamı kız. birbirlerine niye süslendiler annamadım

Rahat olun ya orasi universite esofmanla gelen bile vardi bizde. Kot pantolon tisort tamam iste kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz. Arkadaslarinda dedigi gibi derse odaklanin ortalamaniz yuksek olsun. Gun gelir yuksek lisans yapmak istersiniz donup o ortalamayi yukseltme sansizi yok

Ben 2013 mezunuyum ve evliyim su an bebek bekliyorum. Bebegim buyusun o okula baslayinca yuksek lisans yapmayi dusunuyorum bu arada oturup ingilizce calisacagim ingilizce hallolur bir sekilde sukur ortalamam iyi diye dusunuyorum. Cunku dil sinavina tekrar tekrar girersin ama ortalaya yapacak birsey yok.
Sanırım öyle yapmam gere ya bazen anlamsiz seyleri kafaya takiyorum iste
insallah istediginiz seyler olur sizin de :)

4 yıl önce ben de böyle düşünüyordum, acaba çok mu havalılar?acaba nasıl giyinsem?ama bir git hepsi senin gibi, tabi var topuklu ayakkabı giyen de, eşofmanla gelen de, kotla gelen de.kendi tarzını bozma yeter bence çünkü olmadığı biri gibi giyinip komik duruma düşenler olabiliyor.
Evet ya bir de o var kıyafette benim için rahatlık önemli , su anda da sevgili gibi seyler mezun olana kadar dusunmedigime gore sorun yok , tesekkur ederim :)

Sanırım öyle yapmam gere ya bazen anlamsiz seyleri kafaya takiyorum iste
insallah istediginiz seyler olur sizin de :)

Boyle dusuncelere kapilmaniz normal. Sonucta daha once girmediginiz bir ortama girme tedirginligi var. Bizde oyleydik. Sanki herkes uzaydan gelecek yada yillardir o ortamin icinde birtek biz liseden cikip gelecegiz gibi hissesiyorduk ama degil. Sizde göreceksiniz zaten herkes sizin gibi liseden cikip gelecek. Hem artik cogu orta halli insan burslarla ozel universiteye gidiyor hepsi cemiyet insani jet sosyete birtek siz degilsiniz gibi bir durum olacagini zannetmiyorum.

Boyle dusuncelere kapilmaniz normal. Sonucta daha once girmediginiz bir ortama girme tedirginligi var. Bizde oyleydik. Sanki herkes uzaydan gelecek yada yillardir o ortamin icinde birtek biz liseden cikip gelecegiz gibi hissesiyorduk ama degil. Sizde göreceksiniz zaten herkes sizin gibi liseden cikip gelecek. Hem artik cogu orta halli insan burslarla ozel universiteye gidiyor hepsi cemiyet insani jet sosyete birtek siz degilsiniz gibi bir durum olacagini zannetmiyorum.
Insallah oyle olur , benim ilkokulda da lisede de arkadaslarim hep ayniydi sanaima hic zorluk cekmedim simdi kimse yok , tekim o yuzden biraz tedirginim ama kendimi alistirmaya calisiyorum tek basima islerimi halledebileyim ki iş hayatinda zorluk yasamayayim , yapici yorumlsriniz icin tekrar tesekkurler :)

Tek derdin bu olur umarım hayatın boyunca. Üniversite ortamı öyle sandığın gibi herkesin giyinip süslenip gittiği bir yer değil. Ha arada deli gibi makyajlı topuklulu kızlar çıkıyor ve herkes onlarla dalga geçiyor zaten. Ben final zamanı eşofman giyip giderdim hep.. Saçlar topuz, sıfır makyaj.. Başarılar dilerim.

Yaa canım ben de aynı durumdayım benim de vakıf unisi . Yasitlarim çok buyuksu giyiniyor gibi geliyor bana da . Ben de çok spor olmayı sevmem şık olmaya ozen gösteririm ama uni de ne giyilir nasıl olur bilemem. Topkluyu çok severim ama uni de giyemem mesela ama giyenler mutlaka olacak. Ve asıl sorun onların göze batmamsi ama ben giyince herkes bana bakacakmis gibii

Yaa canım ben de aynı durumdayım benim de vakıf unisi . Yasitlarim çok buyuksu giyiniyor gibi geliyor bana da . Ben de çok spor olmayı sevmem şık olmaya ozen gösteririm ama uni de ne giyilir nasıl olur bilemem. Topkluyu çok severim ama uni de giyemem mesela ama giyenler mutlaka olacak. Ve asıl sorun onların göze batmamsi ama ben giyince herkes bana bakacakmis gibii

Vakıf üniversitesi olunca ne oluyor, kadın her yerde kadındır. Normal hayatta nasılsanız öyle olun, öyle giyinin.

Tek derdin bu olur umarım hayatın boyunca. Üniversite ortamı öyle sandığın gibi herkesin giyinip süslenip gittiği bir yer değil. Ha arada deli gibi makyajlı topuklulu kızlar çıkıyor ve herkes onlarla dalga geçiyor zaten. Ben final zamanı eşofman giyip giderdim hep.. Saçlar topuz, sıfır makyaj.. Başarılar dilerim.
Daha ortami bilmedigim icin boyle tediriginim iste, rahatlattiniz beni tesekkurler :)
Insallah tek derdim bu olur hayatin boyunca demissiniz amin diyeyim o halde cok guzel bir temenni bu , daha iyileri sizin olsun Allah size de zorluk gostermesin hic bi konuda insalah

İşte sorun o ya zaten zaman kendim nasıl istersem oyle giyinirim ama yaşıtlarım sanki biraz olayı abartiyor gibi ablam gibi gorunen ama benden küçük olan kızlar çok var ben de dikkat etmek istiyorum kıyafetime

Ben normal hayatimda topuklu giymiyorum zor yuruyorum zaten özel gunlerde anccak giyiyorum , aynen bana da sanki oyle geliyor herkes bana bakacakmis gibi sanki oyle olacakmis gibi:KK48:Allah ikimizin de yardimcisi olsun insallah diyeyim o zaman , tesekkurler :KK19:

İşte sorun o ya zaten zaman kendim nasıl istersem oyle giyinirim ama yaşıtlarım sanki biraz olayı abartiyor gibi ablam gibi gorunen ama benden küçük olan kızlar çok var ben de dikkat etmek istiyorum kıyafetime
Ben 1997 dogumluyum kardesim 2000 dogumlu , kardesimin yasindakiler ve daha sonraki nesil zaten cok gelismis vucutlari yani buyuk giyinmeseler de bizden buyuk duruyorlar ben cok takmiyorum o konuyi minyon olmayi seviyorum , sizde takmayin

Ben normal hayatimda topuklu giymiyorum zor yuruyorum zaten özel gunlerde anccak giyiyorum , aynen bana da sanki oyle geliyor herkes bana bakacakmis gibi sanki oyle olacakmis gibi:KK48:Allah ikimizin de yardimcisi olsun insallah diyeyim o zaman , tesekkurler :KK19:
Kendimi gordum su an :) cok severim ama giyemem ben de ancak ozel bisey olunca. Amin canim insallah

Üniversitede 1.yılını bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, orada kimse kimsenin kıyafetine bakmıyor. Zaten bir süre sonra derslerin verdiği yorgunluktan sabah eline ilk ne gelirse onu giyip çıkacaksın.

Ben 1997 dogumluyum kardesim 2000 dogumlu , kardesimin yasindakiler ve daha sonraki nesil zaten cok gelismis vucutlari yani buyuk giyinmeseler de bizden buyuk duruyorlar ben cok takmiyorum o konuyi minyon olmayi seviyorum , sizde takmayin
Ben de 97 liyim bizden sonrakiler cok olgun sasiriyorum valla

Üniversitede 1.yılını bitirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, orada kimse kimsenin kıyafetine bakmıyor. Zaten bir süre sonra derslerin verdiği yorgunluktan sabah eline ilk ne gelirse onu giyip çıkacaksın.
Galiba oyle olacak ya:KK48: Tesekkurleer

Hahahah kendimi hatırladım.
İlk günler saçlarımı köpük falan salar, süslenirdim bayağı.

Sonra dedim ulan ben böyle yaşayamam.
Normale döndüm :D

Bir kaç gömlek, bluz, kot tamamdır yaa hiç düşünme bunları.

Back
X