Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım alınır :) teşekkür ederim :)benim zamanimda aliniyordu
tabi o riskte varda okuldan okula fark eder mi yada fakültelerde değişir mi bende alıcam inşallahbiz alabiliyorduk.benim de cb dersim vardı.aldım dd oldu![]()
öğrenci işlerine dilekçe yaz cnm dersi almak istediğine dairtabi o riskte varda okuldan okula fark eder mi yada fakültelerde değişir mi bende alıcam inşallah![]()
onlar o dilekçeye cevap verene kadar ders seçim süresi biteröğrenci işlerine dilekçe yaz cnm dersi almak istediğine dair
gidip sor o zmn cnm nasıl br yol izlemeliyim diyeonlar o dilekçeye cevap verene kadar ders seçim süresi biter![]()
Muaf eden bölümle konusup dilekce verirsinmerhaba kızlar.. İstanbul üniversitesine yatay geçiş yaptım. 2.sınıfım önümüzdeki dönemde muaf olduğum bir ders var fakat düşük (cb) yükseltmek için baştan alabilir miyim ?
merhaba kızlar.. İstanbul üniversitesine yatay geçiş yaptım. 2.sınıfım önümüzdeki dönemde muaf olduğum bir ders var fakat düşük (cb) yükseltmek için baştan alabilir miyim ?