Lütfen kardeşim daha fazla nefesini yorma buralarda anlatamazsınÇalışmayacağım anlamına gelmiyor
Bakalım bu konu ve alacağınız yorumları hangi platforma taşıyıp; izlenme almaya çalışacaksınız.sizin adınıza üzüldüm o zaman çünkü ben mini etekli hanım ya da giyimi topluma göre tuhaf olan bir bey görsem rahatsız olmasınlar diye bilerek onların yüzüne ve giyimine bakmıyorum karşılarından geçerken özellikle buna dikkat ediyorum ki rahatsız olmasınlar diye.
sizin gibi düşüncelerim yok merak etmeyin aklıma bile gelmeyen birşeyi yazmışsınız.Bakalım bu konu ve alacağınız yorumları hangi platforma taşıyıp; izlenme almaya çalışacaksınız.
Teşekkürler kardeşimLütfen kardeşim daha fazla nefesini yorma buralarda anlatamazsın
Çarşafı şerifKardeşim ben kendimden sana örnek vereyim.
Ortaokulu özel okulda okudum
Liseyi fen lisesinde kapanmayı o zaman düşündüm, güzel arkadaşlarım vardı destek oldular.
Pantolun ustu tunik vs...o şekilde başladı.
Üniversitesi de hekimliği okudum. Pardesü geniş ortü takıyordum. Peçe gerçekten zor olabilir, daha çok dikkat çekip, olumsuz yorumlar alıp, canım sıkılabilirdi. O yuzden sabrettim.
Okul bitince istediğim gibi çarşafı şerifle yaşayabiliyorum.
Sana nacizane tavsiyem, içinde bir arzu var istek var. Anlıyorum. Ona ulaşabilen için kararlı, sakin, emin adımlar atmalısın.
Zaten senin dersin Rabbini razı etmek değil mi.
İster istemez bir toplumda yaşıyoruz, ailemize de itici gelmeden yavaş ve emin adımlarla tesettürünü ilerlet.
Namazlarını aksatma, COK destek oluyor. Hayır yolda sana yardımcın namazın olacak.
Hayrolsun yolculuğun
Göt möt dümdüz girmişsiniz ama ben islam dini ile peçenin bağlantısını kuramadım.Yanlis birsey soylememisler mi yorumlari iyi oku bence sirf dini inanci olan insanlari taşlamak asagilamak?? Madem laik ulke götünu açmakta ozgurse herkes tesettür de de özgür olmali öyle degil mi? Niye herkes acik gezerken özgür de kapanmsk isteyen biri olunca konu kendi kararin mi kafan mi karisik vs diye yaftalaniyor hristiyana gidip niye hristiyansin görevlerini yerine getirme diyemiyorlar ama is muslumana gelince herkeste bi desitlik başlıyor
Bir daha arastirinÇarşafı şerif
Kabenin üstünde ki örtünün adı değil mi?
Bir hekim olarak hipokrat yeminine de uyacak misiniz?
Nerede kız keşke bir gün rahibe olmak istiyorum diye bir konu da gelseYanlis birsey soylememisler mi yorumlari iyi oku bence sirf dini inanci olan insanlari taşlamak asagilamak?? Madem laik ulke götünu açmakta ozgurse herkes tesettür de de özgür olmali öyle degil mi? Niye herkes acik gezerken özgür de kapanmsk isteyen biri olunca konu kendi kararin mi kafan mi karisik vs diye yaftalaniyor hristiyana gidip niye hristiyansin görevlerini yerine getirme diyemiyorlar ama is muslumana gelince herkeste bi desitlik başlıyor
Kuzum sen konuyu nasıl başlattın nereye getirdin. Yanlış şeyler yaptım tanınmak istemiyorum dedin, o yüzden peçe takmak istiyorum demedin mi? Bak ne yap biliyor musun, git bir ilmihal edin ve öğrenmek istedigin her şeyin cevabını orada bulursun. burası doğru yer değil. Binbir çeşit farklı görüş var, polemikten başka bir şey çıkmaz buradan.dini anlamda sakıncası var mı diye merak etmiştim. allah razı olsun
tepkiler konusunda kafam karışık bir de izin veriyorlar mı bilmiyorum internetten baktım ama sorun teşkil etmediği yazıyordu
İstek üzerine ifade bırakma hizmetimiz bulunmamaktadır.Buna da beğenmedim atalım
zxshermine merve
Çok hoşsun ciddenİstek üzerine ifade bırakma hizmetimiz bulunmamaktadır.
Geçenlerde bir hekim Konya da hastasını açık giyindiği için muayene etmedi.Ya kadın kadının niye kurdu oluyor
Hepimiz arkadaşız kardeşiz yahu
Sevgi dili
Lütfen
Yanliş yaptığını düşünüyorum kardeşGeçenlerde bir hekim Konya da hastasını açık giyindiği için muayene etmedi.
Sevgi dilinizle bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eyvallah kardeş!Yanliş yaptığını düşünüyorum kardeş
Hemcinsim örtüler altında saklansın istemiyorumYa kadın kadının niye kurdu oluyor
Hepimiz arkadaşız kardeşiz yahu
Sevgi dili
Lütfen
Yani peçe neden aşırı olsun? Çok çok açık giyinen kadınlarda da aynı düşüncede mi olmamız gerekiyor, aşırı ve dikkat çekiyor mu dememiz lazım? Yoksa herkes nasıl istiyorsa, o şekilde saygı duymak mı lazımTesettüre girmek istiyorsan bunu aşırıya kaçmadan dikkat çekmeden yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?