- 23 Temmuz 2022
- 54
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi happystrawberry
-
kulüpler paralı özelde olduğum için.. bakacağım yine de teşekkürlerüniversitenizin ortamını bilemiyorum ama eskiden kulüpler olurdu. ilginizi çeken bir kulübe katılabilirsiniz. ayrıca niye konuşunca sizi alaya alsınlar ki. hiçbiri sizden daha değerli daha önemli insanlar değiller
hiç öyle davranan olmadı iyi not tutan insanım haha. Teşekkürler.Çalışkansanız, not tutuyorsanız vize-final haftasını bekleyin bi bakmışsınız bir anda size selam veren verene, kahveye çaya davet eden edene, whatsapptan yazan yazanaama sınav haftası bitince hepsi birden toz…
Kulüpler, etkinlikler vs. oluyor onları araştırıp size uygun olanlara katılabilirsiniz. Hem aynı ilgi alanını paylaştığınız kişilerle kaynaşmak daha kolay olur.
özelde olduğum için bildiğim kadarıyla da kulüpler paralı ama ne kadar bilmiyorum bakacağım. Teşekkürler :) okulda yemekhaneyi hiç kullanmıyorum öyle bir fırsatım olsaydı değerlendirirdim aslında.İlgi ve yeteneklerine uygun öğrenci kulüplerine, sosyal etkinliklere katılarak öğrencilik hayatını daha verimli hale getirebilirsin ve güzel bir çevre olusturabilirsin. Bir de üniversitedeki arkadaşlıkları birebir olarak düşünme, arkadaşlar tabii ki kapılmadı. Yemekhanede yemeğini alıp sınıftan ya da tanıdık birini görüp "merhaba, burası boş mu" demek, durakta birini görüp selam verip okula kadar yürümek zor değil.
yurtta kalmıyorum evden okula okuldan eve.. grup var evet orda zaten dersler hakkında ödevler hakkında konuşuluyor sadece staja da daha var baya. bilmiyorum hiç gerçekten. teşekkürler saolun.Okulda sınıfta senin için biraz zor çünkü 2. Sınıf artık gruplar oturmuştur baya. Ama bizde ödevler falan grup oluypdu yada stajlarda falan kendi arkadaşlarından farklı insanlarla kaynaşabiliyorduk. Çünkü stajları grupları hocalar belirliyordu. Yakın olanlar oluyodu kaynaşanlar bu sayede baya sınıfta kendi arkadaşlarından farklı kişilerle.
Onun dışında sosyalleşme aracı üniversite de çok daha fazla. Yurt arkadaşları mesela. Nerde kalıyosun? Kimisi yurttakilerle daha iyi anlaşır kimisi okuldakilerle. Üniversitenin orda bi mekanda kafede vs çalışsan genelde üniden insanlar oluyo. Okul kulüpleri, yaşadığın ilin gençlik merkezinin kursları vs vs
Okul kulüpleri paralıysa gençlik merkezine bi bak canımyurtta kalmıyorum evden okula okuldan eve.. grup var evet orda zaten dersler hakkında ödevler hakkında konuşuluyor sadece staja da daha var baya. bilmiyorum hiç gerçekten. teşekkürler saolun.
bakacağım hemen.Okul kulüpleri paralıysa gençlik merkezine bi bak canım
Bir ortama3birdiginiz mı merhaba demek bile yeterli biri dönüp merhaba der neticede bu işler böyle başlar. Öyle ilk adımı atamam ne sanki evlenme mi teklif ediyorsunuz alt tarafı bir merhaba. Bu zamana kadar sınıfta kimlerle frekansinizin uyduğunu kimlerin size daha yakın geldigii5bilirsiniz. Gidip onların yanında takılın. Kimse kimseyi sırtında taşıyıp yalvarmiyor. Bir soru sorar açarsınız muhabbetiMerhabalar. Sosyoloji 2. Sınıf öğrencisiyim. 1. Sınıfta bazı sebeplerden dolayı okulun ilk başları derslere giremedim ve sonuç olarak ben okula gittiğimde herkes kaynaşmıştı kendime arkadaş bulamadım. Bi kaç konuştuğum tanıştığım elbet oldu ama o kadarla kaldı. Şimdi 2. Sınıfa geçtim derslere de girdim yeni gelen biri de bulamadım bu böyle gitmeyecek gibi hissediyorum. Bölümümü ve okulumu seviyorum ama yalnızlık her şeyi zorlaştırıyor. Atılgan bir tip de değilim ama biri konuşmak isterse asla çekinmem sadece konuşmayı başlatan taraf olamıyorum insanlar alaya alacak gibi geliyor çünkü sınıfın çoğunluğu o tipte insanlar gözlemim kadarıyla. Aslında sınıftan değil okuldan bile bulsam yeter ama hiç çevrem yok nasıl yapabilirim ki. En azından yalnızken yapabileceğim canımın sıkılmaması için bir şey tavsiye etseniz bile yeter.
belki insanları uzunca gözlemlediğim için konu açmak zor geliyodur? herkes sizin gibi atılgan olmayabilir.Bir ortama3birdiginiz mı merhaba demek bile yeterli biri dönüp merhaba der neticede bu işler böyle başlar. Öyle ilk adımı atamam ne sanki evlenme mi teklif ediyorsunuz alt tarafı bir merhaba. Bu zamana kadar sınıfta kimlerle frekansinizin uyduğunu kimlerin size daha yakın geldigii5bilirsiniz. Gidip onların yanında takılın. Kimse kimseyi sırtında taşıyıp yalvarmiyor. Bir soru sorar açarsınız muhabbeti
haklısınız gerçekten işe yarayan güzel yöntemler. bunları ilk sene yapsam daha iyi olurdu tabii. yeterince cool olduk o zaman biraz da sosyal olalım yaaDert etme kimse kimseyi hatırlamıyor şu an üniversiteden.
Gündelik konuş işte insanlarla ödevdi, dersti, dışarıdaki hayat, çay kahve.. Ama illa samimi olacağım diye de çok takılma. Herkesle samimi olmak zorunda değilsin. İki espri yap, hocaları çekiştirin hahah.
Akışına bırak. İnan böyle çok kasarsan daha eğreti durur. Sıkılıyorsan telefonda takıl, git kantinde çay kahve iç, ne bileyim kütüphanede eksiklerini tamamla.
Yalnız takılmak daha cool bana kalırsa
umarım kardeşiniz anlaşabileceği birini bulur. İlk senesi mi? ilk senesiyse dert etmesin bulur bir şekilde diye düşünüyorum.Kardeşin de aynı şeyleri yaşıyor her gün üzülüp geliyor eve
Ne yapacak bilemiyorum
Yok o da sizin gibi ilk sene gitmedi sonra kendi alt sınıflarıyla okudu şu an 3. Senesiumarım kardeşiniz anlaşabileceği birini bulur. İlk senesi mi? ilk senesiyse dert etmesin bulur bir şekilde diye düşünüyorum.
Çevre edinmek isteyen taraf kimse atılgan olmak zorundadır. İkinci seçenek de insanların sizinle iletişime geçmesini sağlamak yani öyle biri olmalısınız ki insanlar sizi yanında istemeli. Birine selam vermeniz bile onlar için kıymetli olmalı.belki insanları uzunca gözlemlediğim için konu açmak zor geliyodur? herkes sizin gibi atılgan olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?