Sonuçta düşman değilsiniz yine gelecek senenin başlarında konuşursunuz,belki onlarla daha yakın olursun belki farklı insanlarla arkadaşlık kurarsın.Şimdiden bunları takıp moralini bozma.
Öyle ama genede rahatsizligim etkisiyle felaket senaryolari kurmadan duramiyorum. Hani universitede gruplar birlikte geziyor ya birlikte oturma,yemekhanede birlikte yeme falan.Onu bile dert ettim .şimdi seneye onlarla mi oturucam yiyicem ya baskasiyla kaynasirsam onlara ayip mi olacak.Hâlbuki belki seneye onlar beni istemeyecek.
Birincisi neden istemesinler,düşman değilsiniz sonuçta oturur yersiniz.
İkincisi neden ayıp olsun çok yakın arkadaş değilmişsiniz.
Üçüncüsü doktora git.
Böyle korkularla hayat mi geçer? Ben de düşünsem korkacagim bir milyon tane konu bulurum. Anin tadina varmaya calisiyorum. Gelecek için endişelenmek sacmadir. Çünkü simdi yasadigim seylerin basima geleceğini eskiden tahmin bile edemezdim.
Bu konuda bakis acini gelistirmelisin.
dusun . ben onlisans son siniftayim .. yila baslarken kesin ayni kisilerle olurum hic yeni arkadasim falan olmaz diyordum. ama son siniftabile okuluma yatay gecis yapanlarda varmis. hem mutlaka tanimadigin bir iki kisi cikar. hem basklariyla arkadaslik etmek neden digerlerine ayip olsun ki ?. zaten hemen gidip sarilmayacan . zamanla once merabalarla baslar sonra ders notlariyla devameder sonra cafe sohbetleri olur oyle gider .... bide soye dusun orda birtek sen degilsin vede sen kimseden farkli degilsin. o zaman cekinecegin birsey de yok . guven kendine biraz:)
Herkesin grup grup olması beni deli eden sey ben yeni birileriyle tanisamadan gene herkes grup olacak eski tanidiklarimla da ya ben istemiycem birlikte takılmak ya onlar beni istemeyecek samimi bir arkadas bulamayacak gibi hissedip kuruyorum kafamda.Farkındayım gelecek ne gosterir bilemeyiz simdiden plan yapmak cok sacma . Ama beynim bunu anlamiyor.Bu kadar buyutulecek bi konu degıl.. Yenı arkadaslar edınırsın olur biter.. Ah bu anksiyete .. Mutlaka destek alın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?