- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
- #141
yasak mı bilmiyorum güzel bir video işsizlikle ilgili.
çok iyi ya tam ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasak mı bilmiyorum güzel bir video işsizlikle ilgili.
azminize hayran kaldım . Başarılar dilerimmÖzür diliyerek söylüyorum böyle devam ettiginn surece aranamazsın. Şu dünyada kimin sorunu yok dertsiz insan mi var. Kendini topla ve sınava hazırlan ben iki çocuklu daha 26 yaşındayım erken evlendim birçok sorundan dolayı okulu dıştan bitirdim aile birsuru sorun anlatsam film e alırlar beni yasak elma dizisinden beter aşkı memnuy u geçer valla ama ne yaptın biliyor musun sadece çalışıyorum ders iki çocuğum için kendim için eşim için bakarsın atanırım bu sene olmazsa seneye umudumu kaybetmem bir an önce sende toparlan geçen yıllar gelmiyor.
SüpersinSonraki 20 sayfanın özetini şimdiden geçiyorum okumak istemeyenler için:
"Sen kim... sen.. bu... köydeki cahil... sen bu 500 milyon köydeki cahil... sen bu köydekileri ne ettin"
ayvayı yedinizi konu sahibikonu uzamasın diye . bir genelleme yaptım yani köylü olanlar cahil olmuyor anlatmak istediğim şu : köyde yaşıyorum ve burada iki üç cahil kendini bilmez insan
efendim bacim
Bu surec siz kpss ye çalışıp yüksek puan alıp ataninca bitecek .köydeki cahil insanlar sözü hoşuma gitmedi.koylerdr ne cevherler var.at binenin iş bilenin kılıç kusananin.calisin sizin de olsun.30 kişi atanmış işte dönem arkadaslarinizdanDuygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için![]()
Durumuna çok üzüldüm ben lise mezunuyum üniversitesite bilerek okumadim çünkü her üniversitesiteli bilim adami olmuyir maalesf sonuc yine issizlik ama senin durumun daha farkli agir sorumluluklarin var kafanin almamasi dikkatini verememn kazanamaman sebebi bunlar gayret etsen bile sürekli kafan hastalarla dolu arkadasim yok deme benimde öyle can cigrr bir arkadasim yok yalniz deilsin bende butun derdimi sıkıntımi içime atıyorum sen biraz kendini serbest birak herseyi kafana takma biliyorum demekle olmuyor ama denemeni öneririm..Duygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için![]()
teşekkür ederim. Elbette okumak veya okumamak herkesin kendi secimidir.Çogu üni bitirenin durumu ortada. Kafam çok yorgun dedğin gibi biraz toparlamaya ihtiyacım var :)Durumuna çok üzüldüm ben lise mezunuyum üniversitesite bilerek okumadim çünkü her üniversitesiteli bilim adami olmuyir maalesf sonuc yine issizlik ama senin durumun daha farkli agir sorumluluklarin var kafanin almamasi dikkatini verememn kazanamaman sebebi bunlar gayret etsen bile sürekli kafan hastalarla dolu arkadasim yok deme benimde öyle can cigrr bir arkadasim yok yalniz deilsin bende butun derdimi sıkıntımi içime atıyorum sen biraz kendini serbest birak herseyi kafana takma biliyorum demekle olmuyor ama denemeni öneririm..
Evet kendine cici bakteşekkür ederim. Elbette okumak veya okumamak herkesin kendi secimidir.Çogu üni bitirenin durumu ortada. Kafam çok yorgun dedğin gibi biraz toparlamaya ihtiyacım var :)
Bakın mezun olduktan sonra işe girememiş olmanızı çok iyi anlıyorum, bende mezun olduktan sonra bir süreç geçirdim ki bizim ülkemizde mezun işsiz sayısı o kadar fazla ki, haberlerden bir habersiniz, gündemi okunuyorsunuz sanırım? Yada görmek istediğinizi görüyorsunuz, kpss çalışıp atanmayı deneyin? O sizin elinizde olan birşey mesela burda kendinizi eleştirebilirsiniz, evde istediği kadar hasta insan olsun, evet sorumluluk gerektirir ama tek odalı evde bile çalışıp kazananlar bile var, buda bir örnek olsun size mesela.,Duygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için![]()