Üniversitedeyim ve hocamdan çekiniyorum

canm çok zor ben hiç yalakalık yapmadım ki :52: yok ya başka türlü halledilir umarım:51:

bizimde öle bi hocamız war tek tek hiç üşenmeden rencide edebilir.. herkes rencide etmesine alıştığı için o kadar takmıyorz artık.. bi de konuşurken ağzımız kulaklarımızda konuşuyoruz we biraz öwüyoruz "hocam yüzüklerinize hayranım hep takip ediyorum" falan diyorum.. werdiği cewap ise " biliyorum, zaten o yüzden takıyorum" hawalı buruşuk :D numune diyoruz ona.. :74: resmi olacaksın ama yüzünden tebessüm eksik olmayacak yoksa çakıoruz.. Allah profların we bölüm başkanların şerrinden korusun (amin) .. ha bende yabancı dil okuyom.. yanlış telafuzda son duamı ediyorum :)

bizde de vardı böyle, ağzına ne gelirse sayardı, ne kafasızlığımız kalırdı ne dingilliğimiz, ne bilmem ne bilmem ne... ohooo...en sonunda bütün sınıf hiç umursamamaya karar verdik dedik kimse utanmasın bu adam hepimize yapıyo aynı hakaretleri..hiç umursamadık..eksik yönlerinin üzerine gidip cevabını bilmediği sorular sorduk..mezuniyete bir kaç ay kala biz adamı azarlar olduk:32::32::33:

Böle hocalara yalakalık yapıcaksın cnm, acı ama gerçek olan bu malesef:27: Ayıya dayı diceksin köprüyü geçene kadar.. :3:

bizimde öle bi hocamız war tek tek hiç üşenmeden rencide edebilir.. herkes rencide etmesine alıştığı için o kadar takmıyorz artık.. bi de konuşurken ağzımız kulaklarımızda konuşuyoruz we biraz öwüyoruz "hocam yüzüklerinize hayranım hep takip ediyorum" falan diyorum.. werdiği cewap ise " biliyorum, zaten o yüzden takıyorum" hawalı buruşuk :D numune diyoruz ona.. :74: resmi olacaksın ama yüzünden tebessüm eksik olmayacak yoksa çakıoruz.. Allah profların we bölüm başkanların şerrinden korusun (amin) .. ha bende yabancı dil okuyom.. yanlış telafuzda son duamı ediyorum :)

Allah yardımcın olsun... iyi bari siz yolunu bulmuşsunuz :38: evet gülmek lazım asık surattan kim hoşlanır ki

Son düzenleme:
bizde de vardı böyle, ağzına ne gelirse sayardı, ne kafasızlığımız kalırdı ne dingilliğimiz, ne bilmem ne bilmem ne... ohooo...en sonunda bütün sınıf hiç umursamamaya karar verdik dedik kimse utanmasın bu adam hepimize yapıyo aynı hakaretleri..hiç umursamadık..eksik yönlerinin üzerine gidip cevabını bilmediği sorular sorduk..mezuniyete bir kaç ay kala biz adamı azarlar olduk:32::32::33:

canm biz soru sorduğumuzda bilmiyosada yalan yanlış cevap veriyo:52::52:

Merhaba,
öncelikle tüm sınıfın titreyerek derse girmesi hiç normal değil. Çalışırsınız çalışmazsınız, öğrenirsiniz öğrenmezsiniz bu sizin sorununuz onun değil.
Tek bir yolu var. arkadaşlarınıza güveniyorsanız durumu birkaç kişiyle bölüm başkanına ve dekana hatta rektöre açmak. dersinize girmemesini sağlayın bu ona ders olsun. Hiç kimsenin, kim olursa olsun kimseye kızmaya ve rencide etmeye hakkı yok. kağıdınızı bilemeyeceğim iyidir kötüdür bu hocanın takdiri ama tam yaptım diyorsanız dilekçeyle komisyona okutma hakkınız da var. Ama bence sorun kalmak veya geçmek değil sağlıklı bir ders işleme ortamı.
Bu hocanın girdiği diğer derslerin öğrencileriyle de konuşun. sizinle aynı durumdalarsa beraber hareket edin.
bu tip korkular ilerde ruh sağlığımızı etkiliyor bu yüzden boşvermeyin derim.

Merhaba,
öncelikle tüm sınıfın titreyerek derse girmesi hiç normal değil. Çalışırsınız çalışmazsınız, öğrenirsiniz öğrenmezsiniz bu sizin sorununuz onun değil.
Tek bir yolu var. arkadaşlarınıza güveniyorsanız durumu birkaç kişiyle bölüm başkanına ve dekana hatta rektöre açmak. dersinize girmemesini sağlayın bu ona ders olsun. Hiç kimsenin, kim olursa olsun kimseye kızmaya ve rencide etmeye hakkı yok. kağıdınızı bilemeyeceğim iyidir kötüdür bu hocanın takdiri ama tam yaptım diyorsanız dilekçeyle komisyona okutma hakkınız da var. Ama bence sorun kalmak veya geçmek değil sağlıklı bir ders işleme ortamı.
Bu hocanın girdiği diğer derslerin öğrencileriyle de konuşun. sizinle aynı durumdalarsa beraber hareket edin.
bu tip korkular ilerde ruh sağlığımızı etkiliyor bu yüzden boşvermeyin derim.

bölüm başkanı bu hocamızın eski nişanlısıymış ve araları çok iyi bize yardımcı olmaz..
dün derste bu hoca ilk dönem durumunuz ne diye sordu bense hocam durum kötü sizin dersinizden 59la kaldım dedim... baya düşündü notları ben hesaplamıyorum asistan giriyor bilgisayara özellikle gıcıklığına yaptığımı düşünmeyin dedi..

başka bir arkadaşta hocam seçmeliler dolmuş tek sizinkinde kontenjan vardı o yüzden seçtim dedi hocada güldü..
çıkardığım sonuç şu ki hocaya bazı konularda derdimizi açıklamayarak yanlış yapmışız.. bu bize davranışını değiştirmiyo ama içimizde kalmadı en azından:17:

ve canm bu hocanın anlaşabildiği sınıf yok geçenlerde mezun olan bi arkadaşımız geldi şikayet isteğimizi söyledil bizde şikayet ettik ama bişey olmadı dedi.. rencide ettiğinde susup ses çıkarmayın takmaz dedi ama böylede dersleri işkence gibi geçiyor gerçekten işkence yani:14:

canım o zmn yalakalık yap ben de 52yle kaldım sırf yalakalık yapmadığım için ama olsn :D
ben yandımm sen yanma:D
ben başka üni.den alcam nasılsa

umarım yapabilirm canm:14: en azından dün dediki derslerde somurtup oturcaksanızda gelmeyin dedi en azından gülmeye çalışcam artık neye gülceksek derste kendi kendimize:84::84::60:

Peki neden birgün tüm cesaretini toplayıp, hocanın kapısını çalıp tüm hissettiklerini anlatmıyorsun. Önce konuya "hocam sizin dersinize şu şu yöntemlerle çalışıyorum ama olmuyor ne yapabilirm yardımcı olurmusunuzla" gir, sonra tüm çekincelerini ve korkularını, hocanın davranışlarından ne duruma geldiğini anlat. hatta ağla:)
Bence hocanın tüm bu saldırganlığının altında kendine güvensizliği yatıyor. Bunu hiç unutma...
Bir de bölüm başkanı eğer eski nişanlısıysa aralarının iyi olduğunu pek sanmıyorum. Bence bu konuda yanılıyorsun... :1:

Peki neden birgün tüm cesaretini toplayıp, hocanın kapısını çalıp tüm hissettiklerini anlatmıyorsun. Önce konuya "hocam sizin dersinize şu şu yöntemlerle çalışıyorum ama olmuyor ne yapabilirm yardımcı olurmusunuzla" gir, sonra tüm çekincelerini ve korkularını, hocanın davranışlarından ne duruma geldiğini anlat. hatta ağla:)
Bence hocanın tüm bu saldırganlığının altında kendine güvensizliği yatıyor. Bunu hiç unutma...
Bir de bölüm başkanı eğer eski nişanlısıysa aralarının iyi olduğunu pek sanmıyorum. Bence bu konuda yanılıyorsun... :1:

canm öncellikle bu hoca ağlayan insanlardan nefret ettiğini söylemişti:30: bölüm başkanıyla arası çok fazla iyi mesela bugün hoca bizle dersi olduğunu unutmuş 1 saat sonra geldi odasındada bölüm başkanı vardı:61::61: 1 saat en az beklememiz gerekiyomuş geç gelebilirmiş bu da ayrı bi konu zaten hocaya istediği kadar bekleriz:47:

canm öncellikle bu hoca ağlayan insanlardan nefret ettiğini söylemişti:30: bölüm başkanıyla arası çok fazla iyi mesela bugün hoca bizle dersi olduğunu unutmuş 1 saat sonra geldi odasındada bölüm başkanı vardı:61::61: 1 saat en az beklememiz gerekiyomuş geç gelebilirmiş bu da ayrı bi konu zaten hocaya istediği kadar bekleriz:47:

Biliyormusun hiç normal değil. Özel üniversitemi orası.

Hangi dili okuyorsun merak ettim :)
Şu olabilir bence sizin daha kusursuz çeviri yapmanız için rencide edip hırslanmanızı istiyordur. benim aklıma ilk bu geldi.

kızlar bizim bölümde tez için hocalar bizi seçiyor yani biz seçemiyoruz hocayı ve bu hoca benide seçmiş:63: daha önceki mezun olanlar demişti o hoca sadece sevdiği öğrencileri seçer ve yardımcı olur diye:25: ama beni sevmiyor bence ben hiç konuşmuyorum yalakalıkta yapmıyorum umarım sorun çıkmaz:24::24:

hocanızı cok ezmısler galıba hayatında ,aslında o ıkı uc arkadasınzdan anlamanız lazım ne yapmanız gerektıgını hoca konusan ınsalara bı sey demıyor ama sus olan korkanlara hakaret edıyo anllattıgına gore o zamn cesaretı toplayıp konusmak lazım

Back
X