Açılış hakkında bilgim yok duyum da almadım ama şıçu süreçte eğitim işi netleşmedi ta örb açıklama yapsa da bişi değişmiyor kimisi diyor şu şu sınıflar gidecek kimisi bölecek kimisi günlere bölecek derken bölündük iyice umarım netleşir artıkArkadaşlar meb bile bir açıklama yapıyor doğru ya da yanlış ama yök neden hala açıklama yapmıyor
Hiç çevresinden bir şeyler duyan var mı açılış tarihi hakkında
Bir sürü işimiz var kaldı ya
Uygulamalı dersler sıkıntı hiç mi uygulama yapmıcaz ben ondan endişeliyimDedikodu olarak duyduğum ilk dönem uzaktan eğitim olacağı doğrultusunda. çocuklar gitmenin derdinde, aileler "artık bi gitse de rahatlasam ne varsa o şehirde" ama şehir dışında okuyan bir çok öğrencinin handikapı yurtlar.
Hayrolsun iy kararlar olsun inşallah ama online olacak gibi görünüyor şimdilik.
Uygulamalı dersler sıkıntı hiç mi uygulama yapmıcaz ben ondan endişeliyim
Yanı ona göre biz de ayarlama yapıcaz
Ben hepsının online olmasına karşıyım ki ben ce yurtta kalıyorum eleman da yetişmesi şart kaliteli şekildeUmarim Online olur bu yurtlarda kalan gençler hasta olur yoksa Allah korusun.
Onlar online olmaz. Sanmıyorum.Uygulamalı dersler sıkıntı hiç mi uygulama yapmıcaz ben ondan endişeliyim
Yanı ona göre biz de ayarlama yapıcaz
Ya şu önlemini almadan gezenlere nasıl kızıyorum bir bilsenizŞöyle de birşey var. MEB bakanı vakaların az oldugu şehirlerde okulların açılması dahılınde şehirlere giriş çıkış kapatılır demişti. Üniversite yanı cevre de çok şehir dısına günü birlik giden öğrenci var onlar için sıkıntı olucak.
Ben de kendımi kıstırılmış gibi hissediyorum. Gezme tatiller lunaparklar cafeler restorantlar coştu. Kurban kesımı ve ziyaretleri saymıyorum bile patlama oldu resmen. Eylulde ekimde ıkıncı dalgayı beklerken okulun açılması ne demek. Altyapıyı geliştirip onlıne egıtımı geliştirmeleri gerekirdi bunca zamanYa şu önlemini almadan gezenlere nasıl kızıyorum bir bilsenizOnların keyfi olacak diye yine bir sürü kısıtlama. Ayrıca da şu şehirlere giriş çıkışın kapatılması beni çok geriyor.
Bunu biraz daha açabilir misiniz? Uygulamalı derdi olmayanların da okullarda derslerin bir kısmı örgün mü olacak yani?Üniversitede çalışıyorum güz ders programlarını yaptık%40 online olacak dersler. Aksi durum belirtilmedikçe açılıyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?