Üniversitelerin açılışı

Açılış hakkında bilgim yok duyum da almadım ama şıçu süreçte eğitim işi netleşmedi ta örb açıklama yapsa da bişi değişmiyor kimisi diyor şu şu sınıflar gidecek kimisi bölecek kimisi günlere bölecek derken bölündük iyice umarım netleşir artık

YÖK en son en fazla %40 online olucak şekilde eğitim başlayacak açıklaması yaptı.ama duruma bağlı olarak değişebilir kesin değil dendi. (okuldan bi hocamla sohbet ettim geçen hafta o söyledi)

Bizim üniversite bir tarih vermişti ama vakalarda artış olunca online olabilir dendi. Ben de merakla bekliyorum. Karar üniversitelere bırakılacak muhtemelen. Uygulamalı dersi olan bölümler için ayrı bir formül, diğerleri için online ağırlıklı olur sanırım.

Kardesımın ünv. Yabancı uyruklu öğrenciler için onlıne egıtımi anlamaları için dosya gönderdi. Ama hala açıklama yok.

Dedikodu olarak duyduğum ilk dönem uzaktan eğitim olacağı doğrultusunda. çocuklar gitmenin derdinde, aileler "artık bi gitse de rahatlasam ne varsa o şehirde" ama şehir dışında okuyan bir çok öğrencinin handikapı yurtlar.
Hayrolsun iy kararlar olsun inşallah ama online olacak gibi görünüyor şimdilik.

Uygulamalı dersler sıkıntı hiç mi uygulama yapmıcaz ben ondan endişeliyim
Yanı ona göre biz de ayarlama yapıcaz

Şöyle de birşey var. MEB bakanı vakaların az oldugu şehirlerde okulların açılması dahılınde şehirlere giriş çıkış kapatılır demişti. Üniversite yanı cevre de çok şehir dısına günü birlik giden öğrenci var onlar için sıkıntı olucak.

Uygulamalı dersler sıkıntı hiç mi uygulama yapmıcaz ben ondan endişeliyim
Yanı ona göre biz de ayarlama yapıcaz

Uygulamaları ikinci döneme yada belirli bölümler aktif olacak sanırım. Tıp fakültelerindeki 4. ve 5. Sınıflardaki arkadaşlarım mesela ağustos sonunda geleceğiz dediler, hocaları o şekilde yönlendirmiş. Her bölüm için geçerli olmayacaktır.

Ya şu önlemini almadan gezenlere nasıl kızıyorum bir bilseniz Onların keyfi olacak diye yine bir sürü kısıtlama. Ayrıca da şu şehirlere giriş çıkışın kapatılması beni çok geriyor.

Şuanlık net bir açıklama gelmedi. Ama biz yl sınavlarında mülakata vs öğrenciyi yüz yüze alıyoruz mesela. Çünkü YÖK online yapın demedi.

Ya şu önlemini almadan gezenlere nasıl kızıyorum bir bilseniz Onların keyfi olacak diye yine bir sürü kısıtlama. Ayrıca da şu şehirlere giriş çıkışın kapatılması beni çok geriyor.
Ben de kendımi kıstırılmış gibi hissediyorum. Gezme tatiller lunaparklar cafeler restorantlar coştu. Kurban kesımı ve ziyaretleri saymıyorum bile patlama oldu resmen. Eylulde ekimde ıkıncı dalgayı beklerken okulun açılması ne demek. Altyapıyı geliştirip onlıne egıtımı geliştirmeleri gerekirdi bunca zaman

Üniversitede çalışıyorum güz ders programlarını yaptık%40 online olacak dersler. Aksi durum belirtilmedikçe açılıyoruz yani
Bunu biraz daha açabilir misiniz? Uygulamalı derdi olmayanların da okullarda derslerin bir kısmı örgün mü olacak yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…