Üniversiteli gençler cünup geziyor

o zaman onun demesi gereken banyo yapın,kokmayı..
n cünupluk olayı dine getirmek. oda onu hiç ilgilendirmez. inançlara kimse karışamaz

Yok artık ! dedim. Üniversiteli biri olarak İyice kendilerini aştılar. Abdestimize kadar girdiklerine göre özel diye birşey yok. Hak getire

n cünupluk olayı dine getirmek. oda onu hiç ilgilendirmez. inançlara kimse karışamaz
canım o ailenin vereceği bir şey banyo alışkanlığı..ailede edinilir değilmi..haftada bir yıkananlar var..adati bitene dek yıkanmayanlar var..bunlar çocuk yetiştirirse

Okyim neyden bahsediyorsun allasen??Türkiye de yaşıyoruz,burda herkes herşeye karışır,karışmayanı dövüyorlar..
ya inan bıktım bundan kardeşim sen inanabilirsin senin doğrun ok. ama bana karışma. buda benim doğrum. demokrasi diyoruz özgürlük diyoruz hamile kadının dışarı çıkmasına bile laf edenler oluyor. onu giyme, bunu giyme,dondurmayı sokakta yeme,kahkaha atma,kızlı erkekli evde kalma. ya size ne kardeşim size ne.

Hangi demokrasi la?ne özgürlüğü?
Valla boşuna kendini yıpratma,böyle bir milletiz işte..
Kadın tacize yada tecavüze uğrar önce "ne giymiştin o gün?" diye sorarız..
Bu kafalar de-ğiş-mez!

Ne saçma belediye suyu elektriği kesmesin yeter ki çok kestiler bu yıl ,önce şu enerji yatırımını halletsinler gençliğe dil uzatacaklarına

halen enerji pahalı ,petrol ülkesi değiliz

sıkıştırılmış kaya gazı bizim ülkede kullansın fiyatlar düşsün

Türkiyenin genelinde herkes biribirine laf eder karışır..komşu akraba vs..Nişantaşı vs gibi semtlerde oturuyorsan şanslısın demektir..şanslı bir azınlık var
erkek kardeşimde ünüversitede arkadaşlarıyla evde kalıyordu şohben yoktuki..doğalgaz vs..su kaynatıyorlardı..gençlerin banyodan daha fazla sorunu var..inşallah bunu anlarlar bir gün

haydi gençler gusul abdestine.... diye kampanya yapalım
Şampuan, hamam tası ve havlular şirketten, kızlara pembe erkeklere mavi, banyo çıkışı traş ve tırnak kontrolü yapılacak, temiz kokup kokmadıkları kontrol edilecek, kızlar asetonlarını yanlarında getirsin lütfen

Üniversiteye giden gencler serbestliğin tadina varinca cunup geziyor sanirim ama bundan onlara ne

Evet, ilgilendirmez tabiki. Kimseyi ilgilendirmez mesajimda da belirtmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…