o zaman onun demesi gereken banyo yapın,kokmayı..Simdi nerden bu kaniya vardigini ben biraz ozetleyebilirim. Erkek cocuklari bildigimiz uzere uykularinda bosaliyorlar falsn filan. Ve bekar evi olduğu icin banyo yapmaya useniyorlar. Cunup gezip gezmemeleri kimseyi ilgilendirmez ama banyo yapmamalari beni ilgilendiriyor çünkü kampüste o erkeklerin arasindan gecerken bayilacak gibi oluşumu sizlere anlatamam. Temizlik, temiz kokmak cok onemli. Bence de her yasta temizlik dersi verilmeli.
Ya Allahim en tahammul edemedigim koku banyo yapmayan insanlarin kokusu...
Okyim neyden bahsediyorsun allasen??Türkiye de yaşıyoruz,burda herkes herşeye karışır,karışmayanı dövüyorlar..o zaman onun demesi gereken banyo yapın,kokmayı..
n cünupluk olayı dine getirmek. oda onu hiç ilgilendirmez. inançlara kimse karışamaz
canım o ailenin vereceği bir şey banyo alışkanlığı..ailede edinilir değilmi..haftada bir yıkananlar var..adati bitene dek yıkanmayanlar var..bunlar çocuk yetiştirirseo zaman onun demesi gereken banyo yapın,kokmayı..
n cünupluk olayı dine getirmek. oda onu hiç ilgilendirmez. inançlara kimse karışamaz
ya inan bıktım bundan kardeşim sen inanabilirsin senin doğrun ok. ama bana karışma. buda benim doğrum. demokrasi diyoruz özgürlük diyoruz hamile kadının dışarı çıkmasına bile laf edenler oluyor. onu giyme, bunu giyme,dondurmayı sokakta yeme,kahkaha atma,kızlı erkekli evde kalma. ya size ne kardeşim size ne.Okyim neyden bahsediyorsun allasen??Türkiye de yaşıyoruz,burda herkes herşeye karışır,karışmayanı dövüyorlar..
Hangi demokrasi la?ne özgürlüğü?ya inan bıktım bundan kardeşim sen inanabilirsin senin doğrun ok. ama bana karışma. buda benim doğrum. demokrasi diyoruz özgürlük diyoruz hamile kadının dışarı çıkmasına bile laf edenler oluyor. onu giyme, bunu giyme,dondurmayı sokakta yeme,kahkaha atma,kızlı erkekli evde kalma. ya size ne kardeşim size ne.
Türkiyenin genelinde herkes biribirine laf eder karışır..komşu akraba vs..Nişantaşı vs gibi semtlerde oturuyorsan şanslısın demektir..şanslı bir azınlık varo zaman onun demesi gereken banyo yapın,kokmayı..
Şampuan, hamam tası ve havlular şirketten, kızlara pembe erkeklere mavi, banyo çıkışı traş ve tırnak kontrolü yapılacak, temiz kokup kokmadıkları kontrol edilecek, kızlar asetonlarını yanlarında getirsin lütfenhaydi gençler gusul abdestine.... diye kampanya yapalım
Onu da yapar s.refsizak parti napıcakmış yani kampüslere yazımı assınlar cünüp girmek yasaktır diye töbe töbeee.
Adamların süper güçleri var nasıl da anlamışlar yav
Başımıza müneccim yağıyor
o zaman onun demesi gereken banyo yapın,kokmayı..
Bir laf daha vardı bu müneccimle ilgili ama demeyeceğim
Daha neler çıkaracaklar merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?