• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteli gençler cünup geziyor

Hacı nasıl bir bilimsel ölçüdür yüzde 60. :KK45::KK45::KK45:
tamam da bilgece,yani saadet partisi genel başkanı bunu sorun etse de içinde tutmalı bence,cünüplükle ilgili demeç verip ak partiyi suçlamak ne alaka..Yani cünüplüğün siyasi bir değeri yok bence.

Bayıldım bu cümlene :KK55::KK55::KK55::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

hahayy şaka gibiler...neyin kafasındalarsa artık...hey allahım ne günlere kaldık...

Gerçek olduğuna inanmak istemediğim bir açıklama. He canım herşeyi hallettik tek derdimiz cünup gezen üniversitelilerdi. Yanı başımızda yüzlerce insan ölüyor ve daha bir sürü sorunumuz varken böyle bir açıklama yapanın kafasından istiyorum:KK50:
allah akıl fikir versin.:KK67:.siyasetçi denilen kişinin kafa yapısına bak..işimiz allaha kaldı..vay halimize:KK12:

%60'ı nasıl bulmuşlar, üniversitelerin etrafında gezip tek tek koklayarak mı ulaşmışlar bu sonuca yoksa gençlere direkt mi sormuşlar :cool:
Çocuklar nasıl yıkansın, barajlarda su kalmadı, ayda bir toplu yıkanıp tasarruf yapıyorlar:KK14:

Eyyyyyy siyasiler,
bırakın gençlerin banyosunu, traşını, eğitimlerinden, işsizlik sorunlarından bahsedin, birinizde gençlerin bedenleriyle değil sorunlarıyla ilgilenin yahu:KK12:

komedi.
illa hergün birisi çıkıp abuk sabuk bir yorum yapacak,bu hastalıklı kafalar mitoz bölünme gibi çoğalıyorlar.yatak odama ne zaman girecekler acaba,sabırla bekliyorum.

Bunlar üniversite ogrencilerinin çok renkli sex hayatları oldugundan nasıl bu kadar emin oluyorlar kime neye soruluyor bu çıkan yuzdeler kaynak istiyorum bu konuda ar-ge yapmaya hangi sebep itti bu insanciklari acep

ayrica basimiza tas yağarsa unili gençler yüzünden değil bunlar yüzünden yağacak

Kimin nasil gezdiginden kime ne ya?
Herkes ayni inanista olmak, ayni ibadeti yapmak zorunda mi kardesim? Sinir oluyorum boyle herkesin cinselligine, abdestine kadar karisip laf soyleyenlere. Pes yani. :KK14:
Boyle sacma sapan konularla ugrasmaktan, ileri degil, geri gidiyor ulke.

Sen izdıyor dujjj verecekk bana rujjj
Oy için insanların dini ve ahlaki duygularını sömürmek diye bi yol bulmuşlar herkes onu kullanmaya başladı bu durumdan tissskiniyorum! Ankarada çeşmelerden biraz daha sıcak çikolata akmaya devam ederse bu oran yüzde 90lari bulabilir :P :D

Gerçekten haklı adam. Neden cünüp cünüp gezer bu millet hiç anlamam ...
Dediğimi düşünemiyorum bile herkes işini yapsın :KK48:

Hesaplamayı nasıl yapmış ya desin hele bi bende bazı istatiksel veriler saptamak istiyorum:KK53:

%60'ı nasıl bulmuşlar, üniversitelerin etrafında gezip tek tek koklayarak mı ulaşmışlar bu sonuca yoksa gençlere direkt mi sormuşlar :cool:
Çocuklar nasıl yıkansın, barajlarda su kalmadı, ayda bir toplu yıkanıp tasarruf yapıyorlar:KK14:

Eyyyyyy siyasiler,
bırakın gençlerin banyosunu, traşını, eğitimlerinden, işsizlik sorunlarından bahsedin, birinizde gençlerin bedenleriyle değil sorunlarıyla ilgilenin yahu:KK12:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X