Üniversitemi sevmiyorum

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Sırf aileme yakın diye yazdığım üniversiteden nefret ediyorum gelmek istemiyorum yurdu da sevmiyorum nefret ediyorum insanlarındanda daha bugün arkadaşımla kavga ettim sinirlerimi tepeme çıkarıyor insanlar salak salak triplere girdi bende bağırdım iyice kimseyi çekecek halim tavrım yok daha kötü kavga edecektim sustu cinnet geçiriyorum her gün burada yatay geçiş yapamazsam bırakıcam bölümü

Sırf aileme yakın diye yazdığım üniversiteden nefret ediyorum gelmek istemiyorum yurdu da sevmiyorum nefret ediyorum insanlarındanda daha bugün arkadaşımla kavga ettim sinirlerimi tepeme çıkarıyor insanlar salak salak triplere girdi bende bağırdım iyice kimseyi çekecek halim tavrım yok daha kötü kavga edecektim sustu cinnet geçiriyorum her gün burada yatay geçiş yapamazsam bırakıcam bölümü
Bölümünü mü sevmiyorsun okulu ve bulunduğu şehri mi? İlk senense böyle hissetmen çok normal bir süre sonra kafa dengi arkadaşların olunca alışacaksın

Bölümü bıraktığında daha iyi bi hayatn olmayacak inan hangi bölümü okudğunu yazsaydın keşke ama tekrar sınava hazırlanıp tekrar sevdiğin bölümü kazanman falan ülkemizde mucize artık ki zaten neyi okursan oku boşta kalma oranı da yüksek eskiden olsa okumak her yaşta güzel keyifli olmalı bırak sık dişini istediğin yerde oku derdim ama şimdi asla önermiyorm çünkü bırakıp tekrar kazanıp tekrar kalacak yer bulmak artık bildiğin lüks bana kalırsa sabret eğitimini bitir mezun ol hayatına yön ver dayan yani sene kaybetme psikolojini güçlü tut bi de bıraksan çok güzel bi psikolojin olmayacak yani ondan emin ol ve lütfen dayanabilecek sebepler bul kendine arkadaş olur iş olur aşk olur ders olur bişeye tutun

Sıkıntılar her zaman olabilir ama herkesle sorun yaşanıyorsa birazda dönüp kendinize mi baksanız? Mesela benim korkunç bir oda arkadaşım vardı, 1 sene yokmuş gibi yaşadım odada. Bence sen memnuniyetsiz olduğun için herşeye kulp takıyorsun.

Ben de onu dedim kızdı. Nooolurrrr bırakmaaa sen okulu bırakırsan yaşayamayız falan dememiz gerekiyordu heralde.
hayır birde biz ne yapabiliriz ki? ne dememizi istiyor?
Önceden vermemiz gereken cevaplar bir kağıda yazılsın onun dışına çıkmayalım bari.

Çok sinirle yazmışsın. Akıl danışır gibi değil de durum bildirir gibisin.

Kavga sebebiyle bırakma ama mesleği ileride yapmak istemiyorsan geç olmadan bırak.

Ben de ilk bölümümü bıraktım hem de bayağı bir yıl okuduktan sonra:)

Önceden vermemiz gereken cevaplar bir kağıda yazılsın onun dışına çıkmayalım bari.
Bir şey yap diye yazmadım zaten git başka birine sataş siz herkesi zorbalayın birisi size bir şey yazınca hemen kızın banlatın haddini bil felan diyin oldu sessiz durmam bu yazmalarınızın altında kendinizi bir şey sanmayın

Bir şey yap diye yazmadım zaten git başka birine sataş siz herkesi zorbalayın birisi size bir şey yazınca hemen kızın banlatın haddini bil felan diyin oldu sessiz durmam bu yazmalarınızın altında kendinizi bir şey sanmayın
yazının neresinde sataşma var allah aşkına?
beğenmediğiniz bir cevap alınca bu kadar çoşmayın. Banlananlar kendi yaptıkları, söyledikleri yüzünden banlanıyor. Kimse haksız yere keyfiyane banlanmaz. Sana ne tavsiye verebiliriz? Okulu bırak aile evine dön.

Hayır empati yaparak akıllıca durum değerlendirmesi yapmanızı bekliyordu.okur okumaz eee bırak a.k banane demenizi değil.bir de anlamamazlıktan geliyorsun.

yazının neresinde sataşma var allah aşkına?
beğenmediğiniz bir cevap alınca bu kadar çoşmayın. Banlananlar kendi yaptıkları, söyledikleri yüzünden banlanıyor. Kimse haksız yere keyfiyane banlanmaz. Sana ne tavsiye verebiliriz? Okulu bırak aile evine dön.
Haspinallah canın sıkıldı da birinin sinirlerini zıplatayım mı dedin git ötede oyna.bir de anlamamazlığa geliyorsun.

Back
X