Üniversitemi sevmiyorum

Bölümünü bitir, bırakma. Yatay geçiş yaparsın, ailene gidip gelirsin. Arkadaşların olur mutlaka. Acele karar verme ve biraz sakin ol gözünü seveyim. Nefes egzersizlerini dene, sakinlik iyidir.
 
Bu kadar sevmiyorsan boşuna okuma 4 yıl . Yazık olur. Yeniden sınava hazırlan. Çalışmaya odaklanirsan arkadaslarina sinir olmaya vaktin bile kalmaz.
 
Bu kadar sevmiyorsan boşuna okuma 4 yıl . Yazık olur. Yeniden sınava hazırlan. Çalışmaya odaklanirsan arkadaslarina sinir olmaya vaktin bile kalmaz.
Bölümüm çok sevdiğim bir bölüm okul kötü
 
Yurtta kalmak zorunda olmasaydınız kimseyle muhatap olmadan derse girer çıkardınız. Ben öyle yapıyorum. Arkadaşsız da üniversite okunuyor.
 
Öncelikle okuduğunuz bölümü, üniversiteye mi sevmiyorsunuz uzakta mı okumak istiyorsunuz ona karar verin.Yatay geçiş düşünüyorsanız şehir ve aynı bölüm mü yoksa, okuduğunuz bölümlerden farklı bir bölüme geçiş varsa onları da değerlendirebilirsiniz.
 
Merhaba bölümünüzü seviyormuşsunuz sakın bırakmayın geleceğinizi bir iki sorunlu için yakmayın sakin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var
 
Benim size tavsiyem öncelikle bir dahiliye uzmanına gidin. Size d vit başta olmak üzere vitaminler yazsın. Belli ki bazı değerleriniz de düşük o yüzden tahammül seviyeniz az.
Bulunduğumuz ortamları eğer kendimiz bir şekilde seçmişsek güzelleştirmeliyiz. Arkadaşınla anlaşamıyorsan kendisine “bir daha görüşmek konuşmak istemediğinizi” söyleyin.
Okulu sevmiyorsanız okulun kursları vs oluyorsa katılın zevkli hale getirmeye çalışın.
Ve en önemlisi de aşık olun :)
 
Merhaba bölümünüzü seviyormuşsunuz sakın bırakmayın geleceğinizi bir iki sorunlu için yakmayın sakin olun sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var
Evet teşekkür ederim seneye eve çıkmayı düşünüyorum yatay geçiş yapamazsam en azından kafam rahat olur
 
Sakin ve iyi geçimli biri olmayı deneyin her sorunda kavga edilmez, kavgayla çözülen bir şey de görmedim bu zamana dek. Yani tercihiniz bölüm veya okul değiştirmekse değiştirin, ama üzerinizdeki asabiyeti atmazsanız okul bölüm şehir farketmeksizin her yerde benzer sorunlar yaşarsınız. Biraz rahat olun akışına salın, her şeyin üzerine bu kadar düşünmeyin
 
Bence bırak, tekrardan hazırlan.
 
Merkezi yerlestirme puaniyla yatay gecis diye bir hak var .sinava girdigin seneki puaninla o sene tutan baska bir universiteyi secebiliyorsun.arastir .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…