üniversiteye başlarken sevgiliden ayrılmak..

nurmisall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
19
4
1
27
lise 1'den bu yana erkek arkadaşımla beraberiz. beraber büyüdük sayılır yani çoğu şeyi birlikte yaşadık. şimdi ben bilkent hukuk kazandım o hacettepe tıp kazandı. bana karşı tavırları değişti sanki ne bileyim garip davranıyor tercihler açıklandığı andan beri. tebrik bile etmedi,ben ilk iş onu aradım hatta kendiminkine bakmadan onunkine baktım müsait değil diye.

daha yaşım küçük,sevmiyorum diyemem seviyorum ama olmasa 1 hafta üzülürüm sonra geçer diyorum çünkü ne bileyim böyle alışkanlık oldu sanki. ikimiz de ankarada olcaz ama bölümlerimiz ağır hem de o git gel yapcak ben yurtta kalcam. sanırım benden ayrıldığını söylemesi çok yakın. onu beklemeden ben söylemeli miyim?

lise 1'den bu yana erkek arkadaşımla beraberiz. beraber büyüdük sayılır yani çoğu şeyi birlikte yaşadık. şimdi ben bilkent hukuk kazandım o hacettepe tıp kazandı. bana karşı tavırları değişti sanki ne bileyim garip davranıyor tercihler açıklandığı andan beri. tebrik bile etmedi,ben ilk iş onu aradım hatta kendiminkine bakmadan onunkine baktım müsait değil diye.

daha yaşım küçük,sevmiyorum diyemem seviyorum ama olmasa 1 hafta üzülürüm sonra geçer diyorum çünkü ne bileyim böyle alışkanlık oldu sanki. ikimiz de ankarada olcaz ama bölümlerimiz ağır hem de o git gel yapcak ben yurtta kalcam. sanırım benden ayrıldığını söylemesi çok yakın. onu beklemeden ben söylemeli miyim?
niçin üniversiteye başlandığında yaşanıyor bu değişimler? eğer duygularını kaybettiysen bir dakika bile bekleme konuşmak için

niçin üniversiteye başlandığında yaşanıyor bu değişimler? eğer duygularını kaybettiysen bir dakika bile bekleme konuşmak için

ya ne kadar yok desem de farklı bir heyecan var çünkü üniversiteli oldum diye ne bileyim yeni ortam yeni insanlar. eskisi gibi aramasa oturup ağlamam ama üzülmesini de istemem kafam karışıyor bu durumda

Allah allah tıpı kazanınca havalanmış belli ki. İkisi de Ankara değil mi yahu ne ayrılması? Saçma ötesi bir ilişkiymiş 4 yıl sürmesi hata. Neyse bu da deneyim, üzülme. Eğer gerçekten eminsen uzaklaştığına hiç bekleme sen ayrıl.

Çocuğun başka bir derdi vardır belki. İkinizde ankarada olacaksınız. Bence biraz bekle. En azından ankaraya gidene kadar. Bilkentle onun okuyacağı kampüs biraz uzak ama metro vs.sıkıntı olmaz. Belliki beraber tercih yapmışsınız. Pire için yorgan yakmayın, yani ortada büyük bi sorun yok gibi..

Konudan bağımsız olarak ikiniz de çok zekiymişsiniz maşallah
Çok ideal bölümlere yerleşmişsiniz,Allah muvaffak etsin.
Konuya gelince bence beklemede kal,zaten ayrılsa 1 hafta üzülürüm diyorsun.

Okulunda istediği ortamı bulamayınca ilk sizi arayacak ortamı yakalayinca yine ayrılacak. Sırf uni. Ye başıbağlı girmemek ise derdi..

Siz onu değil kendinizi düşünün.. birlikte iyiyiz ama olmasa da olur diyorsanız uzatmanin anlamı yok..

ya ne kadar yok desem de farklı bir heyecan var çünkü üniversiteli oldum diye ne bileyim yeni ortam yeni insanlar. eskisi gibi aramasa oturup ağlamam ama üzülmesini de istemem kafam karışıyor bu durumda
aynı heyecanı o da yaşıyor merak etme, üzülmez. ama karşınıza onun gibi safça seven biraz zor çıkacaktır bence. lise aşkı farklı olr derler :110:

Madem bu kadar yıldır sevgilisiniz huyunu suyunu öğrenemedin mi? Al karşına konuş arkadaşım

konuşmaya çalışıyorum tatilden bugün geldi buluşalım dedim işim var,yorgunum zaten,okul kaydını araştırıyorum falan dedi istemedi. o arayana kadar ben de aramiycam artık

konuşmaya çalışıyorum tatilden bugün geldi buluşalım dedim işim var,yorgunum zaten,okul kaydını araştırıyorum falan dedi istemedi. o arayana kadar ben de aramiycam artık
Üzerine düşme o zaman belki morali bozuktur bir şeyler ters gidiyordur sonuçta sen daha iyi tanıyorsun anlayabilirsin.

Konudan bağımsız olarak ikiniz de çok zekiymişsiniz maşallah
Çok ideal bölümlere yerleşmişsiniz,Allah muvaffak etsin.
Konuya gelince bence beklemede kal,zaten ayrılsa 1 hafta üzülürüm diyorsun.

teşekkür ederim :)

bekliyim dimi o aramadıkça aramıycam dedim kendi kendime,bitirecekse her şekilde bitirir zaten.

Üniversite ortamı güzel ve değişiktir senden soğuması ya da ayrılmaya çalışması tuafıma gitmedi o yüzden ,bekle bakalım neler olacak.

Okul kaydını online yapmıştık biz. Bu senede öyle olabilir hacettepenin. Çok sıkıntılı bi şey değil söyle içi rahat etsin :)

Back
X