• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteye geçmek

Zeze632

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
177
79
18
26
Merhabalar
Ben çok korkuyorum. İlk defa küçük bir şehirden başka bir şehre gideceğim.
Ama çok korkuyorum. Yurtta kalmaktan
Yalnız kalmaktan. Keşke hiç başlamasa bile diyorum ama işte başlayacak kaçış yok. İlk defa annemden ayrı kalacağım. Çok ağlıyorum.

Mesela benim kampüsten hazırlık okulu otobüsle 20 dakikaymış. Ama ben hiç otobüse binmedim. Bulunduğum şehir küçük olduğu için hep yürüyerek gidip geliyordum. Yada ben heyecanlı bir insanım. Tavsiyeleriniz var mı ? Aranızda benim gibi korkup da üniversitede mutlu olan var mı? Hem siz geçmişe gidersiniz hemde benim icin bir umut olur

Son düzenleme:
hiç korkmana gerek yok
geldiğin sehirde yasıyorm
geldiğin üniversite gayet güzel her bölüm üni.kam içinde ve yasanılacak cok temiz sehir
merak ettiğin seyler olursa sor cevaplarım yardımcı olurum sanada
bölümün ney merak ettim

küçük bir ege şehrinden istanbula okumaya geldim bi de çat diye ev tuttuk yani,
birden evin sorumluluğu vs vs
ilk bikaç hafta zor geçiyor ama sonrası çok eğlnceliydi benim için, o kadar eğlenceliydi ki bidaha hiç dönmedim :)

Yaaaa canım benim :)
Öyle alışacaksın ki özgürlüğe onun tadını öyle bir alacaksın ki eve gitmek istemeyeceksin :)
Artık çocuk değilsin üniversite okumaya gidiyorsun, bir birey olacak, kendi kararlarını vereceksin.
Bunlar çok basit ve çocukca şeyler. Bunlara güleceksin ilerde :)

Tatlım ben de senin gibi küçük bir şehirden üniversite okumak için İstanbul'a geldim, sonra yurtdışına gittim. Kendine güven, deneyim bunlar hep.

Kayseriyemii hahahah bende ordayim. Gel gel gezeriz senle abla :KK70: Kayseri o kadar korkulcak bi şehir değil. Erciyese geliyosun yüksek ihtimalle diğerleri hep özel çünkü. Erciyes öyle tabi duydugum kadari ile ağam sağam degil tabi ama egitim acisindan kaliteliymis. Kayseride öğrencilerin kaynadigi yer talas. Kiralar da uygun galiba anayurt talas civarı tam bilmiyorum. Muhafazakar bi şehir. Güzel yani. Gezilecek tozulacak fazla yeri yok tabi.

Merhabalar
Ben çok korkuyorum. İlk defa küçük bir şehirden başka bir şehre gideceğim. Kayseriye geliyorum üniversite için. Ama çok korkuyorum. Yurtta kalmaktan
Yalnız kalmaktan. Keşke hiç başlamasa bile diyorum ama işte başlayacak kaçış yok. İlk defa annemden ayrı kalacağım. Çok ağlıyorum.

Mesela benim kampüsten hazırlık okulu otobüsle 20 dakikaymış. Ama ben hiç otobüse binmedim. Bulunduğum şehir küçük olduğu için hep yürüyerek gidip geliyordum. Yada ben heyecanlı bir insanım. Tavsiyeleriniz var mı ? Aranızda benim gibi korkup da üniversitede mutlu olan var mı? Hem siz geçmişe gidersiniz hemde benim icin bir umut olur
ne okuyacaksın peki ? belki bölüm çok yoğundur başını kaldıramayacaksın derslerden. hemen de pes etme. bir başla öncelikle.

hiç korkmana gerek yok
geldiğin sehirde yasıyorm
geldiğin üniversite gayet güzel her bölüm üni.kam içinde ve yasanılacak cok temiz sehir
merak ettiğin seyler olursa sor cevaplarım yardımcı olurum sanada
bölümün ney merak ettim
Bölümü söyleyip kendimi ifşa etmeyim. Arkadaşlarım okuyor olabilir de . İnşallah güzel olur

hayatımın tartışmasız en güzel 5 yılını üniversitede geçirdim, umarım senin de öyle olur. anneni illa ki özleyeceksin ama en azından otobüse, uçağa vs. atlayıp gelebilirsin. çok değil 1 sene sonra neden bunun için ağlamışım, diyeceksin.

küçük bir ege şehrinden istanbula okumaya geldim bi de çat diye ev tuttuk yani,
birden evin sorumluluğu vs vs
ilk bikaç hafta zor geçiyor ama sonrası çok eğlnceliydi benim için, o kadar eğlenceliydi ki bidaha hiç dönmedim :)
İnşallah bende severim
bölümünü yazarmısn
emin ol gayet güzel bir üni. ve sehire geliyorsun
Şimdi arkadaşlar okuyor olabilir de kendimi ifşa etmeyim :)

Kayseriyemii hahahah bende ordayim. Gel gel gezeriz senle abla :KK70: Kayseri o kadar korkulcak bi şehir değil. Erciyese geliyosun yüksek ihtimalle diğerleri hep özel çünkü. Erciyes öyle tabi duydugum kadari ile ağam sağam degil tabi ama egitim acisindan kaliteliymis. Kayseride öğrencilerin kaynadigi yer talas. Kiralar da uygun galiba anayurt talas civarı tam bilmiyorum. Muhafazakar bi şehir. Güzel yani. Gezilecek tozulacak fazla yeri yok tabi.
Öyleymis benimde duyduğum kadarı ile. Bulunduğum şehirde daha küçük ve mufazakar olduğu için o konuda yabancılık çekmem herhalde :)

Öyleymis benimde duyduğum kadarı ile. Bulunduğum şehirde daha küçük ve mufazakar olduğu için o konuda yabancılık çekmem herhalde :)
Rahat bi yer. Kalabalik ama ankara istanbul gibi değil. Fakulteye her yerden kalkan ni otobus olur. Kalenin ordan kalkar genelde fakulte arabalari. Kafede çoktur burada. Alparslan tarafı filan. Tramvay var burda. Talas cemil babaya binersen otobus haricinde onlada ulaşım saglarsin fakulteye. İndirimli pason olur ogrencisin diye. Bilet basar binersin tren tarzi bi araç.

Merhabalar
Ben çok korkuyorum. İlk defa küçük bir şehirden başka bir şehre gideceğim. Kayseriye geliyorum üniversite için. Ama çok korkuyorum. Yurtta kalmaktan

korkma herkes yapabiliyosa sende yaparsın :)

ayrıca kayserinin insanı iyidir. (tabi her zaman dikkatli olmak gerek) hangi otobüs fln bilmiyosan sorarsın nolacak :)

Rahat bi yer. Kalabalik ama ankara istanbul gibi değil. Fakulteye her yerden kalkan ni otobus olur. Kalenin ordan kalkar genelde fakulte arabalari. Kafede çoktur burada. Alparslan tarafı filan. Tramvay var burda. Talas cemil babaya binersen otobus haricinde onlada ulaşım saglarsin fakulteye. İndirimli pason olur ogrencisin diye. Bilet basar binersin tren tarzi bi araç.
Hadi bakalım Cuma günü geliyorum

Büyük şehirden küçük şehire gittim üniversite için bence o daha zor..
1 tane avm dışında hiçbir şey yoktu 10 sene önce..
Teklemeden bitireyim de döneyim evime dedim ama bitince bile özleniyor ortam..

Büyük şehirden küçük şehire gittim üniversite için bence o daha zor..
1 tane avm dışında hiçbir şey yoktu 10 sene önce..
Teklemeden bitireyim de döneyim evime dedim ama bitince bile özleniyor ortam..
Benimde hedefim biran önce bitirip gelmek

Back
X