üniversiteye gitti ve...

kplngizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
2
2
1
28
4 hafta önce erkek arkadasım üniversiteye gitti bende kıskançlık hastalığı var diyim çünkü hastalık derecesinde hersey cok güzel giderken eski alışkanlıklarımıza uymamaya başladı erkek arkadasım telefon geçmiş dokumanına kadar kontrol ediyordum tamam asıırı olabilir ama başka sehirde .. gece internete girdiğini sandım saati yanlış görmüşüm bağırdım hakaret etmedim ve bianda bana sövmeye başladı burdaki kızların tırnagı olamazsın dedi ve 2 saattir telefonu kapalı ne yapıcam bilmiyorum bitti galiba lütfen yardımcı olun 2 yıldır birlikteyiz.

adamin üstüne bu kadar giderseniz kacar birgün.

olması gereken olmuş.
gurur varsa eğer başka bir sonuç saçma olurdu.

İyi düşünün.
Siz hatanızı anlatıp düzeltseniz bile onun bu tavrı devam eder.
Totosu açıkça kalkmış..
Demek ki oradaki kızları 4 haftada tanıdı, sizi 2 yılın sonunda mı tanıdı ?
Sizin hatanız var tamam ama onunda karakteri yok gibi geldi bana..

Üzgünüm..

Bu adamdan bı halt olmaz artık canım
Hiççç arama sorma yoluna bak

Kıskançlığınız hastalık boyutunda farkındasınız. Önlemini alın. Kimse gelemez buna.

İster 2 yıl ister 5 yıl olsun sağlam temeller üzerine kurulmamışsa ki öyle görünüyor (sizin güvensizliğiniz,onun üslubu) yürümez.

Bitesi olmuş. Önünüze bakın.

2 yıl nasıl götürdün bu kıskançlıkla çok yorucu olmalı
burdaki kızların tırnağı olamazsın demeside büyük terbiyesizlik olmuş

ya niye insanları bu kadar kısıtlıyorsununz nerden geliyor bu hak anlamıyorum
benim gece uykum kaçtığında nete bakıyorum düşünüyorum da bir sevgilim olsa bana bu yüzden çıkışsa ondan tiksinirim

Lise ve üniversite çağlarında kurulan ilişkilerde ince eleyip sık dokuma gerekir. Anlaşamadığınız, uyuşmadığınız yanlarınız varsa ilişkide ısrar etmeye gerek yoktur. Önünüzde uzun bir hayat var. Gönülden seven iki insan arasında bu kadar güvensizlik ve kıskançlık olmaz. Ayrıca eğer bir erkek gerçekten seviyorsa şu iki şeyi yapacaktır:
1. Siz onu terk etseniz bile o ısrarla(ama rahatsız etmeyecek şekilde) size ulaşmaya çalışacaktır.
2. Bunu yaparken hiç olmadığı kadar anlayışlı, sabırlı ve fedakâr olacaktır.

Diyelim ki ayrıldınız ve 6 ay boyunca hiç görüşmediniz ve bir gün sizi aradı; böyle bir erkek sizi kesinlikle sevmiyordur. Ya canı sıkılmıştır ya da yalnız kalmıştır. Ama ayrıldıktan bir kaç gün veya hafta sonra yukarıda belirttiğim iki şeyi yapıyorsa sizi gerçekten seviyor olabilir.

Bana "burdaki kızların tırnagı olamazsın" diyen biri için ilişkiyi kurtarmak adına kimseden yardım istemezdim. Gururlu olduğum için kendimle gurur duyuyorum

Onun eline de bahane geçmiş böylelikle.. Kiskancliginiz da ayrı bir olay.Ona hiç girmeyeceğim. Ama bir dahakinde daha dikkatli olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…