- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi sakin bayan
-
kilo vermey başladın mı gerisi gelir zaten ama bence diyetisyenle rejim yaparsan daha iyi olur sporlada desteklersen bir sür sonra ideal kilona kavuşursun.moda bence gereksiz bir ayrıntı kendine yakışanı giymek daha önemli bence.
evet öyle galibao psikolojik bir olay ama tatlım eminim sana öyle geliyordur.
öyle mi olur diyosun :26: azıcık kendime çeki düzen versem devamı gelir yani :26:canım sende biliyorsun ki ilk önce azmedip fazla kilolarından kurtulmalısın bunun için bir hekim desteği alırsan çok daha rahat edersin ve hareketten asla kaçınma özellikle yürüyüş! tarz mevzusuna gelince üniversiteli biri olarak tavsiyem şu ki tarzında çok büyük değişiklikler yapsanda yapmasanda o tarzının senle bütünleşmeyecektir. çünkü üniversitede aldığın eğitimin, sosyal çevren, kendi gelişimin ve içsel durumun vs. doğrultusunda sana en yakışan tarz kendiliğinden gelip senin kucağına oturacaktırben üniversiteye lisedeki halimle gittim ama saçlarımı fönlerdim ve temiz giyinirdim oysa şimdi hiç çabalamadan oturup düşünmeden renk kombinlerim, ayakkabı ve çanta tarzlarım , takılarım vs. değişmiş. doğal adaptasyon göstermişim yani suni değil
galiba biraz uzattım ve farklı yönlerden değindim olaya umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi.
inşallahbu kilo verme konusunda en önemli şey moral bence.. bi şekilde başla sonuç almaya başladıkça dahada kolay olur herşey.. ama herşeyde olduğu gibi önce moral.. sonra en istediğin cicileri giyersin inşallahh
bi kilo versem işin büyük kısmı hallolacak işte :44: bu arada quasimodo'yu bilmiyordum yeni gördümCanım öncelikli olarak herkesin yazığı gibi kilo vermelisin. 1.5 ay falan deme git bi diyetisyene şimdiden başla. Çünkü görüntüyü geç sağlığın için çok zararlı bu kadar fazlalık.
Bence kahkul kestirme. Kahkul ilgi,bakım gerektiriyor. Ortaokuldayken kestirmiştim uzatana kadar canım çıkmıştı.
Converse giymem mümkünse. o uyduruk ayakkabıları 100 liraya satmıyolar mı bi de utanmadan uyuz oluyorum.
Özgüvenli gibi davranmaya çalışma. Özgüvenli OL. Ne kadar güzel olursa olsun kamburunu çıkararak somurtarak yürüyen biri kimsenin dikkatini çekemez.
quasimodo'ya benzemiyorsun heralde? illaki güzen yönlerin vardır. Kıçın büyükse ama ince bir belin varsa ona göre giyin mesela. Yada burnun büyüktür ama dolgun dudakların vardır. O zaman parlak bir ruj sürersin dikkati oraya çekersin. Sana tavsiyem iyi ve kötü yönlerini bulmaya çalış.
Ben de lise sonda kilo alıp üniversitede verenlerdenim ve birçok arkadaşım da aynı durumdaydı.Sırf sporla ilk iki ayda 15 kilo her gören eridin gitti diyordu :) Röfle , fön,makyaj,takı olmazsa olmaz. Üniversitede kot converse giyen birini gördün mü okulda yeni olduğunu etek topuklu ayakkabı erkekler için takım elbise varsa üst sınıflarda olduğunu anlıyordun :)
bence de biraz garipmiş sizin okulsenay hangi okulda okudun sen öyle bizde hiç öyle tipler yoktu ::):):):)):) hatta okulun ilk günü topuklu acayip giyimli insanlar sonradan herkes converse giyer hale gelmişti ( marmara üni. ) dukan diyeti ile hızlı kilo verdim ben sende bir bak istersen okul açılmadan önce :)
Benden birkaç öneri :)
bu arada yazmayı unuttum kızlar bende minik değişiklikler varsaçımın boyunu kısalttım birazcık,perçem kestirdim ama çok kısa değil,birkaç parça da kıyafet alabildim nihayet.gözlükten kurtulup lens almayı planlıyordum ama olmadı şimdi malesef artık gerisi zamanla olur diye düşünüyorum.
kilo verme konusuna yoğunlaşacağım inşallah kısa zamanda zayıflayabilirim bu sefer
Okulların açılmasına az kaldı. İlk günün zor geçecektir muhtemelen. Eğer tanıdığın kimse yoksa yalnız hissedeceksin kendini ama sakın pesetme olur mu? İlk gün çok abartılı kıyafetler ile okula gitme, her zaman yaptığından farklı makyaj yapma, fazladan parfüm kullanma. Saçların yağlı, cildin çok parlak olmasın. Kıyafetlerin temiz olsun. En çok dikkat etmen gereken bunlar canım.
merhaba cnm bende üniversiteye başlamadan önce 70 kiloydum(hem sınav stresi hem de polikistik over nedeniyle şeker problemi vardı sürekli çikolata ıvır zıvır yiyordum) bir sene içerisinde 14 kilo fln verdim üniversiteye başladıktan sonra
bence ani diyetler çok verimli olmaz kendine uzun vadede bir kilo verme planı hazırla mesela yürüyüş yap sık sık
tabi kilo da hayatta herşey değil ama öncelikle sen kendine güven gerisi zamanla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?