- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi sakin bayan
Kızlar ben yıllardır imaj değiştireceğim diye hayaller kurardım ama bir türlü gerçekleştiremedim hep erteledim ama daha fazla erteleyemem
Bu yıl bir aksilik çıkmazsa üniversiteye başlıyorum inşallah ve artık değişmek istiyorum 
Saçlarım uzun,kumral, şu an kahkülüm ya da perçemim yok.Kestirmeyi düşünüyorum ama nasıl kestirsem bilmiyorum :26:
Asıl konu,kendimi bildim bileli kilo problemim var
bu yıl sınav stresiyle de iyice kilo aldım 
Boyum 1.72 kilom 94. 44-46 beden giyiniyorum yani. 1-1.5 ay içinde muhteşem bi hızla kilo veremem tabi ama az da olsa vermeye çalışacağım.Yine de sonuç olarak kilolu olacağım uzun bi süre..
Ben normalde çok sosyal bi insan değildim zaten ama son dönemde iyice içime kapandım, giyimime filan da çok özen göstermiyorum, daha doğrusu pek evden çıkmıyorum.Arada bir ne var ne yok diye bi kaç mağazaya bakıyorum ama kilolarımdan dolayı hiç birşeyin yakışmadığını düşündüğüm için üzülüp geri çıkıyorum mağazalardan
hep benzer şeyleri giyiyorum bu yüzden, kot üstüne siyah tişört altına da converse :44: gardrobumu yenilemek istiyorum ama zayıflamadığım sürece hiçbirşeyin yakışmayacağını düşündüğüm için moralim bozuluyor
Zaten giyimden modadan pek anlayan biri değilim yardımınıza ihtiyacım var o konuda
Bana bi akıl verin ne yapayım nerden başlayayım iyice kafam karıştı

Saçlarım uzun,kumral, şu an kahkülüm ya da perçemim yok.Kestirmeyi düşünüyorum ama nasıl kestirsem bilmiyorum :26:
Asıl konu,kendimi bildim bileli kilo problemim var

Boyum 1.72 kilom 94. 44-46 beden giyiniyorum yani. 1-1.5 ay içinde muhteşem bi hızla kilo veremem tabi ama az da olsa vermeye çalışacağım.Yine de sonuç olarak kilolu olacağım uzun bi süre..
Ben normalde çok sosyal bi insan değildim zaten ama son dönemde iyice içime kapandım, giyimime filan da çok özen göstermiyorum, daha doğrusu pek evden çıkmıyorum.Arada bir ne var ne yok diye bi kaç mağazaya bakıyorum ama kilolarımdan dolayı hiç birşeyin yakışmadığını düşündüğüm için üzülüp geri çıkıyorum mağazalardan

Zaten giyimden modadan pek anlayan biri değilim yardımınıza ihtiyacım var o konuda

Bana bi akıl verin ne yapayım nerden başlayayım iyice kafam karıştı