• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteyi kazanan kızim için İzmir'de guvenilir yurt veya ev

Yıllar önce Alsancakta çatı katı bir ev tutayım dedim. Erkek arkadaşım ile gittik. Emlakçıya dedi ki apartmanda travesti var mı, hayır olur mu düzgün apartman dedi. Tamam dedi evi gezdik falan. Bina kapısının önünde emlakçıyla konuşuyoruz, karşıdan bir abla geldi. Sabah saatleri, belli ki akşamdan kalma. Abla taş ama baya sakalları çıkmış 😄 Emlakçının yanından geçerken günaydın tontoş dedi abla abi 🤣 gülmemeye çalışırken ölecektim. Yani demek istediğim Buca iyidir , siz Buca'dan ev tutun 🤭

kara kara düşünüyoruz şimdiden valla.kolejler ateş pahası üniversite eğitimi de öyle.başka da yorumum yokkk yazamıyorummm malumm
üstelik kızım da konu sahibinin kızı gibi yetenekle girecek aynı şekilde geç açıklanacak
onun da malzeme dertleri olacak
artık seneye de ben bir konu açarım

bu arada ülkede eğitim de ücretsiz ama :KK51: yersen

eğitim alacak her gence kendi çocuğumuz gibi seviniyoruz .umarım isteyen her genç kazanır üniversiteyi.

bende aynı senın gibi düşünüyorum kendi çocugum gibi sevinip mutlu oluyorum üni kazanan her çocuga ,

rabbim hepsini kötü insanlardan korusun

Hayırlı uğurlu olsun. Dediğini yaptı sonunda aslanlar gibi 😀 Allah yolunu, bahtını şansını açık etsin. İnşallah iyi bir yer bulursunuz
Sormayın hemde dereceyle girdi
İki farklı öğretmenle hazırlandı normalde 13 yıldır keman çalıyor son 6 ayda karar değiştirip o bölüme geçti ses kayıt teknolojileri bölümüne

Ders veren öğretmenlerden biride bu bölümü Çankırı da okuyor 3. Sınıf bu sene

Kazandığını duyunca kızıma demis ki " çok sinirlendim 🥰 şuna bak öğretmen Çankırı öğrenci dereceyle İzmir 9 Eylül"😁

Diğer öğretmen de demiş ki yavrum ders ücretlerini geri verebilirim çünkü sen bana meslegimde büyük bir ilerleme sağladın artık İzmir 9 Eylüle dereceyle giren öğrencim var diyeceğim 😁

Merhaba
Kızımın nokta atışı hedefleri vardır
Sadece İzmir dedi sadece 9 Eylül dedi başka hiçbir üniversitenin yetenek sınavına girmedi
9 eylülü derece ile kazandı
Ses kayıt teknolojileri bölümü

Bir başka ilginç huyu kimseyle kalamam wc lavabo paylaşamam diye kaygilandi tek kişilik oda olan yurt baktik müzik öğrencisi olması dolayısıyla kabul etmeyen yerler oldu

Diğer taraftan önce yks sonra bu yetenek sınavları açıklandi o arada geçen sürede ev yurt vs tutuldu biz bu sebebten de açıkta kaldık

Uzun lafın kısası İzmir Buca'da veya Konak Alsancak Üçyol da yurt ya da kiralık eşyalı ev konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı
merhaba izmir bucada dokuz çeşmeler kampüsü yanında özbey öğrenci evlerinde 5 senelik öğrencilik günlerimi geçirdim. bitirdim işe girdiğim için başka bir ilçeye tasınmam gerekti. tasınırken saatlerce ağladım. hala gttiğimde gözlerim dolar .
güvenliği var . 5 apartman sadece öğrenciler kalıyor . kesinlikle tavsiyemdir. stüdyo daire açık mutfak şeklinde. hasan ağa parkının dibinde.
boş yer varsa hiç düşünmeyin derim.

Sormayın hemde dereceyle girdi
İki farklı öğretmenle hazırlandı normalde 13 yıldır keman çalıyor son 6 ayda karar değiştirip o bölüme geçti ses kayıt teknolojileri bölümüne

Ders veren öğretmenlerden biride bu bölümü Çankırı da okuyor 3. Sınıf bu sene

Kazandığını duyunca kızıma demis ki " çok sinirlendim 🥰 şuna bak öğretmen Çankırı öğrenci dereceyle İzmir 9 Eylül"😁

Diğer öğretmen de demiş ki yavrum ders ücretlerini geri verebilirim çünkü sen bana meslegimde büyük bir ilerleme sağladın artık İzmir 9 Eylüle dereceyle giren öğrencim var diyeceğim 😁
Maşallah Maşallah çok sevindim sizin ve kızınızın adına devamı gelsin başarılarının ❤️

Back
X