- Konu Sahibi VuslataDair
Bir kişilik oda verilen yurt yeme içme hariç aylık 4.500 TLCok degilmi yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kişilik oda verilen yurt yeme içme hariç aylık 4.500 TLCok degilmi yaaaa
töbe bismillah nasıl çocuk okutacakmışız bu halde bu ülkedeEsyasiz 1+1 az evvel tutulmuş 2.800 liraya![]()
kara kara düşünüyoruz şimdiden valla.kolejler ateş pahası üniversite eğitimi de öyle.başka da yorumum yokkk yazamıyorummm malummtöbe bismillah nasıl çocuk okutacakmışız bu halde bu ülkede
delirmek işten değil
üstelik kızım da konu sahibinin kızı gibi yetenekle girecek aynı şekilde geç açıklanacakkara kara düşünüyoruz şimdiden valla.kolejler ateş pahası üniversite eğitimi de öyle.başka da yorumum yokkk yazamıyorummm malumm
sormayınn içi beni dışı sizi yakarrr.üstelik kızım da konu sahibinin kızı gibi yetenekle girecek aynı şekilde geç açıklanacak
onun da malzeme dertleri olacak
artık seneye de ben bir konu açarım
bu arada ülkede eğitim de ücretsiz amayersen
eğitim alacak her gence kendi çocuğumuz gibi seviniyoruz .umarım isteyen her genç kazanır üniversiteyi.Hayırlı uğurlu olsun. Dediğini yaptı sonunda aslanlar gibiAllah yolunu, bahtını şansını açık etsin. İnşallah iyi bir yer bulursunuz
Aynen valla inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.eğitim alacak her gence kendi çocuğumuz gibi seviniyoruz .umarım isteyen her genç kazanır üniversiteyi.
eğitim alacak her gence kendi çocuğumuz gibi seviniyoruz .umarım isteyen her genç kazanır üniversiteyi.
Sormayın hemde dereceyle girdiHayırlı uğurlu olsun. Dediğini yaptı sonunda aslanlar gibiAllah yolunu, bahtını şansını açık etsin. İnşallah iyi bir yer bulursunuz
Amin Allah razı olsun o güzel kalbinizin mükâfatını versin rabbimbende aynı senın gibi düşünüyorum kendi çocugum gibi sevinip mutlu oluyorum üni kazanan her çocuga ,
rabbim hepsini kötü insanlardan korusun
Düşünün bir artı sıfır apart yurt içinde eşya var tamam ama yeme içme yok 4.500 diyor aylıksormayınn içi beni dışı sizi yakarrr.![]()
![]()
merhaba izmir bucada dokuz çeşmeler kampüsü yanında özbey öğrenci evlerinde 5 senelik öğrencilik günlerimi geçirdim. bitirdim işe girdiğim için başka bir ilçeye tasınmam gerekti. tasınırken saatlerce ağladım. hala gttiğimde gözlerim dolar .Merhaba
Kızımın nokta atışı hedefleri vardır
Sadece İzmir dedi sadece 9 Eylül dedi başka hiçbir üniversitenin yetenek sınavına girmedi
9 eylülü derece ile kazandı
Ses kayıt teknolojileri bölümü
Bir başka ilginç huyu kimseyle kalamam wc lavabo paylaşamam diye kaygilandi tek kişilik oda olan yurt baktik müzik öğrencisi olması dolayısıyla kabul etmeyen yerler oldu
Diğer taraftan önce yks sonra bu yetenek sınavları açıklandi o arada geçen sürede ev yurt vs tutuldu biz bu sebebten de açıkta kaldık
Uzun lafın kısası İzmir Buca'da veya Konak Alsancak Üçyol da yurt ya da kiralık eşyalı ev konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı
Maşallah Maşallah çok sevindim sizin ve kızınızın adına devamı gelsin başarılarınınSormayın hemde dereceyle girdi
İki farklı öğretmenle hazırlandı normalde 13 yıldır keman çalıyor son 6 ayda karar değiştirip o bölüme geçti ses kayıt teknolojileri bölümüne
Ders veren öğretmenlerden biride bu bölümü Çankırı da okuyor 3. Sınıf bu sene
Kazandığını duyunca kızıma demis ki " çok sinirlendimşuna bak öğretmen Çankırı öğrenci dereceyle İzmir 9 Eylül"
Diğer öğretmen de demiş ki yavrum ders ücretlerini geri verebilirim çünkü sen bana meslegimde büyük bir ilerleme sağladın artık İzmir 9 Eylüle dereceyle giren öğrencim var diyeceğim![]()