bence o kişisine göre değişir. üniversiteye gitmeden önce hiçbişey görmemiş geçirmemiş yaşamamış biri oraya gittiğinde farklı bi ortam büyüsüne kapılarak kişiliği karakteride değişmeye başlıyor. bende ailemden uzak okudum ama oraya gitmeden önce hayatı insanları bi parça tanıyodum ve herkesede hemen güvenip arkadaş olmuyordum . bahsettiğinz kişiler ortam büyüsüne kapılıp kendini bişey sanan ve gerçekten karekteri yanlış oturmuş gerçek dostluk arkadaşlık bilmeyen insanlardır. Kendini bilen her insan il dışında okuyabilir . ve gerçektende okumalılar erken yaşta öğrenip ileride sorun çıkartmazlar kişilikleriyle ilgili

yurtta kalmanın de ne kadar kötü olduğunu bildiğimiz için arkadaşlarımızı da sürekli çağırıyorduk, yemek fln yapmaya başlamıştık, yurtta ders çalışmak zor olduğu için bizim evde ders çalışıyorduk. yeri gelip hep beraber ağlıyoduk yeri gelip kahkahalarla gülüyorduk. sürekli faturadır şudur budur derken kıtı kıtına paramız yetiyordu ama hiç bi zaman pişman olmadım ailemin yanında kalmadığım için.
 yurtta kalmanın de ne kadar kötü olduğunu bildiğimiz için arkadaşlarımızı da sürekli çağırıyorduk, yemek fln yapmaya başlamıştık, yurtta ders çalışmak zor olduğu için bizim evde ders çalışıyorduk. yeri gelip hep beraber ağlıyoduk yeri gelip kahkahalarla gülüyorduk. sürekli faturadır şudur budur derken kıtı kıtına paramız yetiyordu ama hiç bi zaman pişman olmadım ailemin yanında kalmadığım için.