Ünlü bi futbolcuya aşık oldum

SERSERİ olması öyle didi

o kadar umutsuz aşk varken karısını döven adama aşık olmak da nedir? bende umutsuz ergen aşklarına çok düşmüştüm ( en fazla 1-2 haftalık olsada) ama bu kadarını şaka olarak algılamak istiyorum.

Arkadaşlar abartmayın ya bulaşsa nolacak adam karısını boşayıp burçakla takılmaya başlamaz herhalde evli olmasını geçiyorum ama hem eşine hem otobüs şoförüne şiddet gösteren birisi...

Adam evli diyorlar, gönüle laf geçirilmiyor diyorsun.. Oha!!!

Olay pek oyle degilde neyse

Yapmayin allah askina bunun nesi yanlis?

severiz sevmesine de nerde mutlu son :)) sonunda bitmiş bir piskoloji mide haplarıyla gecen mutsuz ruhsuz bir dönem ve karsına o efendi adamlar niye cıkmıyor diye hayıflanmak ahlanmak vahlanmak

Evet haklisin ama serseri candir yaa

Off bilmiyorum bende isterim sogumayi sonucta olmama ihtimali yuksek bi ask ama ne bileyim...

Ya biliyorum o olaylar bencede berbat ama bilirsin biz kizlar genelde serseri erkekleri severiz yani ben serseri erkek hastasiyim diyebilirim. Neyi cekti inan bilmiyorum ama felaket cekiyo keske kesfetsem

Bu kızlar akıllanmayacak yeminle adamın eşi görse, eşinin bile lafını ediyorsunuz, birgün biriniz burada yazdıklarından davalık olacak ortada aşk falan kalmayacak
Sözlüklere düşünce bana gelmeyin yokum ah kızlar ne anlıyorsunuz dayakçı kötekçi adamlardan, 1000 gönlüm olsa birini vermem kadına el kaldıran birine

Amann ya Ola ola Burak yılmaz'a mı aşık oldun sen, bende gerçekten aşık olunabilecek biri zannettim...

Memleketimizde bu tiplerden dolu,elbet bulursun bu olmasa yakın tip elbet denk gelir kafanı yorma boş işlerle...

Hala Istem Yilmaz ile evli ve birkac ay once bir kizlari daha oldu. Bence öyle sexy fotograf koyup ya da bir şekilde ulaşmaya calismayin. Evli barkli adamlardan uzak durun. Aşik olduysanda sus bence icinde yaşa.

Ya biliyorum o olaylar bencede berbat ama bilirsin biz kizlar genelde serseri erkekleri severiz yani ben serseri erkek hastasiyim diyebilirim. Neyi cekti inan bilmiyorum ama felaket cekiyo keske kesfetsem

Yoo kadın döven erkek serseri değildir gayet su katılmamış davar. Ülkede zaten her gün bir kadına şiddet olayı var illa bu arkadaşa kadar gitmene gerek yok, burada da vardır böyle "serseri"ler.

Son düzenleme:
Sevgili Mune hanim cok haklisiniz ya ben zaten feminist sayilacak birisiyimdir ama bu adam kotu huylari olsada beni cekti kendisine

Neden hakaret ettiniz ki?

Olmasın da zaten.

Guzel arkadasim 3 yildir asik oldugun siradan vatandasi olduramamissin, etrafinda sarisindan esmerine bin tane manken olan birini etkileyeceginden nasil bu kadar eminsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…