- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Dayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken? Hala evli ayrıca, barışmışlar.
Eşini de mi dövmüş? Burçak kaç kaç kaççççç
Adam evli diyorlar, gönüle laf geçirilmiyor diyorsun.. Oha!!!
Yakınından da bile bulunmadığın
Kanlı,canlı görmediğine aşık olmak
Mune Abla yahu sen mecranın içindesin, üstelik genç annesin
Benim aklım duruyor böyle, internet hayranlığına, hayrancılığına
Ne filtre kullanırım, ne de sosyal medya
Lisede, ortaokulda, öğrencilerim var
Bana yansıttıklarına üzülürdüm
Fakat
Derini daha kötüymüş.
Gerçek hayatta asla tatmin olamıyorsunuz
Beğendiğiniz her kimse sizi beğenip takip etmesini, yanında güvenle kalmaya değişiyorsunuz.
Beğeni, like, geri takip
Yasakladım öğrencilerime, ama yine de vardı
Hakikaten üzülüyorum
Edit:autocorrect
severiz sevmesine de nerde mutlu son :)) sonunda bitmiş bir piskoloji mide haplarıyla gecen mutsuz ruhsuz bir dönem ve karsına o efendi adamlar niye cıkmıyor diye hayıflanmak ahlanmak vahlanmak
Yok bence de yakışıklıymış. Yeni baktım fotosuna gayet hoş ama bu adam otobüs şoförünü dövmüş. Yapma Allahaşkına ya. Evliymiş orası zaten ayrı muamma. Sakın diyeyim bulaşma bu işe
Dayak atmasının bahanesi değil ki. Üstüne üstlük hamileyken karnına tekme atma gibi bir dayaktan bahsediyoruz. Otobüs şöförünü dövdüğü kamera kayıtlarına da Google'dan bakarsın. Böyle şiddet uygulayan bir adama şahsen platonik olmayı geçtim kanım ısınmaz, ne seni bu kadar çeken? Hala evli ayrıca, barışmışlar. Karı koca ilişkisi olmasa Ağustos'ta ikinci çocuğu doğmaz ayrıca.
Evet ünlüydü babamda taniyordu kendisini:)
Bunu bize değil Dilek Tevetoğlu na sorsan iyi edersin o Tarkan ın hayranıymış
Çünkü hiç ünlü sevgilim olmadı benimkiler hep ayağıma geldi
Eşini de mi dövmüş? Burçak kaç kaç kaççççç
Hala Istem Yilmaz ile evli ve birkac ay once bir kizlari daha oldu. Bence öyle sexy fotograf koyup ya da bir şekilde ulaşmaya calismayin. Evli barkli adamlardan uzak durun. Aşik olduysanda sus bence icinde yaşa.Selam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim
Birde kv problemi varİlk bulduğum haber mesela. http://www.ahaber.com.tr/magazin/2016/06/13/burak-yilmazdan-esine-kurtaj-dayagi
Ya biliyorum o olaylar bencede berbat ama bilirsin biz kizlar genelde serseri erkekleri severiz yani ben serseri erkek hastasiyim diyebilirim. Neyi cekti inan bilmiyorum ama felaket cekiyo keske kesfetsem
Sevgili Mune hanim cok haklisiniz ya ben zaten feminist sayilacak birisiyimdir ama bu adam kotu huylari olsada beni cekti kendisineBu kızlar akıllanmayacak yeminleadamın eşi görse, eşinin bile lafını ediyorsunuz, birgün biriniz burada yazdıklarından davalık olacak ortada aşk falan kalmayacak
Sözlüklere düşünce bana gelmeyin yokumah kızlar ne anlıyorsunuz dayakçı kötekçi adamlardan, 1000 gönlüm olsa birini vermem kadına el kaldıran birine
Keşke karısından boşanıp sizinle olsa
Hamile karısını döven bi erkek ile evli bir erkeğe göz diken bi kadın kadar mükemmel bi ikili olamaz. Böylece başka kadın-erkeklerin başını yakmamış olursunuz.
Şans sizinle olsun.
Olmasın da zaten.Olay pek oyle degilde neyse
Yapmayin allah askina bunun nesi yanlis?
Evet haklisin ama serseri candir yaa
Off bilmiyorum bende isterim sogumayi sonucta olmama ihtimali yuksek bi ask ama ne bileyim...
Ya biliyorum o olaylar bencede berbat ama bilirsin biz kizlar genelde serseri erkekleri severiz yani ben serseri erkek hastasiyim diyebilirim. Neyi cekti inan bilmiyorum ama felaket cekiyo keske kesfetsem
Selam kizlar size onemli bi konu danismak istiyorum. Beni taniyan vardir 3 yildir bi erkege deli gibi asiktim hatta beni yargilayan cok olmustu ama 3 yilin sonunda birine asik oldum !!! Tabi bu durum biraz karisik yani benimki platonik daha dogrusu bi unluye duyulan ask gibi bisey ama once sunu belirtmek istiyorum ki 21 yasindayim ve justin bieber hayrani donemlerini gectim( kaldi ki lisede bile oyle biri olmadim) ilk kez bi unluye sirilsiklam asik oldum. Kendisi unlu bi futbolcu(turk) ve benim ne yapip edip kendimi ona gostermem lazim. Instagramda cok takipcisi var mesaj atsam asla gormez biliyorum ama ben bu adama nerden ulasabilirim? Benim derdim bu iste ilk kez boyle bi durumun icindeyim ve onu gormeden olmek istemiyorum bana taktik verir misiniz ona nasil ulasabilirim? Not: bu arada kendisi benden 10 yas buyuk ama ben kendime guveniyorum beni gorunce etkileneceginden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?