ee dogulu iste , istanbulda yasiyor, ben daha yilbasinda varligindan haberdar oldum demekki cok ünlü degil![]()
yok valla o değil Allah yazdıysa bozsun:) benim aşkım daha yakışıklı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee dogulu iste , istanbulda yasiyor, ben daha yilbasinda varligindan haberdar oldum demekki cok ünlü degil![]()
benzer bır olayı bende yasamıstım
oyuncuydu ama bız bı programda tanıstık ben programa seyırcı olarak gıtmıstım orda benı daha gozune kestırmıstı sureklı goz atmalar vs snra face msn tel derken bayagı bır dıyalog gelıstı bir kaç kere geldı bnm yasadıgım sehre...
ama sonra mesafeler falan koptuk zaten ilgi coktu ona kızlardan bende ustune dusmedım zaten yakın bı zamanda da magazın haberlerınde unlu bı kadınla ask dedıkodusu cıktı hiç üzülmedim çünkü kendımı kaptırmamıstım
demem o kı fazla kapılma sımdı kı heyecanını hevesını anlıyorum ama ayrı sehırlerdeysenız hele adamda unluyse ılgı odagıysa hayal kırıklıgı olabılıyor...
umarım sızın kı ıyı olur....
guzel haberlerını beklıyoruz bakalım...![]()
Temkinli ol diyebilirim sadece canım.
Bu aarada senin ünlü kimdiiiii :)))) Sen söyle bari.
Konu sahibi arkadaşım, bence ismini söyle. Sonra konuyu kapattırırız.Göremez.
canım buraya yazmıyım ama ozelden mesaj atarım ama azonce bı arkadasa yazdım 10 dakıka gecmesı lazım![]()
canım buraya yazmıyım ama ozelden mesaj atarım ama azonce bı arkadasa yazdım 10 dakıka gecmesı lazım![]()
yok valla o değil Allah yazdıysa bozsun:) benim aşkım daha yakışıklı:)
anladimmm canim tessekurler yinede burdan bildirdin ay kimmis acaba ya
cindy16 mesaj kutun dolu banada yazarmisin kim oldugunu :26: