Ünlü birine aşık olmak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu güncellemeyi geldim kızlar hepsini okuyamadım hayalleriniz yıkılacak ama can Aslantuğ değil 😂 o galiba benden alt dönemde.Bahsettigim kişiye istek attım takiplesiyoruz ama mesaj falan atmayı düşünmüyorum seneye okullar açıldığında belki aynı ortamda bulunursak tanışmış oluruz

Arkadaş birinin soyadını öğrenince aa şu ünlünün çocuğu mu demek nasıl akla gelir ya. Mesela ben Aksu soyadlı birini görsem hayatta aklıma Sezen Aksunun çocuğu mu ki demek gelmez. Çok ilginç geldi. Ben nedense ünlü birinin çocuğu diye aşık olduğunuzu sandığınızı sanıyorum.

Konuyu güncellemeyi geldim kızlar hepsini okuyamadım hayalleriniz yıkılacak ama can Aslantuğ değil 😂 o galiba benden alt dönemde.Bahsettigim kişiye istek attım takiplesiyoruz ama mesaj falan atmayı düşünmüyorum seneye okullar açıldığında belki aynı ortamda bulunursak tanışmış oluruz

Konu senin konun olmaktan çıktı, biz artık bu başlıkta Mehmet Aslantuğ ve oğlunu övüyoruz 😂

Arkadaş birinin soyadını öğrenince aa şu ünlünün çocuğu mu demek nasıl akla gelir ya. Mesela ben Aksu soyadlı birini görsem hayatta aklıma Sezen Aksunun çocuğu mu ki demek gelmez. Çok ilginç geldi. Ben nedense ünlü birinin çocuğu diye aşık olduğunuzu sandığınızı sanıyorum.
Haznedaroğlu (zengin deyince aklıma ilk gelen soyadı) filan gibi çok belirgin olması lazım sanırım 😂😂
Bi ipucu daha aldık 😬

Haznedaroğlu (zengin deyince aklıma ilk gelen soyadı) filan gibi çok belirgin olması lazım sanırım 😂😂
Bi ipucu daha aldık 😬
Olabilir bak:) kesin duydu ünlülerin çocuklarından da o okulda okuyanlar olduğunu. Soyadını duyunca da o galiba dedi. Ilk defa oğulları olduğunu duydum o güzide çiftin de girdim baktım. Arzum Onan anca 10 yaş büyük ablası gibi duruyor çocuğun. Maşallah ya. Bence gelin olmak zor olur ona:)

Konu sahibi o olmadığını söyledi. Ama Mehmet Aslantuğ'u nasıl seviyorsak artık, hepimiz bu ihtimal üstünden hayal kurmaya devam ediyoruz. Arzum Onan'ı kayınvalide olarak düşünemiyorum yalnız.
Sıcak saatlerden beri aşıkım Mehmet Aslantuğa 🧚

Olabilir bak:) kesin duydu ünlülerin çocuklarından da o okulda okuyanlar olduğunu. Soyadını duyunca da o galiba dedi. Ilk defa oğulları olduğunu duydum o güzide çiftin de girdim baktım. Arzum Onan anca 10 yaş büyük ablası gibi duruyor çocuğun. Maşallah ya. Bence gelin olmak zor olur ona:)

Yaa düşünsenize, buraya konu açıyoruz sonra, "kayınvalidem benden güzel, ne yapacağım" diye

Ben de rahat edemem sanırım o çiftin yanında
Fazla mükemmeller
Uzaktan severim de yakından gerilirim 😂
Özgüvenim düşük demek ki 😂😂

Sıcak saatlerden beri aşıkım Mehmet Aslantuğa 🧚

Sıcak Saatler çok güzeldi gerçekten. Ama ondan önce TRT'de bir dizi vardı "başka olur ağaların düğünü" diye. Yıl 1990 filan. Ben orada aşık oldum. Oradaki partneri Seren Serengil. Nasıl kıskandıysam artık, bugün hala Seren Serengil'i sevmem.

Üye kaçmış. Bir de giderken konusunu silmiş. Keşke kuralları okusaydı. Boş yere silmezdi. Şimdi daha çok kişi merak edecek konu nerde, konu neydi vs diye

Evet ya. Kesin annenlere gidelim mi aşkım falan der dururdum ben olsam ahaha . (Cumartesi günü kocamın annesiyle babası gelecek ziyarete :işsiz:)
ben onlarla tatile gitmeyi bile teklif ederdim 😂😂😂
Cumartesi günü için üzüldüm :(

ben onlarla tatile gitmeyi bile teklif ederdim 😂😂😂
Cumartesi günü için üzüldüm :KK43:
Kaynanamın yanında utançtan bikini giyememek mi ? Ben az önce 30 sn falan düşündüm. İrina shayk falan olmadan ben arzum Onan denen dünyaya nerden geldiğini bilemediğim hücrelerinin yaşlanmayı unuttuğu bir kadının gelini olamam. Dan dun konuşurum küfür falan kaçar ağzımdan. Allah kime ne vereceğini biliyor :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X