tabıkıı boyle bır durumu tasıyabılırsın ama bu karsındakı gısının hal ve hareketlerıyle dogru orantılı..o kısıyı onceden berı tanıyor muydun yoksa yenı tanıdıgın bırısı mı ..bu da onemlıı..eger yenı tanıdıgım bırısıyse ekranda nasıl..ınsanlar onun ıcın nasıl yorumlar yapıyor benım ıcın bunlar onemlı seyler.........onyargıyla yaklasmayın derım ben..netıcede ıstedıklerı kadar unlu olsunlar sıradan ınsanlar onlar..yolda gorsem cevırıp kafamı bırkez daha bakmam...benım ıcın o kadar sıradanlar...o yuzden canım onemseme sen kendıne guven..belkı o da guvenını kırmayacak bırısıdır..(bu arada benım esımın cevresı de karıkız kaynıyor ama ben ona guvenıyorum.unlu olmak sart degıl guven konusunda...nefsıne hakım olabılmek meseleee)
işin kötü tarafı yeni tanıştık. ama çevremde onu öncesinde tanıyan insanlar var ve iyi birisi olduğunu söylüyorlar.
mesela şöyle bişey var telefonu çok çalar benleyken de bi kız falan aradığında (arkadaş olmamıza rağmen) sevgilimleyim der. bu mesela hem güzel ama acaba göz boyamak için mi bunlar diye de düşünmüyor değilim