Unlu olmayi cok istiyorum

kimmiş?
hiç ünlü seslendirme sanatçısı duymadım.. sesi ünlü olanlar var evet ama ismini kaç kişi biliyor.?
ben bilmiyorsam ünlü değildir..:)
Seslendirme sanatçıları ünlü olmuyor. Ünlüler seslendirme sanatçısı oluyor. Dediğiniz gibi. Konu sahibi onu karıştırdı sanırım.

Konu sahibi,
Yekta Kopan'ın Buz Devri seslendirmesi ef-sa-nedir benim için. Ya da Mehmet Ali Erbil'in Shrek seslendirmesi...
Ama bu kişiler, seslendirme yaptıkları için tanınmıyorlar. Tanınan kişiler oldukları için seslendirme yapıyorlar.

Eğer mesleki hedefiniz seslendirme sanatçısı olmak ise ne güzel, bunun için gerekli eğitimleri alıp deneyebilirsiniz.
Ama ünlü olmak için bunu yapmayı düşünüyorsanız, hayalkırıklığına uğramanız ne yazık ki muhtemel.

Hayallerının peşinden koşup hedefi olan herkes başarılı olabilir de
Ünlü olmak için ses sanatçılığı ilginç geldi
Yoksa estetik parası için mi?

güzel bulunmak için mi?
Ben sizi daldan dala atlayan birisi olarak goruyorum nedense
İyi bir egitim ve hedefle çabayla herkes başarılı olur

Seslendirme sanatçıları ünlü değil ki ilgisi olmayan biri 2 tane seslendirmez sayamaz.
Makyaj yada asmr kanalı ac en iyisi 😂

Olanlar var. Ama çok ünlü olmasam da olur. Onun ortası olsun yeter :KK70:
Bana iki tane seslendirme sanatçısı ismi söyle sonra gidip uyuyacağım.
Müzik öğretmenin onu alto kadın kadın sesi fazla yok anlamında söylemiştir. İyi de o alto sesle ne yapabilirsin bunu düşünmek lazım. Yaşın müsaitse kulağın da varsa konservatuar şan bölümüne gir.
Ya da paran varsa İstanbuldaysan Diyalog diye bir kurs var git oradan çevre yaparsın olabilecek bir sesin diksiyonun varsa spiker olursun falan falan. Direkt ünlü olmak istiyorsan bu kadar paranı yıllarını harcama aç bir instagram çek videonu resimlerini koy “birgün herkes 15 dklığına ünlü olacak”demiş Andy Warhol. Sen de olursun çok da şeyapmamak lazım:KK66:

Seslendirme ve diksiyon eğitimi alarak seslendirme sanatçısı olmak istiyorum. Sizce bu sekilde tanınmış biri olabilir miyim? Lisede müzik öğretmenim bana "Senin sesin nadir bulunan kalın seslerden" demişti :KK6: Hayallerimin peşinden gitmek istiyorum.

Benim arkadasim gitti bi seslendirme kursuna.
4 5 tane de reklam seslendirdi. Cok zor bisiy degil bildigim kadariyla.
Ama ünlü mü? Degil ya bence.

Polat Alemdar'ın sesi bile kendi sesi değil ama parayı kazanan Necati Şaşmaz:D

Back
X