Ünlü Oyuncu Emre Kızılırmağı Yıkan Haber!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Akraba ziyareti için Batman’da bulunan Sevda Kızılırmak, aniden rahatsızlanınca eşi Emre Kızılırmak tarafından özel bir hastaneye kaldırdı. Yapılan tetkikler sonrası bebeğin 5 gün önce kalbinin durduğu öğrenildi. Sevda Kızılırmak, suni sancı gerçekleştirilerek doğum yaptırıldı. Sevda Kızılrmak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
8.5 aylık bebeğini kaybetti Baba olmak için gün sayan oyuncu Emre Kızılırmak, dün bebeğini kaybetti. Kızılırmak ve 8,5 aylık hamile eşi Sevda Kızılırmak, bebeklerinin kalbinin 5 gün önce durduğunu öğrendiler. (hurriyet)

oyuncuyu tanımam ama çok ilginç 8.5 aylık hamile bir kadın nasıl olur da 5 gün boyunca hareket etmeyen bebeğinden şüphe etmez.kendi hamileliğimi düşünüyorum da 3-4 saat hareket etmese panik yapardım. cahil insanlar da değiller. çok ilginç gerçekten

Plasenta bebegi canli gosteriyor olabilir bu durum olmuyor deil bir yakiniminda basina gelmisti allah sabir versin

Plasenta bebegi canli gosteriyor olabilir bu durum olmuyor deil bir yakiniminda basina gelmisti allah sabir versin

bilmiyorum büyük konuşmayayım ama ben hareket etmeyen bebeğim için doktor doktor gezerdim.bizim de bi tanıdığın başına geldi,9 aylıkken suyu bitiyor ve çocuk ölüyor.suyu geldiği halde dra gitmiyor onunki büyük cahillikti bu da öyle bişeydir diye şaşırdım açıkçası

Iste plasenta oyle bir oyun oynuyorki sana bebek hareket ediyor zannediyorsun tabiki saatlik sayilarini takip etmek gerekir ama bi dusunsene hangimiz saatte kackere hareket ediyor die oturup sayiyoruzki her saat basi, ancak bi rahatsizlik hissetcezki oyle senin tanidiginin yaptigi harbi cahillik mis ama bu plasenta oyunlari fena bebekten ayiramion oda canli gibi benimde dogumda organlarima yapismisti dusun dr la inatlasio doktor cekio o kacio berbat biseydi dogum yaninda bal bal yemin ediyorum

Allah sabir versin. Ne aci

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…