ünlü takıntım

ja_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
4
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardım edin nolur. öncelikle kendimi tanıtaym 17 yaşında izmirde yaşayan bi genç kızım. uzun zamandır bi ünlünün hayranıyım bu doğal bişey diceksiniz tabi ama ben öyle düşünüp hayranmış gibi davranmıyorum. sürekli o ünlüyü düşünüyorum arkadaşlarımdan kıskanıyorum odamda posterleri asılı arkadaşlarım görüp yorum yapmasın diye odama bile sokmuyorum yanımdaymış gibi sürekli onunla konuşuyorum onun hayaliyle yaşıyorum kafayı mı yiyorum çok mu takıntılıyım bi akıl verin nolur

Kalbini gerçekten sevebileceğin birisine kaptırsan ona o kadar takılmazsın sanırım, boşluktan kaynaklanıyor olsa gerek

çok denedim çevremde olan birini sevmeyi ama olmuyo onu aldatıyo hissine kapılıyorum

yaşınız tam da ünlülere aşık olunacak yaş.
bende yaşamıştım, geçiyor merak etmeyin.

cnm ben de çocukluğumdan ilk gençlk yıllarıma kdr senelerdir yabancı bir oyuncuya aşıktım :D:D hem de öyle böyle değil. onu filmlerdeki rol arkadaşlarından bile kıskanırdım. kendmi hep onun oynadığı flmlerdeki rol arkadaşıymş gibiş hssederdim, hatta onlars benzemeye çalışırdım :D:D tm oynadığı flmleri ezberlemiştim, hatta ilerde onun yaşadığı ülkeye gitmeyi de aklıma koymuştum.ama dedkleri gibi, büyudkçe geçiyort inan. sonra çok gülüyorsun kendine :D hatta şimdi erkek arkadaşım da bliyor bu durumu, bayaı gülüyoruz ben anlattıkça çnkü gülünmeyecek gibi değil, daha ne hkayeler var bende onla ilgili :D:D

he o hayranlığın bana zararı değil aksine yararı oldu.çnkü o oyuncunun anadili ingilizce ve ben ilerde onunla tanıştıımda(!) onunla konuşablmek için ortaokldan bu yana ingilizceye aşırı ilgi duydum ve çok çalıştım. vee şu anda ingilizce öğretmeniyim :)) hatta sonra pek çok dile ilgi duydumm, şu anda biraz almanca ve rusçam da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende senin yaşlarındayken bir oyuncuya hayrandım çok beğeniyodum onu herşeyiyle hatta ablam bana istesek ona bilgisayardan mesaj gönderebileceğimizi söylüyorudu bu bana bir mucize gibi geliyordu:52: o zamanlar internet yaygın değildi çok lüx sayılıyordu günlerce hayalini kurmuştum ona mesaj atarız (mail yoluyla) oda bize ata beni tanır falan filan:1: sonra baktım yıllar geçmiş şimdi t.v'de görüyorum internette google'a adını yazsam hakkında herşeyi bulabileceğim biri ama artık ilgimi dahi çekmiyor:1:
işin özü geçici bir dönem bu canım geçer merak etme herkes ulaşılması zor herkes tarafından tanınan kişilere belirli bir dönemde hayranlık duyabiliyo:31:

Son düzenleme:
Ben 18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri serdar ortaç hayranıyımdır ama sadece hayranlık şuandada öyle :)

bende 18 yaşındayım ama beğendiğim ünlülere yakısıklı, karizmatik yada sempatik deyip geçmişimdir hiç olmadı böyle birşey..

Benimde sevdigim ünlüler var cok seviyorum onlari hatta kiskaniyorumda ileride belki olursa diyorum fazla takmiyorum zaten sevdigim baska biride var benim sende kendine cevrendekilerle ilgilensen daha iyi olur.:31:

çok doğal birşey canım. ilerde hayranlığın hafifleyecek ama hala devam edecek ;) ben lisede Michael Jackson'a aşık oldum.Adam öldü hala çok seviyorum. Ölümsüz aşk benimkisi :52:

ne garip sey bende hic oyle bisey yok tabii ki beyendiyim bir kac oyuncu var ama sadece beyeniyorum.bir de merak ettim hangi unlu acaba?

bende de senın yaslarında ünlü aşkı vardı yaşın dolayısıyla normal ama bendekıde senın gıbı abartıydı,
ben memnun değilim yalnız keske daha o zamanlardan bıraz gercekcı olsaydım,genç kızlıgım boyunca kımselerı begenemedım hep ilişki yasayacagım kişileri seçerken gözüm yüksekte oldu ve hayal kırıklıgı da yasadım tabii.sen sen ol kafanda büyüttüğün hayal dunyasının içine gırme özenme sana uygun ınsanlarla ıletısıme geç ileriki yaslarında...

hangi ünlü kıskanmazsanız söylermisiniz:1:
merak ettim de:27:
eminim geçici bi durumdur..
küçükken bnde severdim ama takıntım hiç olmadı böyle..
şimdilerde ise sevdiğim ünlüler hiç yok desem yeridir...
sanatına saygı duyarım okadar ....

Canım her genç kızın başına gelmediyse de bir çoğunun gelmiştir.:27: Bende baya baya abartıydı yaaa,psikolojim bozulmuştu bi ara.:26:Geçiyor ama,zamanla ayağı yere basıyor insanın.:3:

merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardım edin nolur. öncelikle kendimi tanıtaym 17 yaşında izmirde yaşayan bi genç kızım. uzun zamandır bi ünlünün hayranıyım bu doğal bişey diceksiniz tabi ama ben öyle düşünüp hayranmış gibi davranmıyorum. sürekli o ünlüyü düşünüyorum arkadaşlarımdan kıskanıyorum odamda posterleri asılı arkadaşlarım görüp yorum yapmasın diye odama bile sokmuyorum yanımdaymış gibi sürekli onunla konuşuyorum onun hayaliyle yaşıyorum kafayı mı yiyorum çok mu takıntılıyım bi akıl verin nolur
ruh hastasımısınz?
Lafım agır gelmesın bence posterlerını çıkartın biraz gerçek hayata donun.:10:

konu başlığını okur okumaz yaşını düşündüm ve doğru tahmin etmişim :))) telaşlanma sadece biraz bekle nasıl olsa azcık daha olgunlaştığında kendiliğinden geçecek canım....

kusura bakmayın fena halde kıskanıyorum kim olduğunu söylemesem daha iyi :D hepinize teşekkür ediyorum inşallah dediğiniz gibi zamanla geçer :)

Ben de aynı dertten muzdariptim bir aralar. Johnny Depp... Yıldız Tilbe'nin ''Ama Evlisin'' şarkısını dinleyip ağladığımı bilirim safklsfdf ne salakmışım ya. Sonra 13 yaşındayken Emma Watson hayali arkadaşımdı falan. Onunla konuşurdum, çünkü başka bir arkadaşım yoktu. Seninki de böyle bir şey olabilir.

Back
X