Ölüm korkusu takıntı lütfen yardımcı olun görenler ?

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
382
57
13
Arkadaşlar küçükken koridordan geçerken korkarız ya ya da karanlıkta bir şey görcez sanırız nesneleri bir şeye benzetiriz bende bu korku yıllardır devam ediyor . Tüm hayatım mahfoldu. Küçükken ailem de sürekli korkudan beslenen takıntılı şiddetçi kontrolcü insanlardı korkularım önemsenmedi çok tuhaf bi aile ortamında yetiştim . Tüm başarım düştü strese girdim . Şimdi kurtulamıyorum cin görme korkusu ölüm korkusu ve takıntısı öleceğimi düşünüp hayatı anlamsız buluyorum yani sanki beynimizi oyalamak için bir şeyler yapıyoruz bi tehlike var onu görmemek için bir şeyler yapıyoruz gibi hissedip hiçbir şeye odaklanamıyorum. Odaklandığım an korkuyorum etrafa bakıyorum bir şey görcem mi ölücem mi gibi . Psikiyatriye gittim takıntı dedi ben paranoya diye düşünüyordum . İlaç verdi 2 haftadır kullanıyorum daha şiddetlendirdi sanki başlarda normalmiş psikoloğa da bahsettim başladık bu konuda terapiye ama ben umutsuz hissediyorum herkes hayatını normal yaşarken benim yıllarım kayboldu . Ve hep uyandığım an etraf hayali geliyor sanki ben öldüm veya birazdan ölcem bura hayal ve yalan hissine kapılıyorum çok moralim bozuk artık delirmekten korkuyorum lütfen yardımcı olun😭😭🥹

Back