Ünlülerin çocuklari

asıl siz nereye çekiyosunuz? ben eşcinsellikle ilgili yorum bile yapmadım.

bi kaç gün önce belgesel izledim işid tarfından kaçırılan ezidi kızlar hakkında. içim parçalandı.

ceceli napmış cartı curtu boşanmış eski karısı eşcinsel ilişki yaşıyomuş beni ilgilendirmez.
ha çocuğun piskolojisi bozulduysa ona üzülürüm ama o kadar. burda ‘ünlülerin çocukları’ adı altında konu açıp içeriğinde sırf ceceliden bahsetmekte ayrı komik.

deseniz ki ‘çocukların özel hayatı mahremi kalmıyo herşeyleri ortada veya ilerde sorun olarak karşılarına çıkmaz mı, bu bi tür istismar değil midir?’ anlarım. ama siz öyle demediniz.
Ben öyle dedim aynen burdaki arkadaşlar gündemde ceceli olduğu için sadece onun üzerinden yürüdüler...beğenmediyseniz konuyu yok sayip yorum yapmasaydiniz..eşcinsel konusunda baska bi üye yazmiş karistirdim pardon..

Ceceliye herkes çok yükleniyor ama eğer evliyken bu durum varsa,çocuğunun gözü önünde de devam ediliyorsa Ceceli'nin çocuğunun velayetini almak istemesini ben haklı buldum.sadece kafama şu takildi madem karisinin kendisini aldattigini evliliğinde biliyordu,okadar trilyon eden villaydi,20bin nafakaydi bunlari nasil hemen kabul etti.cecelinin dava açmasını haklı bulsam da videonun servis edilmesi kabul edilir bı durum değil.kalleşce.bunu kendisinin yaptığını sanmiyorum

Çocukları düsünülmesi gereken o kadar çok insan var ki memlekette ,ünlülerin şansına sahip olamayan o nedenle ünlüleri ve çocuklarını dert etmedim hiç
Üzülecek cok çocuk var biliyorum onlara da üzülduk üzülüyoruz..paraları var diye bu çocuklara üzülmeyelim mi ben bunlarada üzülüyorum..

Adamdan hiç hazetmiyorum. Karısını aldattığını duyunca iyice soğudum ama insanlardaki bu sinemciliği de anlayamıyorum. Kadın çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşayacak ve babasının buna itiraz hakkı olmayacak mı? Hanginiz eşiniz biseksüel çıksa bunu olağan karşılar ? Kimse kimsenin ahlak bekçisi olmasınmış, tamam olmasın. Ama yeter kimse kimsenin de ahlaksızlık bekçisi de olmasın. Ahlaksızlık hep bir ağızdan savunulmasın

hangi ahlaksızlık ve hangi çarpık ilişkiden bahsediyorsunuz?

kadın biseksüel olabilir ceceli de bundan rahatsızsa yallah gitsin velayet davasını açsın kadını bunu öne sürerek itibarsızlaştırmak ne oluyor? ortada bir ahlaksızlık varsa o da kadının evine gizli kamera yerleştirip bunu bütün dünyaya servis etmektir.

çocuğun yanında ikilinin bir cinsel ilişkisi olduysa bu yanlıştır ama bu onların biseksüel olmasıyla alakalı değil, bir kadın erkek sevişmesi de olsa yanlış olurdu.

Ceceliye herkes çok yükleniyor ama eğer evliyken bu durum varsa,çocuğunun gözü önünde de devam ediliyorsa Ceceli'nin çocuğunun velayetini almak istemesini ben haklı buldum.sadece kafama şu takildi madem karisinin kendisini aldattigini evliliğinde biliyordu,okadar trilyon eden villaydi,20bin nafakaydi bunlari nasil hemen kabul etti.cecelinin dava açmasını haklı bulsam da videonun servis edilmesi kabul edilir bı durum değil.kalleşce.bunu kendisinin yaptığını sanmiyorum

Mustafa Ceceli de eşini aldattı bildiğim kadarı ile...Hatta o kişiyle beraber şu an sanırım.

Unlulerin hayatlarinda yasanmiyor ki bunlar,herkesin hayatinda yasaniyor. Tesbitleriniz yanlis

Ayrica devletin cani istedigi cocugu koruma altina alma yetkisi yok. Maalesef maddiyat cok onemli bu konularda. Devlet adil olmak zorunda,insanlara da adaletli davranmak zorunda,oncelikle...

Aynen katılıyorum size

Biz sadece onlar göz önünde olduğu için onları görüyoruz .

Onların yaşantısına gelene kadar tecavüze tacize uğrayan çocuklar için adım atılmalı .

Üzülecek cok çocuk var biliyorum onlara da üzülduk üzülüyoruz..paraları var diye bu çocuklara üzülmeyelim mi ben bunlarada üzülüyorum..

Tabi ki üzülmeyelim demiyorum ama mesela ünlü olup taciz tecavüze uğrayan çocuk var mı ? Ya da çocukları ile maddi imkansızlık nedeniyle ilgilenmeyen ünlü var mı ?

Ünlü çocukları ,tamamen kendi pislikleri yüzünden çocuklarını bir nevi istismar ediyor ,yani kendi ellerinde bazı şeyleri yaşayıp yaşamamak bakınız en basit örnek yakın zamanda Ceceli denen müsvette,evli iken karısını aldattı ,çocuğunun annesini şu an rezil etme çabası icinde ama çırpındikca batıyor .Evladını dusunen bu davranışı yapmaz sürekli göz önünde haliyle dikkatli yaşamak zorundalar .O nedenle ben o çocuğa sadece uzulmekle kalirim elimden birşey gelmez ne yazık ki

Adamdan hiç hazetmiyorum. Karısını aldattığını duyunca iyice soğudum ama insanlardaki bu sinemciliği de anlayamıyorum. Kadın çarpık ilişkisini çocuğun gözü önünde yaşayacak ve babasının buna itiraz hakkı olmayacak mı? Hanginiz eşiniz biseksüel çıksa bunu olağan karşılar ? Kimse kimsenin ahlak bekçisi olmasınmış, tamam olmasın. Ama yeter kimse kimsenin de ahlaksızlık bekçisi de olmasın. Ahlaksızlık hep bir ağızdan savunulmasın
Cocugun karsisinda oldugunu bilmiyoruzki sadece intizarla iliskisi var ortada Annnin iliskisi ilgilendirmez ama gercekten cocugunu dusunen baba bunu ortaya dokmez

Ceceli denen adam evli iken eşini aldattı ve şu an ayrılar ve yetmezmis gibi eve kamera koydurmuus suç üstüne suç

Eski karısı bekar bir kadın ,cinsel tercihleri bizleri ilgilendirmiyor toplumumuzun örf ve ahlaki degerleri ile örtüşüp örtüşmediği tartışılır ama tercihtir ve suç değil bildiğim kadarıyla

Son olarak bu durum çocuğun gözü önünde gerçekleşti mi gerçekleşmedi mi bilemeyiz ama boyle bir sey varsa simdiye coktan servis edilmisti.Nasil ki diğer video servis edildiyse

Back
X