- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Aynen oyle kimseyi ilgilendirmez:) dogruya dogru demek icin sevmek gerekmez zaten.Hayır güzelim sevsen kime ne zaten
Severim sevmem milleti ne ilgilendirir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle kimseyi ilgilendirmez:) dogruya dogru demek icin sevmek gerekmez zaten.Hayır güzelim sevsen kime ne zaten
Severim sevmem milleti ne ilgilendirir
Açıkçası ben o görüntüleri onun yaydigina inanmıyorum
Sinem gibi dilsiz birine bak elimde su videonun var çocuğu ver yoksa seni rezil ederim dese. sinem çocuğu da aldigi tazminatida nafakayida aninda verir bu belli birşey
Simdi karşılaştırmalar yapacak olursak intizarda haci ,sinemde haci ..Iyide sadece cocugu istedigini nereden biliyorsun? Bu sekilde bir tas ile iki kus olurdu. Hem kendi ahlaksizligi silinmis olurdu, Sineme camur atilmis olurdu. Yani "baksana mecburdum karimi aldatmaya" geliyor laf.
Ancak bu kadar tepki alacagini düsünemedi iste. Herkes onun tarafinda olacagini düsünmüstür. Adeta elinde patladi.
Niye sence Ceceli yaymamistir? Bu kadar dindar takilip, sonra karisini aldatip, metresi ile tatile giden birisinden herseyi beklerim. Tarikatin böyle birsey yapacagini sanmiyorum. "Hey bizde gaylerde var" cok iyi bir reklam degil din tarikati icin.
Kafan mı güzel ben konum da ceceliden bahsetmiş miyim..neyin kafasinı yaşıyorsunuz...sizde dert olsaydı konuma yazmazdinız zorla mı yorum yaptiriyoruz..Kendine edinecek dert arıyorsan benimkilerden verebilirim sayın Cecelist.
Cifte standart olan kendi yaptigi ahlaksizliklari unutup
Eski karisini, cocugunun annesini kurtlarin onune atar gibi atip, alin bak bu benden daha ahlaksiz demeye calismasi.
Bu sekilde aklanmak istemesi.
Tamamen imaj duzeltme calismasiydi elinde patladi.
Simdi karşılaştırmalar yapacak olursak intizarda haci ,sinemde haci ..
Ben konuyu din uzerinden yormak istemiyorum cunku asla dini meseleler uzerinden degerlendirmiyorum konuyu .
Ama kabeye gidip yuz sürecek kadar akli olan insanin tercihinin bu yönde olması da beni sasirtmiyor degil .
Çünkü insanlar arasinda bu tur çarpık ilişkiler lut kavmi olarak ta gecer bilirsin ki .
Biz bu herif melek vs edemiyoruz zaten geçmişi sabıkalı bir herif
Biz gündemde olan donen ilişkiden bahsediyoruz
Zira ne bu herif umurumda nede o iki insanin yaşadığı iliski
Ben konunun cocuk tarafına bakıyorum
Yoksa banane o onu yalamus bu bunun ustune cikmis
Ama o geride dindar imajı ciziyorsun demeden once bu iki insanında kabe kapılarında dolanıp simdiki ilişkilerini goz ardı etmek çifte standarttır
Tam da bunu kastettim...Ünlülerin birçoğunun hayati gerçekten berbat. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Aslında bu kısmı bizi ilgilendirmiyor. Ama zarar verdikleri sadece kendi çocukları değil. Yüzü güzel diye ya da biraz kas yapmış diye iki dizide oynayan vasıfsızlar bir anda fikir adamı oluyorlar. Attıkları bir tweet binlerce RT alıyor. Ergenler ciddi ciddi onları örnek alıyorlar. Kendi kardeşlerimizi çocuklarımızı onlardan korusak yeter aslinda.
İste sizin bu cirkin bulduğunuz üsluba o cocuga on ayak ediyorlarYinede mesela Sinemin yaptigi, kendi özel hayati gibi algilanabilir. Kim bilir onunda kafasi karisik bu konuda. Ancak Ceceli dindarligi ile adeta para kazandi. Adamin reklamiydi o. O sekilde ünlü oldu.
Ondan dolayi yaptiklari dahada göze batiyor. Ayrica konusma sekliniz cok cirkin, yalamak, üste cikmak felan. Hic yakismiyor.
Evet cocuk konusunda hemfikiriz. Onun adina bende üzüldüm.
Iyi olmus manyaklar yavalla fotoları bile var
meydan dayağı yemiş adam üstü çıplak ayağında çorapla![]()
Burada bir çok konuda da olduğu gibi bu konuda da çifte standart var zaten .Yalnız toplum olarak cidden çifte standart yapıyoruz eğer bir erkek başka bir erkekle ilişki yaşasaydı ve çocuk bunu görseydi bu kadar masum cinsel tercih diyecekmiydiniz çok merak ediyorum,ha ortalığa dökülmesini bende onaylamıyorum bunu da ekleyeyim yanlış anlasilmasin.
Bu arada çocuğun görmediğini soyleyenler var fakat ikinci videoda intizar sineme afedersiniz oral yaparken çocuga el işaretiyle çik diyor yani çocuk görüyor, hepiniz annesiniz ya da anne adayısiniz olayı cinsel tercih diye masumlastirmayin ayıp günah ya