Ünlülerin çocuklari

Yalniz bir de neden kamera koydu özel hayatın gizliliği diyenler var, burda bile bir suru konu açıldı "eşimin,sevgilimin telefonuna nasıl casus program yüklesem"diye akıl veren bir suru arkadas vardi.Ozaman düşündünüz mü özel hayatın gizliliğini.

Bu durumu savunmuyorum hele basina verilmesi çok büyük ayıp ve günah oldu ama birazda o anneyi elestirin,alkislamayin pisliklerini normallestirmeyin.

Yalniz bir de neden kamera koydu özel hayatın gizliliği diyenler var, burda bile bir suru konu açıldı "eşimin,sevgilimin telefonuna nasıl casus program yüklesem"diye akıl veren bir suru arkadas vardi.Ozaman düşündünüz mü özel hayatın gizliliğini.

Bu durumu savunmuyorum hele basina verilmesi çok büyük ayıp ve günah oldu ama birazda o anneyi elestirin,alkislamayin pisliklerini normallestirmeyin.
Aynen oyle
Site , program adi verenler
Nasıl kurulur kullanilir diye ders verenler var
Komik gercekten

Burada bir çok konuda da olduğu gibi bu konuda da çifte standart var zaten .
Mesela kadinin biri cikiyor kocam beni aldatiyor vs vs diyor biz kadinlar pencelerimizi cikarip dislerimizle parcaliyoruz .
Fakat sonra başka bir kadin cikiyor evliyim barkliyim baskasina asigim vs vs diyor bu sefer başlıyoruz yok efendim boşluğuna gelmistir , yok herkes hata yapar vs vs .
Konuda bu cocugun annesi bir baska erkekle ayni evin icinde bu hareketleri yapsaydi cocugu düşünmeden ne inciler dizilirdi o kadina ve adama
Ama konu iki kadin olunca tercih meselesine giriyor insanlar
Onların tercihi o yönde size ne diyorlar
EE zamanında bu herif karisi aldattiginda neden oda onun tercihi diyemediniz ?
Zaten kimsenin tercihlerini konusmuyoruz burada
Konuşulan konu cocugu olaya dahil etmeleri
Herkes mustafa cecelinin cocugunun annesini düşürdüğü konumuz konusup tartışıyor
Kimse de bu annenin çocuğunun ruh sağlığını ve cinsel kimliğini etkilediği tarafini tartismiyor
Yine diyorum git otelde seviş
Küçücük cocugun olduğu ortamda koltukta belki alti acik sekilde uzanıp bir baskasina oral seks yaptırmak normal degil
Aynen öyle şimdi de sosyal medyada hepimiz sinemiz hepimiz intizariz postları paylaşılıyor, Allah muhafaza bir de alkış tutuyoruz yazık valla ağzım açık yorumlara bakıyorum.Taslayalim da demiyorum ulu orta görüntüler yayınlansinda istemiyorum ama Ceceli ne kadar pislikse o kadında o kadar pislik çifte standarta gerek yok,bazı şeyleri topluma empoze etmeye ve toplumu yozlastirmaya da gerek yok.

Kendi annemi Allah korusun başka bir kadınla görsem ne hissederim düşünmek bile istemiyorum, o çocuğun beynini pislikleriyle doldurdular Allah yardımcısı olsun kuzucugun tek masum ve günahsız o.

Aynen öyle şimdi de sosyal medyada hepimiz sinemiz hepimiz intizariz postları paylaşılıyor, Allah muhafaza bir de alkış tutuyoruz yazık valla ağzım açık yorumlara bakıyorum.Taslayalim da demiyorum ulu orta görüntüler yayınlansinda istemiyorum ama Ceceli ne kadar pislikse o kadında o kadar pislik çifte standarta gerek yok,bazı şeyleri topluma empoze etmeye ve toplumu yozlastirmaya da gerek yok.

Kendi annemi Allah korusun başka bir kadınla görsem ne hissederim düşünmek bile istemiyorum, o çocuğun beynini pislikleriyle doldurdular Allah yardımcısı olsun kuzucugun tek masum ve günahsız o.
kadin ifsa oldu sonra oldu madur
Madem tercihin bu yönde beni koruyun diye niye milletin parçalarına yapışıyorsun

Çünkü ortada kucucuk çocugun ruh sağlığını etkileyecek düzeyde hareketlerin var , videoda da bu belli.

Çünkü ünsüzlerin hayatları hep düzgün; çocukları hiçbir şeye şahit olmuyor. Hep mis gibi psikolojiler...
Şu forumu bile dikkatle takip etseniz ne berbat çocukluklar yaşanmış; şuan annesinin, babasının şiddetine maruz kaldığını gören onlarca çocuk görürsünüz.

Ay konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo
Musti??ne kadar da sevimli oldu..

Ceceli was here.

bak çok feci cecelistler var seni yerler, kutsal ceceli :KK53:
1210773_obe69.webp

search

Ay konu nerden nereye gelecek malum gundemdeki olaylar... unlu olmaya gerek yok bunlari yasamak icin. Unlulerinki duyuluyo.. ceceli olayinda ise..herife onca zaman yuklenildi aldatti blabla.. tamam dogru degil.. ama karisida onunaldatiyomys ve cocugunun onunde oluyomys bu. Millet birden sinemi savunmaya basladi.. intizarla aldatmasi bj kadinla olmasi sanki isi hafifletiyo mu? Kaldiki kamerayida musti koymamis mail yoluyla yollanmis cocugunuzu kurtarin basligiyla.. mustiyide sevmem ama haksizlik yapiliyo
Musti??ne kadar da sevimli oldu şimdi

İste sizin bu cirkin bulduğunuz üsluba o cocuga on ayak ediyorlar
Çocuğa mahkeme ne gördün dediginde oral seks demez , diyemez
Yazdığım tabiri kullanır
Siz bile bu yasta bu tabiri bile kaldiramiyorken o cocuk belkide bu gorsellere maruz kaliyor
Empatiyi burada konusturun üsluplardan degil

Nereden biliyorsunuz çocuğun önünde seviştiklerini? Niye böyle birşey yapsinlar?

Ki burda kaç üye Cecelinin kendisi çocuk birşey görmediğini itraf ettiğini söyledi.

Ama tabi sizin için lezbiyen=sapik ya. Kesin çocugun önünde herşey yapmişlardir.

Ve bu görüşünüzü çocuğun üzerinden dile getiriyorsunuz ya. Evet üslübünüz çirkin. Boşuna çocugu kullanarak masumlaştirmayin.

Başlığı okuduğum anda ş.fsiz ceceli aklıma geldi..
Allah onları bildiği gibi yapsın. Zaten aldattığı için nefret etmiştim. Ama son yapılandan sonra "yuh insan çocuğuna bu kötülüğü nasıl yapar? O çocuğun sürekli önüne gelecek bu olay" dedim..
Çocuğun neye şahit olduğu net değil. Yalan söylüyormuş..
Bir insan nasıl bu kadar hırsa kapılabilir??

Ben goruntuleri Ceceli nin dagittigina inanmiyorum.
Goruntuler Turkiyeden dahi yuklenmiyor ki.
Silinen bidaha yukleniyormus ozellikle Abd baglantisiyla, kadinin avukati bunu soyledi bugun.
Cete isi oldugu dusunuluyor artik.
Ne tarafindan tutsan elde kalan bi konu.
Allah insani bu sekilde sinayip yerin dibine batakligin dibine sokmasin, nefsin esiri etmesin.

Ünlülerin hayatları bana her zaman çok ürkütücü korkunç gelirdi ama bu son olanlar (Murat Başoğlu nun yeğeniyle ilişkisi,ceceli)tümden iğrendim hepsinden

Back
X