Ünlülerin çocuklari

Ki burda kaç üye Cecelinin kendisi çocuk birşey görmediğini itraf ettiğini söyledi.
Kefilsiniz herhalde buradaki üyelerin tum yorumlarına ?
Video da görülen ,duyulan sesten bahsediyoruz biz
Masumlaştırdığımız birşey de yok
Ben masum üslup diye bir kelime mi gecirmisim orada ?

Slm kizlar...ünlülerin çocukları bana dert oldu,tamam her türlü maddi imkana sahipler ama her turlü rezilliğe şahit oluyorlar..aldatılmalar..uç yaşantılar..eşcinsel ebeveynler.kazanmak için her şeyi mübah sayan birbiriyle savaş halindeki anne babalar..her türlü sapkın ilişkiye şahit oluyorlar ve yaşadikları yaşayacakları psikolojik travmalarin haddi hesabi yok..devlet neden koruma altina almiyor bu çocukları,büyüdüklerinde nasıl her yönüyle sağlıkli bir birey olabilirler,bu da bir nevi cocuk istismaridir..
Siz sadece aldatilmalarin boşanmaların eş cinsel ebeveynlerin ünlü ailelerde mi olduğunu sanıyorsunuz
Bunun misli mislini yaşayan örneğin dayısı tarafından taciz edilen anne babanın oldururcesine şiddetine uğrayan babası annesine bıçak çeken aç bırakılan o kadar çok çocuk var ki
Ünlü çocuklarının hic değilse karnı tok sırtı pek travmalari için gidecek bir pedagogu olur hiç olmazsa
Değil psikoloğa pedagoga aile sağlık hekimine zor giden çocuklar var

Kefilsiniz herhalde buradaki üyelerin tum yorumlarına ?
Video da görülen ,duyulan sesten bahsediyoruz biz
Masumlaştırdığımız birşey de yok
Ben masum üslup diye bir kelime mi gecirmisim orada ?
Ben cocuklu video gormedim bu saatten sonra birsey gostermesinlerde artik millet bikti iki gunde.

Farzetki lezbiyenligi sapiklik gorursun gormezsin kime ne yani

Ben cocuklu video gormedim bu saatten sonra birsey gostermesinlerde artik millet bikti iki gunde.

Farzetki lezbiyenligi sapiklik gorursun gormezsin kime ne yani
Aynen oyle
Benim görüşüme , tercihime ve yasam tarzıma uymayan birsey
Görüş bildirmek icin lezbiyen vs olmamıza gerek yok
Kaldı ki biz çocuğu tartisiyoruz millet cikip sizene kendi tercihleri diyor
E adam karisini aldattiginda neden tercihine saygi duymadiniz
Oda onun tercihiydi :deli:

Yalniz bir de neden kamera koydu özel hayatın gizliliği diyenler var, burda bile bir suru konu açıldı "eşimin,sevgilimin telefonuna nasıl casus program yüklesem"diye akıl veren bir suru arkadas vardi.Ozaman düşündünüz mü özel hayatın gizliliğini.

Bu durumu savunmuyorum hele basina verilmesi çok büyük ayıp ve günah oldu ama birazda o anneyi elestirin,alkislamayin pisliklerini normallestirmeyin.

Yalniz o programi isteyenler evli. Aldiklari bilgiye göre boşanmak istiyebilirler. Sonuçta bir evlilikte birbirine karşi bir sadakat borcu vardir.

Burdaki konuda ise ayrilmiş boşanmiş bir çift var. Birbirine karşi sorumuluklari yoktur. Elbette habersiz kamera yerleştirmek özel hayata ihlaldir.

Siz cidden bir kadinin diğer bir kadina oral vermesinimi izlediniz? Ve o kadar incelemişsiniz ki bir el hareketi ile o çocuğuk orda olduğuna karar veriyorsunuz öyle mi? Eh Ceceli kendisi demiş çocuğun hiçbirşey görmediğini, yalan söylediğini.

Hadi diyelim hepsi doğru, niye Ceceli daha önce çocuk velhayetini almadi? Boşanma davasinda çikmadi? Hani Sinem bunu aldatiyordu ya. Madem çocuk önemli, niye birşey yapmadi?

Madem çocuk psikolojisi önemli ne diye annesini aldatiyor, metresi ile felan tatile gidiyor?

En çok kızdığım şey görüntülerin medyaya servis edilmesi.. Bu da o adamın karaktersizliğini bir kez daha gösteriyor..
Acaba kendi zina görüntüleri de ulu ortaya dökülse ben en azından biseksüel değilim mi diyecekti? Al birini vur ötekine!

kadın aldatmamıstır aldatsa neden 1.5 yıl sonra ortaya cıkıyor.

çalısanlar yapmıs olabılır mı? birde cecelı ne zaman evlendı ben bılmıyorum kendını aklama vs denılıyor , iş mı verılmıyordu ne oldu bunlarıda merak edıyorum

Adam güya kendini temize çıkarmaya çalışıyor ama daha çok igrendim kendisinden

Ben adami sevmem ama neden boyle bisey yapsin ki?
Neyine kendini aklayacak?
Zaten ayrilmislar, olan olmus.
Gercekten oglunun hayatina bu damgayi basacak kadar ruh hastasi olduguna inanmiyorum, gercekten inanmiyorum.
Belki o iki kadina santaj yapildi ve istediklerini alamayinca goruntuler servis edildi?
Cunku zaten 3 temmuzda iddanameye girmis her turlu goruntu.
Bugunun isi degil ki.
Bence adamin vebali ciddi aliniyor.
O kadin da keske oglunu azcik dusunseydi, gercekten cok can sIkici..

Back
X