Ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulundu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715

Ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulundu
unlulerin-diyetisyeniyelda-kahvecioglu-evinde-olu-bulundu,aq8LVm-rs0W5Xere7gd-ng.jpg

Ceyda Düvenci ve Ezgi Mola gibi ünlü isimlerin diyetisyenliğini yapan 30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulundu.
İstanbul Beşiktaş'ta kendisinden bir süredir haber alınamayan diyetisyen, evinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'ndan (30) bir süre haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Kahvecioğlu'nun, Ulus Öztopuz Caddesi'ndeki bir sitede bulunan evine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi.

Kahvecioğlu'nu evin yatak odasında ölü bulan polis, olay yerinde inceleme yaptı.

İncelemenin ardından Kahvecioğlu'nun cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yelda Kahvecioğlu'nun daha önce bir gazetede, sağlıklı yaşam ve zayıflama üzerine yazılar yazdığı aynı zamanda Ceyda Düvenci ve Ezgi Mola gibi ünlü isimlerin diyetisyenliğini yaptığı öğrenildi.

http://www.ntv.com.tr/turkiye/unlul...glu-evinde-olu-bulundu,-7B_qx_9oUmAzYXAJDxY_A

valla ben ilk defa duydum ama genç diyetisyenlerin, sporcuların, doktorların ölümü her zaman merak konusu, neden öldü acaba... 2 gündür yokluğunun fark edilmemesine bişey diyemicem, millet bir aramış iki aramış meşguldür diye düşünmüştür 2. gün fark edilmiş işte

"Hep birilerini mutlu etmek için yaşadın. Ne onları mutlu edebildin. Ne kendin mutlu kaldın. Ya sonra? Aşk 3 kişiyle yaşanmaz! Yaşansaydı aşk olmazdı."

son twiti buymuş, intihar olmasın, ya da defne joy gibi alkol ve ilaç karışımı yüzünden olmuş olabilir mi, otopsiden sonra tekrar haberi çıkar herhalde

http://www.milliyet.com.tr/yelda-kahvecioglu-nun-supheli-olumu-gundem-2021300/

Allah rahmet eylesin çok üzücü, gencecik kadın...

Ben bu diyetisyeni evli ve hamile diye hatırlıyorum. Hafizam yaniltiyor mu acaba?

yazık ya yazık, yahu iki gün boyunca kimse mi arayıp sormamış yuh diyorum yazıklar olsun , benim arkadaşım yurt dışında okuyor bir gün boyunca yurttan çıkmamış ışığınıda açmamış öbür gün japon arkadaşı yurt görevlisini arayıp haber vermiş , ya elin japonu bile merak ediyor , yazık insanlarda vicdan kalmamış, allah rahmet etsin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

X