• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri ÜNLÜLERİN GARDIROBU: MURAT DALKILIÇ

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
ÜNLÜLERİN GARDIROBU: MURAT DALKILIÇ

4 Şubat 2014
murat__kapak_2.jpg

Uzun zamandır ara verdiğimiz “ünlülerin gardırobu” köşemiz de bu ay hepinizin merakla beklediği, benim için Türkiye’nin en başarılı sanatçıları arasında yer alan ve enerjisiyle herkesi kendisine hayran bırakan birini ağırlıyorum: Murat Dalkılıç! Tüm samimiyeti ve içtenliğiyle bizlere gardırobunu açan Murat’ı bu yoğun temposunun arasında yakaladım ve sizler için merak ettiğiniz herşeyi sordum:)

BT: Öncelikle şunu sormak istiyorum, sizi giydiren veya bu konuda stiline güvenip danıştığınız birileri var mı? Yoksa tüm seçimler size mi ait?

MD: Ben genelde kendim seçiyorum giysilerimi ama çocukluk arkadaşım aynı zamanda da organizasyon menejerim olan Berk Balatlıoğlu’nun zevkine çok güvenirim. Çoğu zaman alışverişi beraber yaparız.

BT: Giyinirken en çok neye dikkat edersiniz? Şık gözükmek mi yoksa rahatlık mı ön planda sizin için?

MD: Ruh halime göre değişiyor aslında. Geçenlerde Uludağ’a gitmiştik konser için, öncesinde board yaptım ve yoruldum. Gece de sahneye eşofman ve t-shirt giyerek çıktım mesela:)

BT: Alışveriş yapmayı severmisiniz ve buna çok zaman ayırır mısınız? Yoksa mecbur kaldıkça yapanlardan mısın:)?

MD: Biz mecburen, sık sık yapmak zorundayız. Çünkü giydiğimiz şeyler sahne performasında çabuk yıpranıyor ve kötü görünüyor. Bende bu sebeple yeni şeyler giymeye özen gösteririm.

BT: Konser öncesinde hazırlıklarınız nasıl tamamlanıyor? Kostüm ve ayakkabılarınızın kombinlenmesi konusunda yardım gerekiyor mu?

MD: Tamamen ben ayarlarım. Ama dediğim gibi ruh halimle çok alakalı. Ayrıca ben çok sık kilo alıp veren bir adamım bu yüzden de kilo aldığım zamanlar dökümlü şeyler giymem gerektiğini bir tek ben anladığım için daha kolay oluyor kendim ayarlamam.

BT: Gardırobunuzda asla giymem ve kendime yakıştıramam dediğiniz parçalar var mi?

MD: Eskiden çok giydiğim ama üç senedir giymediğim ve asla giymeyeceğim yelekler var mesela. Ancak çok güzel bi tasarım olursa belki:)

BT: İstanbul dışında alışveriş yapmayı sevdiğin bir yerler var mı?

MD: Milano ve Londra’da ilginç şeyler bulabiliyorum, o yüzden gittiğimde çok alışveriş yaparım. Ayrıca burada çok pahalı olan t-shirtleri Los Angeles’tan daha uyguna bulabiliyorum. Böyle yerleri hiç kaçırmıyorum:) Hatta gidemediğim zamanlar da arkadaşlarıma sipariş veriyorum.

BT: Günlük yaşamınızda veya sahnede aksesuar kullanmayı sever misiniz?

MD: Hayır hiç aksesuar kullanmam. Eskiden küpe ve saat çok kullanırdım fakat artık takamıyorum, takıntım var bunalıyorum.

BT: Kendinize çok yakıştırdığınız, ve giysilerinizde de sıkça tercih ettiğiniz bir renk var mı?

MD: Her zaman kurtarıcı olan renk, tabiî ki benim için de siyah:)

BT: Hangi parfümü kullanıyorsunuz?

MD: İlk defa sana söylüyorum, normalde kimseye söylemem:) on yıldır tek bir parfüm kullanıyorum! Burberry.

BT: Erkek takipçilerimiz için verebileceğin stil ipuçları var mı?

MD: Saçlarına garip şekiller vermeyip, jöleyle hafifce şekillendirerek sadelikten vazgeçmesinler. Aykırı şeyler giymek istiyorlarsa da çok iyi araştırsınlar, çünkü ters etki yapıp inanılmaz itici olabiliyor:)
alıntıdır

Back