- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
merhaba arkadaşlar son zamanlarda araştırıp bulamadığım birşey var;televizyonlarda ünlülerin dekolte kısımları ve yüzleri böyle parlak sanki yağ sürülmüş gibi görünüyor ama tabiiki ne yağ,ne fondoten ama ne onu bulamadım,özellikle bu görüntüyü yakalamak için kullandıkları bir ürün olduğuna eminim ama ne onu bulamadım,lütfen bilen arkadaşlar yazsın.bakın resimlerini de koyuyorum,ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Eki Görüntüle 1056792 Eki Görüntüle 1056791 Eki Görüntüle 1056790 Eki Görüntüle 1056789 Eki Görüntüle 1056788 Eki Görüntüle 1056787
Bende var ablam almisti .yarin bakar yazarı sivi bir spry.resmini de cekerm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam lütfen ama lütfen yaz,unutma
Tamam kuzu .ama geç kalkyrm 1 gbi anca burada olurum bilgin olsun.sabahdan gozunu dikme yollarima
tamam tamam zaten bende öğleden sonra anca girebilirim buraya,yarın işler beni bekliyor ama sakın unutma.
içlerinde en mantıklı olanı lierac bust lift geldi bana ünlülerin ucuz birşey kullandığını düşünmüyorum ama o kullandıkları neyse sadece dekolte için değil yüz içinde kullanıyorlar,yani yüzleride parlak,yüzlerine ayrıca bir ürün kullandıklarını sanmıyorum çünkü dekoltedeki parlaklıkla yüzdeki parlaklık aynı.bence tüm makyajdan sonra tek bir ürünle işi hallediyorlar buda sprey gibi birşey sanırım ama ney işte,yokmu aranızda ünlülerle çalışan onlara makyaj yapan?bu ürünü bulmam lazım.:26:
Yani ben elimdeki ürünü bulabilirsem sana yollayayim kullanmiorm tiksinmessen yani.mükemmel bi kokusu var.ariyorum nerdeyse bulamiyorm nereye koydumsa.bulunca ulasirim sana sinir oldum
canımcım tabiiki sevinirim ama önce bulman lazım,ismini yazsan bile yeterli,ablana sorsana.
Ablam ülke dişinda canim iki haftalik göreve gitti....o aramadan arayamiorum hattimi vodafoneye tasiyacagim için kontorsuz geziorumda :)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihaz gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar son zamanlarda araştırıp bulamadığım birşey var;televizyonlarda ünlülerin dekolte kısımları ve yüzleri böyle parlak sanki yağ sürülmüş gibi görünüyor ama tabiiki ne yağ,ne fondoten ama ne onu bulamadım,özellikle bu görüntüyü yakalamak için kullandıkları bir ürün olduğuna eminim ama ne onu bulamadım,lütfen bilen arkadaşlar yazsın.bakın resimlerini de koyuyorum,ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Eki Görüntüle 1056792 Eki Görüntüle 1056791 Eki Görüntüle 1056790 Eki Görüntüle 1056789 Eki Görüntüle 1056788 Eki Görüntüle 1056787
Yüzlerine kullandıklarıyla göğüs dekoltelerine kullandıkları aynı ürün değildir.
Yüzümüzü aydınlatmak için aydınlatıcı kullanırız.
Pek çok markada bulabilirsiniz benim tavsiyem The Balm'ınki hem uygun fiyatlı hem güzel.
Göğüs için kullandıkları hakkında fikrim yok.
Yüzlerine kullandıklarıyla göğüs dekoltelerine kullandıkları aynı ürün değildir.
Yüzümüzü aydınlatmak için aydınlatıcı kullanırız.
Pek çok markada bulabilirsiniz benim tavsiyem The Balm'ınki hem uygun fiyatlı hem güzel.
Göğüs için kullandıkları hakkında fikrim yok.
Canım macta mat ama aydınlatıcı görevi gören likit aydınlatıcılar gördüm onlara bak istersen bir.yok tatlım aydınlatıcı değil benim dediğim. the balmın mary_lo manize ve benefitin high beam aydınlatıcıları var bende ama kastettiğim onlar değil,aydınlatıcı sadece elmacık kemik üstlerine ve kaş kavisine sürülüyor,ama baksana resimlerde tüm yüzde bir parlaklık var.
vücutta ki parlaklığı zaten yazın istiyordum onun içinde sephoradan ışıltılı vücut yağı aldım,yüz içinde yine sephoranın sedefli ışıltı veren yüz bazını aldım.ama ünlülerin kullandığı herneyse daha profosyenel.
bahsettiğin lustre drops mu diyeceğim ama o da mat değil,ismini biliyormusun?Canım macta mat ama aydınlatıcı görevi gören likit aydınlatıcılar gördüm onlara bak istersen bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?